Hirdetés
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen videókártyát?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen házat vegyek?
- Androidos tablet topic
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
csak BESZÉLGETÜNK
én nem estem hasra tőlük idén. reméltem egy új hardvert, és beszállok én is PC/XO/PS3 mellé egy PS4-gyel... hát nem fogok, úgy fest..
fogadtam spanommal, csak játékokkal, meg játékfolytatásokkal jönnek E3-ra. így is lett.
sokat vágják mindenhol a fejemhez, merthogy a PS exkluzívok... oké. de nem hat meg, max 1-2 cím?! ennyi.
konzolonként 1-2 cím van, ami meghat. multi-címekre vagyok bepöccenve leginkább, vagyis ami minden platformra elérhető. és alapból PC vonalt képviselek...
mivel egér+bill párti vagyok, így a konzolokat is azzal tolom. 98%-ban.. ( igen, lehet azzal. kütyü kell hozzá )
szóval semmi flém vagy valami, csak itt is leírtam a véleményem a Sony idei E3 megmozdulásáról...mivel van "kütyüm" így megy a XO kontroller a PS-sel... ami nekem csak jó, mert a PS kontroller nem esik kézre a nagy tapló kezeimnek.. ez van. a gépészet átka
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest