- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Házimozi belépő szinten
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam Deck
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Nem te vagy az első aki azt írja, hogy nem talál már x ideje állást, aztán mindig az következik, hogy rendszergazda, vagy support vagy valami hasonló. Szerintem ott lehet a probléma, hogy az ilyen, és ehhez hasonló cikkekben az informatikus alatt a szoftverfejlesztő szakembereket kell érteni, és nem az IT piacot úgy zusammen.
Én végzős informatikus hallgató vagyok, és úgy látom, saját tapasztalataim alapján, hogy aki egy kicsit is akar, annak lesz munkája. Egy egyetemen tanuló nebuló fél évre elmegy gyakorlatozni egy céghez, akkor valamit nagyon rosszul kell csinálnia ahhoz, hogy ne maradhasson ott utána. Az meg kezdésnek jó. Bekerülésnél ugyan van interjú, de kb bárkit felvesznek, mert erről szól a gyakornoki program. A fél év alatt beletanul a dolgokba és ha jól dolgozott akkor teljes munkaidős állása lesz/lehet,így nem is kell már állást keresnie, ha csak egy évet marad utána a cégnél, már akkor is ott lesz a cv-ben, hogy 1, 1.5 év tapasztalat.
A cégnél ahol dolgozom folyamatos felvétel van, mindig keresünk jó szakembereket, szoftverfejlesztőket. Gyakornokok is jönnek ezerrel. Tehát én azt látom, mint kezdő szoftverfejlesztő, hogy nagyon keresik a cégek a jó szakembereket, és, hogy jó esélye van egy kezdő informatikusnak arra, hogy munkát találjon
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Háztartási gépek
- Battlefield 6
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 11
- Android felhasználók OFF topikja
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Apple MacBook Air M2 256GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest