Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tildy

nagyúr

válasz attila9988 #105 üzenetére

Totalisan mas a ketto. Sajnalom, hogy nem erzed a kulonbseget, hogy egyik esetben ket felnott emberrol van szo, masik esetben pedig arrol, hogy egy gyerekkel tortenik valami, tobbnyire akarata ellenere. (de ha meg nem annak ellenere, akkor sem felnott, nem tudja felmernie dontese sulyat). Mondjuk ezek utan nem csodalkozom, hogy az infos noket is deviansnak tartod, ahogy korabban mar irtad is (azt a par keresetlen szot...)

A melegfelvonulasokon nem csak melegek vonulnak. Gondolom meg nem voltal kin ilyenen...

El kell döntened hogy mit akarsz. Erre megint azt tudom mondani, hogy senki nincsen elnyomva, mindenki lehet informatikus. Ha kevés a női infós, az nem miattunk van, hanem mert kevés nő gondolta úgy, hogy neki arra van szüksége.

Jo kifogas sose rossz. De, miattatok is van. Nem mindenki maitt, de igen nagy reszben a hozzad hasonlo gondolkodasuak miatt . Mert nem mindnekinek van kedve felulni az evekig tarto szoporollerre. Nekem diploma utan 4 evembe kerult, hogy vegre felvegyenek developer traineenek, mikozben addigra mar tul voltam egy mobilos "idokep" szeru rendszeren, keszitettem mobilra prohardver olvasot, es lehetne sorolni. Es megse jott ossze hamarabb,

Huma: nem vitatom az erzelmesseget, de tenyleg tudok ellenpeldat hozni. Volt csaj osztalytarsam matekbol egy zseni volt, oktv matek elso 5ben, jomagam megyei Bolyai 2.

Új hozzászólás Aktív témák