- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Hardverkemping június végén
- Mini-ITX
- Milyen széket vegyek?
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
attila9988 #105 üzenetére
Totalisan mas a ketto. Sajnalom, hogy nem erzed a kulonbseget, hogy egyik esetben ket felnott emberrol van szo, masik esetben pedig arrol, hogy egy gyerekkel tortenik valami, tobbnyire akarata ellenere. (de ha meg nem annak ellenere, akkor sem felnott, nem tudja felmernie dontese sulyat). Mondjuk ezek utan nem csodalkozom, hogy az infos noket is deviansnak tartod, ahogy korabban mar irtad is (azt a par keresetlen szot...)
A melegfelvonulasokon nem csak melegek vonulnak. Gondolom meg nem voltal kin ilyenen...
El kell döntened hogy mit akarsz. Erre megint azt tudom mondani, hogy senki nincsen elnyomva, mindenki lehet informatikus. Ha kevés a női infós, az nem miattunk van, hanem mert kevés nő gondolta úgy, hogy neki arra van szüksége.
Jo kifogas sose rossz. De, miattatok is van. Nem mindenki maitt, de igen nagy reszben a hozzad hasonlo gondolkodasuak miatt . Mert nem mindnekinek van kedve felulni az evekig tarto szoporollerre. Nekem diploma utan 4 evembe kerult, hogy vegre felvegyenek developer traineenek, mikozben addigra mar tul voltam egy mobilos "idokep" szeru rendszeren, keszitettem mobilra prohardver olvasot, es lehetne sorolni. Es megse jott ossze hamarabb,
Huma: nem vitatom az erzelmesseget, de tenyleg tudok ellenpeldat hozni. Volt csaj osztalytarsam matekbol egy zseni volt, oktv matek elso 5ben, jomagam megyei Bolyai 2.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest