Hirdetés
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen egeret válasszak?
- Funkcionalitásra kihegyezett, USB4-es SSD ház a TerraMaster fémjelzésével
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
scott_free
senior tag
a mai napi külön akcióban pl.
Torchlight - 4€ (az akciós 10€ helyett, nálunk 2690 Ft)
Left 4 Dead - 5,10€ (nálunk 3590 Ft)
Red Faction Guerrilla - 5€ (nálunk 6290 Ft!) -
scott_free
senior tag
érdemes figyelni a napi akciókat, mert a Max Payne Bundle-t így meg tudtam venni 3,74-ért, most meg már 11,24!
-
cskamacska
addikt
válasz
scott_free #117 üzenetére
A Witcher az a permadeal-ek között volt, annak folyamatosan 66%-on kellene állnia, a Gothic-oknál, mint kiderült, valami eqrás miatt lett 90%. Állítólag a JoWood-os arcok ezt látva úgy akarták hagyatni, de a Steam automatán korrigált, és vasárnap lévén nem tudták elérni őket.
Máma viszont van Operation Flashpoint Dragon Rising kemény 4,2€-ért, szerintem megéri.
A játék elvileg terméktámogatás nélkül maradt, de ettől még igen játszható, ha hihetünk a rossznyelveknek a kevésbé hardkór szimuláció mint "az igazi OFP utód" ArmA 1/2, ami miatt a célközönség military homokosok megvetik, de a laikusoknak meg emészthetőbb. Egyébként nagyon jól néz ki, és a Stalker-hez hasonló szabadságélménye van az embernek játék közben, ellentétben az átlag FPS-ek csőpályáival. ArmA 1 is akciós most(6,8€), sőt holnap érkezik a 2. rész önálló kiegészítője, előfordulhat hogy zakció lesz abból is.
-
scott_free
senior tag
válasz
cskamacska #116 üzenetére
ezek nem a 24 órás extra leárazásokban voltak ennyiért? (amik a "Today only" ablakban vannak, ahol megy a visszaszámlálás)
mondjuk így akkor én is lemaradtam a Witcherről, mert még 5,43-at írtam fel magamnak, erre most már 10,71 -
cskamacska
addikt
HS 2142: Prey-nél elvileg komolyabb technikai gondok adódtak(olyasmi pletyka keringett hogy a fejlesztők irodája leégett), azóta sem lehet megvenni Steam-en.
kovsol: Értem én, csak nem tetszik. Nem köll fél órára beakciózni 90%-al, és nem lesznek az érdeklődők bepöccenve. Nem kell 66%-nak hirdetni azt főoldalon ami a pénztárnál már nem annyi, és nem lesz "siránkozás". Tessék szépen kiírni a kiadó oldalára, hogy "everything is 66% off, except the Witcher, because you greedy bastards bought too many"
A "szeressük egymást gyerekek" hozzáállással meg nem tudok mit kezdeni, ha a környék legjobb csaja neked adja magát, attól még nem kellemes, ha időnként reád rókázik zakció közben.
Persze igazad is van, mivel eddig véletlenül sem érintettek áringadozások, Gothic 3-at is max a grafikáért venném meg, hogy összehasonlíthassam az Oblivionnal. Esetleg még a nagy 3-asból az ES4 mellé még a Two Worlds ami beférne, de a Steam 20 eurós ára nem fog a GOG.com 10 dolláros ára alá beakciósodni.Tényleg, mondtam már, hogy van Two Worlds a GOG.com-on 10 dolláros áron, gagyi, supportnál kuncsorgós DRM mentesen?
-
kovsol
titán
válasz
cskamacska #113 üzenetére
de most mit nem értesz ezen? tegyük fel, ha a kiadóval volt egy szerződésük, hogy leakcióznak mondjuk 5200db -t adott játékból 90% -ra akkor ha az elfogy gondolom saját kárukra nem fogják továbbra is olcsón adni, és átírják 75% -ra vagy lehet más oka is, de ez is lehet egy magyarázat
amúgy meg mit kell itt siránkozni? irány vedd meg máshol leárazás nélkül ott tuti nem lesz ilyen gond, nem hogy ürülnének az emberek, mindenben csak a rosszat látják meg
-
HS 2142
őstag
válasz
cskamacska #113 üzenetére
Én emlékszem még egy olyan karácsonyi esetre, amikor a Prey volt akciós és annyi embert érdekelt, hogy elfogytak hozzá a cd-kulcsok. Most már nemtudom, hogy utána visszarakták-e akcióba miután kaptak új kulcsokat vagy nem.
-
cskamacska
addikt
válasz
Wolverine #112 üzenetére
Hogy egy multivezérelt magyar kiskerben a hirdetésben lévő zakciós cucc a pénztárnál már nem annyira zakciós az egy dolog, de egy tisztességes onlájn bolt lehetőleg ne csináljon segget a szájából ilyen olcsó trükkökkel.
Akciós mennyiség, az agyam eldobom.
The Witcher - Limited Discount Edition.. -
Wolverine
félisten
válasz
cskamacska #111 üzenetére
Lehet, hogy elfogyott az akciós mennyiség, és az újabb adagot csak magasabb áron adják el. (mielőtt jönne az a szöveg, hogy az elektronikus cucc nem fogyhat el - ha előre kikötötték, hogy x db-ot fognak ilyen áron eladni, akkor az (x+1). már drágábban lesz csak megvehető...)
-
cskamacska
addikt
válasz
cskamacska #101 üzenetére
Lead and Gold próbálgatva lett, és igen jó játéknak tűnik. Hosszú távon majd meglássuk, egyelőre a szerver laggal kezdjenek valamit.
Viszont a leárazásokkal valami NAGYON nincs rendben, mert több játéknak is ingadozik, akarom mondani, emelkedik az ára.
Witcher-nek 66%-ról 33%-ra olvadt a zakciója, Gothic 90% helyett 75%-on áll, buzerálódtak tegnap a Star Wars csomaggal, Aion, Resident Evil 5, Serious Sam csomag hol volt, hol nem volt akciózva, és még ki tudja hány játéknál történt módosítás. Nem jó ez így..
-
scott_free
senior tag
válasz
Wolverine #109 üzenetére
???
addig is egy újabb gyöngyszem: Max Payne Bundle - 3,74 €
-
törölt tag
válasz
scott_free #85 üzenetére
nekem megvan! olyan mint a wow, metin stb,!
-
Fortissimus
őstag
nagyon jo arak
-
BalaNce87
addikt
válasz
Lead and Gold-ot toltam törttel, aztán megvettem, megérni megérte nem azt mondom de a pingek engem is kiborítanak, 1400 ft nem a világ vége nagyot nem buktál rajta. Engem érdekelt ezért megvettem szerintem jópofa játék lehet nem évekig ezzel fogsz játszani de hát 5 euoért nem is várom el ezt. A supportja az egyetlen ami gyenge.
Elviekben eddig host alapú volt mint l4d, de jött patch nemrég amivel vannak dedikált szerverek, és akkor a ping porbléma valószínűleg megoldódna, bár nemtudom ki fog bérelni ehhez szervert. A tf2-höz meg nemtudom miért hasonlítják, azért mert kék és piros színű a két csapat? amúgy mondhatni semmi köze egymáshoz a kettőnek, talán egy két pálya feelingje. Felveszlek friendbe azt tolhatnánk, mert ha én vagy te csinálsz hostot akkor nem lenne ping probléma, haverom is megvette, azt tegnap egy jót játszottunk.
Remélhetőleg hamarosan jó sok szerver lesz azt nem lesz gond.
Játékról két kedvenc kasztom a sniper és a néger fószer, utóbbi a legerősebb mert közelre távolra egyaránt jó, bár messzire csak ilyen 20-30-akat sebez.
Ha van még valaki aki megvette akkor összejöhetnénk páran. -
orkester
őstag
Sziasztok!
Ha valaki még szervez Left 4 Dead 2 - Four Pack vásárlást, akkor beszállnék egynek. -
Grifid
aktív tag
válasz
Ez nem FPS hanem TPS, régebben sok gond volt vele de azt olvasgattam a különböző fórumokon hogy az utolsó patch-el már remekül játszható. Szerintem szórakoztató játék remek történettel, bár vannak konzolos hibái. Én már régóta fentem rá a fogam, de mivel még mindig majdnem 8k a bolti ára. Így kihagytam, viszont ezért a 2k-ért kihagyhatatlan szerintem.
Sephi!
Ne eladási árfolyammal számolj hanem KÖZÉP árfolyammal!
-
cskamacska
addikt
Ha valakinek volna kedve 4-es L4D2 csomaghoz, én szívesen csatlakoznék egy darab erejéig.
más:
Lead and Gold insta csalódás, a játék jó, de röhejesen kevés az elérhető szerver ahhoz képest, amihez szoktam más népszerűbb multi játékoknál. Játék és a Steam is aszondja hogy kb 400-an játszanak, a listában általában 20 elérhető szerver van aminek a fele már kapásból tele, a maradék viszont 100-400 ms-os pingeket dobál, ezek vagy elküldenek a magas ping miatt, vagy csak simán timeoutolnak. 1-2-3 szerverre tudok csatlakozni jó esetben, random játékos létszámmal, random játékmódban. Ez így 1400 forintot nem ért meg, pedig jó játék lenne, ha menne.Grifid: Ez a póráztalanított SW rész mennyire éri meg? Van olyan jó mint a Jedi Outcast/Jedi Academy?(ó hogy mekkora kedvencek azok
)
-
gtasystem
őstag
dejó hogy most adtam el 1 napja a vga-mat erre beakciózzák a Left4Dead-2-őt 7,65-ért..
húzhatom az integráltat az egekbe.. -
Grifid
aktív tag
Star Wars The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition 7.49 LOL!!
-
Archer
őstag
Még egy ember kéne a L4D 2 four packhoz. Valaki?
-
nepszter1
addikt
Zeno Clash 3Eurót simán megéri szerintem meg is veszem
A Company jó árba van de lehetne mégjobba még igy is drága szvsz.
-
Blaise
veterán
A mai akciós felhozatal nem túl nagy eresztés
-
wesker24
senior tag
Látom hogy a Resi 5 akciós steamen de mivel a resi 5 LIVE-os játék akkor ha steamen megveszem akkor is Live-os marad ?? Vagy akkor steamen keresztül adja az achikat ha teljesitjük ?
-
Scholes9
nagyúr
Nekem is így van, 2 kártya az egyikkel tudok levenni automatánál, ez egy Visa Electron, a másik a netkártya, amivel a neten tudok vásárolni és Mastercárdként "működik". Biztonságosabb, mint 1 kártya az biztos
Más:én sem tudom telepíteni egyelőre a Residentet, bár a karácsonyi akciók után nem vagyok meglepve, h így le van most is terhelve a Steam.
-
BalaNce87
addikt
Sikerült kipróbálnom ezt a lead and goldot és azt mondom hogy jópofa kis játék, megvenni nemtudom pedig ennyit megér.
-
Scholes9
nagyúr
Néha szinte megőrülnek a Steamnél, egészen brutális akciók vannak megint, Resident Evil 5-öt be is szereztem
-
Wolverine
félisten
válasz
scott_free #85 üzenetére
RPG, vagyis sok benne a beszélgetés és a döntéskényszer. Annak viszont az egyik legjobb az utóbbi pár évből.
-
Lenry
félisten
válasz
scott_free #85 üzenetére
nagyon jó RPG, azt az 5 eurót bőven megéri.
-
scott_free
senior tag
a The Witcher milyen játék, ismeri valaki?
-
nepszter1
addikt
Left 4 Dead 2 is akciós
Four Pack vásárlásba benne volnék -
JetiRulez
őstag
Meg is vettem a Liberty City-t. Már csak ki kéne próbálni, de erre ma sajnos nincs esély.
-
törölt tag
most érdemes lenne venni "..párat..."
-
scott_free
senior tag
na ez se egy rossz vétel: King's Bounty: The Legend - 2,49 €
(de a Gold Edition is csak 8,74 €) -
Grifid
aktív tag
Resident evil 5, és a GTA IV DLC-t kár kihagyni. 9.50 és 10.49, fél és harmad ár a boltihoz képest.
-
cskamacska
addikt
Mivel ez is, mint a folytatása a Heavy Rain, kevésbé játék és inkább egy interaktív történet így bár lehet vele "játszani" nyelvismeret nélkül is, de igazából tök fölösleges. Viszont nem kell egyből kardba dőlni, ez a játék sem használ óangolt, american english konyhanyelvvel tök jól el lehet vele lenni.
-
JetiRulez
őstag
válasz
nepszter1 #73 üzenetére
Orange box nem kell, mert a TF2-n kívül minden benne lévő játék megvan már.
Ha jól emlékszem karácsonykor lett volna esélyem beszerezni valami 1000 Ft-ért, de akkor a GTA4-et vettem meg 2000 Ft-ért és kifutottam a költségvetésemből.Most látom a Steam-es PH! klubban, hogy mennyien be vannak jelentkezve.
-
JetiRulez
őstag
Én még a TF2-t drágállom. Igazán adhattak volna annak is 50% kedvezményt.
-
kovsol
titán
azért hogy az Aliens versus Predator Classic 2000 -t képesek voltak napi akcióba tenni a 2,99€ eredeti árával az röhej
-
JetiRulez
őstag
Úgy látom a GTA DLC akció már csak 20 órán keresztül érvényes. Holnap az első utam a bankba vezet. Jelenleg 111 Ft van a számlámon.
-
HS 2142
őstag
válasz
cskamacska #63 üzenetére
Igazad van csak Európában Fahrenheit néven futott azért ez ugrott be, de a steamen az Észak-Amerikai változat van fenn.(a cenzurán és a címen kívűl úgytudom semmi eltérés sincs)
(#64) Lenry: ".....An exception is the final sex scene between Carla and Lucas, which was not completely cut from the game, but was shortened by removing the most graphic shots."
-wiki -
Lenry
félisten
válasz
cskamacska #63 üzenetére
neee! azért a vége felé meg lehet szexualizálni a csajt a metróban?
az Introversion packban engem is az Uplink ami igazán érdekel. (a mai napig a legötletesebb telepítőkódú játék
)
-
cskamacska
addikt
Nem tévedsz elvileg a napi kiemelteket kivéve minden így marad még 9 napig. Elvileg.
Persze tegyük hozzá ez a cenzúrázott változat(nem is Fahrenheit a neve), nincsenek benne mellybimbók.
mod: Introversion pakk jópofa, de a Defcon és a Darwinia kicsit nekem flash játék szagú(kipróbálás után). Persze eccerű, de naccerű szokták volt mondani.
-
Lenry
félisten
remélem is. imádtam azt a játékot, többször is végigjátszottam (de hülye macerás crackje volt, loadert kellett futtatni, annyit meg már csak azért is megér 3 eurót, hogy ne kelljen ezzel szórakozni)
Introversion pack wáááá wááá wááá
Splinter Cell 1....
mennyi pénzt el tudnék tapsolni itt... -
HS 2142
őstag
"Az akció egyébként július 4-ig tart, és minden napra jut napi akció is, tehát érdemes napi szinten visszanézni." - Én ebből azt szűrtem le, hogy ami nem a napi akciókban szerepel (és mivel a Fahrenheit nem a legnépszerűbb játékok között van valószínű nem is fog közte szerepelni) az július 4-ig az akciós áron vehető meg.
Persze lehet, hogy tévedek.Nekem is teszett, bár haver mindig leszólta, hogy ez Guitar Hero más köntösben. Nem tudják az igazi játékokat értékelni
A Lead and Gold a videók alapján western TF2-nek tűnik, 4 kaszttal és nem túl hosszú 'szavatossággal'. Viszonylag friss játék és nem sok teszt árasztotta el a netet.(bár lehet van csak nem kedztem el keresgélni)
-
cskamacska
addikt
Sajna egy ideig nem valószínű hogy lesz, februárban volt pont az egész 11€ körül, ill a THQ általában a komplett pakkját bővítgeti és akciózgatja. Mely pakkja egyébként egész mutatós, szerintem megint ez az egyik csomag ami abszolút megéri, még úgy is hogy tavaly óta a Red Faction Guerilla régiókorlátolt számunkra, és csak a Metro 2033 és a Chaos Rising-al bővült. Persze ha csak CoH kell akkor túl drága, de a DoWII hasonlít az elődhöz és az kiegjével benne van.
S ha már pakk, a Star Wars gyűjtemény érdekes
mod: illetve kiábrándító. Tegnapi induláskor 69€ árral kezdett, majd ma délután mikor ránéztem már 46€ volt, és hozzá passzintották a leíráshoz, hogy Lego játék nincs benne. Ehhez képest az állapot maradt, de az árat vissza emelték 69€-ra.Úgy néz ki a Lucasarts minden nagyobb Steam akciónál segget csinál a marketing osztály szájából.
-
Lenry
félisten
válasz
#65675776 #51 üzenetére
na mostmár nekem is jó, és hohóóóó mit találtam?
ez hétfőn akciós lesz még? nincs egy fillér se a kártyámon, de 3 euróért vétek kihagyni
-
JetiRulez
őstag
Az imént bejött az oldal nálam is. Úgy látszik történt valami javítás a rendszerben. Biztos felhívta valaki a Staff figyelmét erre.
-
cskamacska
addikt
válasz
nepszter1 #50 üzenetére
Az attól függ, hogy mennyire jött be az alapjáték. Ha igen, akkor 3k-ért megéri(rendes áron 30 ojróért persze nem
), ha nem, akkor meg tökmindegy mi az ára.
Engem a Lead and Gold-ról érdekelne infó. Azmiaz, mihez lehetne hasonlítani, éés sacc/kb mennyi kraft lehet a játékban? Pölö Shattered Horizon jó játék, alternatív Unreal Tournament súlytalanságban, de rendes 20€ áron simán nem venném meg, mert elég egysíkú, és alig játsszák.
-
-
nepszter1
addikt
A Liberty City megéri az árát?
-
fpeter07
veterán
Így lehet spórolni a legjobban, h nincs bankkártyám. Egy CoH-val szemezgetek, de majd ha 3000 lesz a játék a kiegekkel együtt, akkor veszem meg.
-
Lenry
félisten
Failed to load web page (unknown error).-118
-
JetiRulez
őstag
2,5 órája szereztem tudomást az akcióról, de mind idáig nem tudtam belépni a Steamre. Szerintetek éjszaka lesz esély bejutni? Csökkenni fog annyira a forgalom?
-
Blaise
veterán
Én simán bent vagyok
Asszem egy GTA: Episodes from Liberty City simán be fog figyelni 10 euróért
-
AXisBOLD
addikt
engem most sehol se enged be. azt írja hogy a felhasználó név vagy jelszó nem stimmel
.
-
nepszter1
addikt
A Liberty City jó árba van
-
kovsol
titán
válasz
Kareszovics #27 üzenetére
játszani is lehet, csak a store rész nem tölt be
pedig kíváncsi lettem volna tudnak-e olyat mutatni ami érdekel és nincs meg már
-
Polllen
nagyúr
Nekem külön van egy ebankkártyám, ami mastercard-ként funkcionál, DE csak interneten keresztül lehet vele vásárolni.
Beléptem az e-bankba, átdobtam 1300 HUF-t erre a kártyára, steam-n megadtam a kártyaszámot és egy-két adatot, vásárlás, levonta, megvan a gém. El sem mozdultam a székemből és kb 3 perc.
ha van bankkártyád (akár visa) steam elfogadja, sehová sem kell menned. Én a virtuális kártyás megoldást jobban szeretem, mert bár a steam biztonságos, alapvetően nem adnám meg azon kártyaszámom, amin minden pénzem van. (de ez inkább elvi kérdés nálam)
-
artiny
őstag
-
Polllen
nagyúr
Na beszereztem az örök Overlord összest...
Amúgy eljutunk oda, hogy régebbi játékot már csak 80-90%-s leárazásban érdemes venni...3 havonta úgy is van egy...
artinyKell hozzá egy bankkártya, a folyószámládhoz valszeg adtak
A második pedig igen. De általában korlátlan számban le is töltheted a játékokat!
-
artiny
őstag
Hogyan kell fizetni a játékért ha vásárolni akarok ?
egyszerü folyoszamla elég hozza?
Ha letoltott steames/megvasarolt játékot kitudom irni majd dvd.re es egy operacios rendszer ujratelepites utan visszatehetem a gepre?es ugyan ugy eredeti marad a jaték?és tovabbra is tudnek multizni a jatekkal?
-
AXisBOLD
addikt
kibaszott steam. ha ekkora akció van számolhatnának a megnövekedett adatforgalommal.
szanaszét esik ez a szar
.
-
Kareszovics
addikt
Félve kérdezem meg, hogy Titeket sem enged be az acc-otokba? Azt írja, hogy a serverhez nem bírok csatlakozni.
Most vásároltam pedig egy pár játékot és meg se bírom nézni.
MOD: a Steam weboldalán beenged a accountom-ba, tehát valószínűleg nem törtek fel és nem is bannoltak.
-
menalcas
őstag
Fasza kis akció kár hogy nincs olyan játék ami érdekelne, de bizos megdobja az eladásokat
-
mrhitoshi
veterán
hát ezek hülyék
-
Archer
őstag
Üdv!
Tudna valaki segíteni a Killing Floor megvételében? Sajnos nincs olyan kártyám, amivel Steamen vásárolni tudnék. -
JetiRulez
őstag
Akkor azt hiszem kérek kölcsön havertól, hogy legyen mivel feltölteni a kártyát. Egy ilyen akciót azért mégse hagyhatok ki.
szerk.: Ja bocs, nem is jutok fel az oldalra a terheltség miatt.
-
HS 2142
őstag
Én nemfogok egy nagyobb csomag játékot venni inkább várok valami ütős napi akciót. Bár a Trine 4 euróért nagyon csábító..
-
cskamacska
addikt
Mi az hogy, nagyon is! De a sima 6 játékos túlélő módnál a 20-32-50 plajás gyilkolódzások SOKKAL jobbak. Amikor a 3 fleshpound támad, amiből már egyet is 3 profi mesterlövész csak sokadik próbálkozásra tud legyilkolni, és a noobok meg sikongatva szaladgának szanaszét.. priceless.
Sokkal jobban bejött nekem a Killing Floor hosszú távon, mint a L4D, amit mellesleg a tavaly novemberi zakció óta sikerült megunnom, sőt megutálnom is.kovsol: Szerintem meg plusz poén benne, hogy egyszerűen meg kell tanulni célozni, és konzolosan nem aim asszisztál még a célkereszthez is.
-
kovsol
titán
és persze ilyenkor üres a számla
kp -t kár hogy nem fogadnak el
(#15) BalaNce87: KF nekem se jött be, és még célkereszt sincs, max ha rá zoomolsz a fegyóval akkor látod hova is lősz kb, de nem az a szint mint mondjuk cod ban
L4D jobban bejön
-
blazsey2
senior tag
Na törhetem fel a malacperselyt
-
D.Orion
veterán
Üdv! Láttam most a KF-et szinte ingyen adják. Van valaki aki tudna nekem segíteni eme ügyben? Sajna nincs bankkártyám így nem tudom megvenni, de ha valaki megtenné nekem, akkor természetesen az ő számlájára elutalnám az összeget.
-
h-yle
addikt
Utálom a Steamet. Kizsákmányol.
-
elithun
őstag
Overlord MustHave! 1200Ft-ért!
(Bocsi a "reklámért",de a Logout bejegyzésemben leírtam,hogy mely kiadó hány százalékos leértékelést kapott.)
-
Doki16
addikt
Én a Call of Duty kollekciót néztem ki magamnak sztem nagyon jó áron van
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Formula-1
- EAFC 25
- Eredeti játékok OFF topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia