Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
bekes.andras
tag
... az MS-at az a "baj", hogy a felhasználók Windows-os élményt várnak. Ehhez olyan hardver kell, és ez a vonal továbbra is asztali megoldás, ellenben a TV-vel. Pontosan emiatt volt a Surface RT csalódás, és emiatt öszvér még mindig a Win8.
A TV-re merőben más felület szükséges szerintem, mind a felhasználási szokások, mind a beviteli lehetőségek miatt.
Éljen a SkyNET! :D - http://sites.google.com/site/htpconweb/Home
-
csongi
veterán
Egyszer felébred az MS és belép ebbe a vilagba, a wines teruleteken tarolhat. Ha valamelyik tv gyartoval leszerződik, akkor tv ügyileg is tarolhatna.
-
bekes.andras
tag
Az enyém egy 2014-es UHD model, és azt kell mondanom, hogy amennyire HTPC párti vagyok, és párhuzamosan használom is, kezdenek az okos TV-k abba a fázisba érni, ahol mérlegelek már, hogy melyiket is használjam. Sajnos a szoftverkínálat viszont silány, és butuska... Egy Android alapú rendszer esetén lényegesen nőne a szolgáltatások köre. Esetemben a PLEX szerencsére natív kliensként is létezik a Samsung modellekre.
Éljen a SkyNET! :D - http://sites.google.com/site/htpconweb/Home
-
OutsideR
aktív tag
2012-es tv-m van, van rajta evo kit csatlakozási hely, de amikor megláttam hogy a 2013-as rendszer bele 70 ezer ft körüli áron van letettem a dologról. Amúgy a smart rendszer nekem is pihen, a hálózati lejátszás viszont dolgozik szépen. kíváncsi vagyok ez a tizen milyen lesz.
Androidnak jobban örülnék.[ Szerkesztve ]
-
bteebi
veterán
Nnna végre, már éppen ideje volt! Amúgy nem, ebben a formában, vagyis a várható árán értelmetlen az egész. Ha jól emlékszem, nagyjából 80 ezerért vesztegették korábban ezeket az okosdobozokat - a hülyéknek is megérte (illetve elsősorban nekik érte meg). Annyiért meg már komplett HTPC-t lehet venni, ami jóval több funkciót nyújt, sokkal nagyobb teljesítményű, és jóval lassabban avul el...
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
M5Norbi
őstag
Igen ennek az ára valami brutális,vérlázító valami volt.....
De igazából ami szvsz hasznos funkció az okostévékbél szinte a legelső rendszereken is működik pl a DLNA illetve a hálózati lejátszás.
2011-es a TV-m de nem látom égetőnek hogy újabb okostévérendszer legyen rajta.Egyébként egy TV-listát közzétehetnének.Annyiból érdkes lenne hogy meddig nyúlik vissza a terméktámogatás(ha lehet annak nevezni)
Ha meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!
-
LazaCCC
tag
Az ötlet anno is tök szuper volt, az árazás már kevésbé ... bár ha figyelembe vesszük, hogy a legtöbb mai TV-nél maga a kijelző nem változik annyit és nem is szükséges annak cseréje, még mindig olcsóbb, mint a teljes TV-t kicserélni .... de azért csak nehezen szánja rá magát az ember, hogy ilyen áron vegyen ilyesmit. Vagy nem?
Ha belegondolok, én az LG 47LM660S készülékemen az okosTV funkciót sosem használom, mert tetű lassú ... de ennyiért biztosan nem vennék okosító kütyüt, akkor inkább más irányba gondolkodnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest