- Gaming notebook topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Home server / házi szerver építése
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
cellpeti
nagyúr
Sziaszok!
Milyen P35ös lapot ajánlotok???
Érdemesebb az Intel Chipsetjeit előnybe részesíteni,mint az nVidiáét?
-
Kovalic
csendes tag
Sziasztok!
A Giga P35 DS4 támogatja az Sli-t?
Két 8800 Gt kártyáról lenne szó!
Egyáltalán mennyit nyomna ez a teljesítményen?2 gb ram + E6600 proci.
Köszi a segítséget!
-
Pubszon
veterán
Vmit még akarok kérdezni.
Sima DS3-at néztem, vszínü hogy azt is fogom megvenni és hogy rá lehet tenni a Zalman CNPS7000B-ALCU-t? -
spirit007
senior tag
"a lap bizonyos esetekben elindul-leáll-elindul folyamatot hajt végre"
Tudna valaki olyan P35-ös lapot mondani , ami nem produkálja ezt a jelenséget
(Gigabyte, MSI , lapok csinálják...)
-
KDavid17
aktív tag
Hamarosan alaplapot szeretnék venni és nem tudom melyik lenne jobb.
asus p5k vagy gb p35-ds3p vagy esetleg más ajánlat ilyen árban
jelenlegi configom a profilomban!
Előre is kösz -
Fricc
tag
senki?
-
Fricc
tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy a pci express 2.0-s videókártyák mennek-e majd 1.0-ás foglalatokban?
core2duo konfigot tervezek, és ez nagyon fontos szempont, ha később videókártyát akarok cserélni... (giga p35ds4 alaplapot néztem ki magamnak először, de fontos hogy mindenféle hackelés nélkül fogadja az újabb 2.0-ás videókarikat is)
Ezer köszönet!
-
Dracula
őstag
Hali!
Nagyon jó lap lenne (nekem) a DS3, csak nincs rajta eSATA.
MIért???
De még az "elitebb" DS4-en sincs. Érthetetlen...A tuning nem érdekel, de az eSATA-t ki is használnám, pl. backupolni egy SATA vinyóra, persze kell hozzá táp is.
Azt honnan veszem?
Üdv!
-
Humamage
tag
Nekem is hallatszik a "sercegés" Gigabyte S3-nál.
Ezt leszámitva sztem egy jó cucc.. Valamilyen kellemetlen hiba miatt Xp alatt nem tudtam az alaplapi hangkártyát megszólaltatni. De már lassan 3-4 hónapja Vista megy a gépen, és azzal semmi gond nem volt.. Alapvetően nem bántam meg a vételt (bár nem ilyet terveztem, mikor vásárolni akartam)
-
Lacafi
tag
Hali.
"Abit ra elmondom nekem amitóta létezik 2év garancia van alaból de mind1
valami szar kiskert néztél szerintem ahol lesporólják azt az 1 évet"
Ez kisker? http://www.pcx.hu//?action=termekOldal&azonosito=00002
Adhatnék még 1-2 címet ami nem kisker!Mennyi garit látsz? AB9Pro. Sok volt pár napja ennyi!
-
fanti
addikt
"Ezenkívül szomorúan kellett tapasztalnunk, hogy a P5KC DDR2 memóriákkal instabil, ha az első pár szlotot használjuk"
Én 4x1GB Kingston DDR2 667-es memóval használom ezen lapomat kb. 2 hete és mit is mondhatnék mást, mint azt, hogy atomstabil.
És tuning esetén is ez a véleményem. Az E4300-am 9x333-on tökéletesen üzemel.
Lehet, hogy vannak olyan gyártók akik tuningmemóit nem szereti ez a lap, de a szabványos DDR2-es memóriákkal szépen megy.Érdekes is lenne, ha az Asus kiadna egy olyan lapot ami a DDR2-es memóriákkal instabil lenne.....
-
lehet hogy már szóltak miatta, de a cikkben az első oldalon a táblázat szerintem nem pontos.
Az NVIDIA nForce 680i SLI nél rosszak a sávszélesség adatok. Ha a támogatást vesszük akkor nem egyezhet meg a Intel 975XIntel:
1066/800/533 MHz - 8,5 GB/s
nVidia:
1333/1066/800/533 MHz - ehhez is a 8,5 GB/s került amikor itt megjelenik a 1333-as FSB lejhetősége ami a többi lapnél 10,6 GB/s jelentIntel:
DDR2 667/533 - 10,6 GB/s
nVidia
DDR2 800/667/533 - és itt is csak10,6 GB/s van írva amikor itt elérhető a 800-as DDR2 ram sebesség és a többi lapnál erre a támogatásra 12,8 GB/s jelet.javítani kellene a hibát.
szerk: én is elírtam
-
maszat
senior tag
Van egy apróbb elírás a hangminőséges táblázatban:
SB Audigy 2 THD értéke:
0,026: TökéletesSzerintem kimardhatott egy 0 belőle, mert ezekkel a százados értékekkel csak "jó" eredményt kap a többi hangkeltő.
-
Gorneck
legenda
-
shtml
őstag
Azt hiszem, ez esetben a 6 meg 8 fázisú tápellátás alig több, mint tükörrel belevillantani a dolgos mezőgazdasági munkás szemébe.
-
shtml
őstag
A tesztből nekem az jött le, hogy a Vdrop elsősorban az Asus lapok problémája. Így van ez vagy a többi lap is szenved ebben a betegségben?
-
priti
addikt
Nekem a P5B Deluxe-ban van ez a chipset és azt tapasztaltam , hogy a feszültségértékek állításakor produkálja ezt. Hülye szó rá, mert nem egy egyszerű kondi, de nem lehet hogy egészen véletlenül ki kell sütni a deszkát ahhoz, hogy az új feszültségértékeket tudja adni?
Ezen a logikán ha csak egyszer csinálja, akkor az teljesen normális, ha kétszer, akkor viszont valamit visszaállított, csak a gond az, hogy a BIOS-ban állandóan "befagynak az értékek" és hiába lépsz vissza, amikor kétszer kapcsolt le és úgy állt fel végül ott nem látsz semmit, holott a valós érték nem az ott módosítottnak megfelelő arányban módosultak.
Szóval ha kétszer kapcsol ki, mielőtt elindul, akkor CMOS resti és elölről az egész. Nálam ez maximálisan bevált és azon értékeknél, amelyek beállításánál csak egyszer kapcsolt le magától minden esetben atomstabil a gép. Nyúzhatom akárhogy. Amikor pedig kétszer, ott minden esetben eldobta magát valahol, többször már a vindóz betöltése után megfagyott, ha ott nem, akkor a memo dobta el magát gém közben, de valami mindig volt. -
Hun'reeth
őstag
Jó kis teszt!
Úgy tűnik az MSI még mindíg nem tud felnőni régi önmagához.Régen kimondottam msi párti voltam de már nem. Valamit mindíg elbaltáznak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az Abit, az Asus, a Foxconn, a Gigabyte és az MSI alaplapjait nyúztuk, különös tekintettel a tuningra.
- Hardcore café
- Parkside szerszám kibeszélő
- Gaming notebook topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ukrajnai háború
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest