Új hozzászólás Aktív témák

• erdoke

titán

válasz priti #54 üzenetére

Mindig mellé pufogtatsz, mert én már 2005 végén is kifizettem 400+ ezer Ft-ot egy Panasonic plazmáért, az most kb. egy 600 ezres készüléknek felel meg, simán belefér az 50-es VT20, egy 3D-képes BD játékos és két extra szemüveg is.
    Azt se mondtam, hogy alacsonyabb profittal gyártson nekem, azt meg főleg nem, hogy elavult technológiát. A gond az, hogy a V20 irreálisan drága, és pont azért, mert a VT20-szal teljesen megegyezik, csak kihagytak belőle 5e Ft alkatrészt, és máshogy programozzák az elektronikát. A G20 sokkal jobban megéri az árát, és ezt hiányolom az új sorozatból. Akár a V20 megfelelőjét is hiányolhatnám, ha a mostani G20-hoz közelebbi árazást adnának neki. Biztos vagyok benne, hogy van igény a jó minőségű, de 3D nélküli készülékekre, a tavalyi év arról szólt, hogy a miénknél sokkal magasabb vásárlóerővel rendelkező piacokon is messze elmaradt a 3D-s készülékek eladása a gyártók és elemzők várakozásaihoz képest. Magyarul erőltetnék az igény létrehozását, de nagyon lassan haladnak. Ha azzal akarják felgyorsítani, hogy nem kínálnak 3D nélküli paneleket, akkor jogos a bekaphatják részemről.
    Azt se szabad figyelmen kívül hagyni, hogy egy teljes 3D-s rendszer felépítéséhez a 3D-s TV-n kívül még új BD lejátszóra és még 2 db szemüvegre is szükség van, ami plusz egy százas. A te borzalmas példádat használva a 7-es BMW-nél az ablakemelő extra funkcióinak kihasználásához meg kell még venni egy fél millás távirányítót.

(#56) Integra
    "ha meg megteheti az ember úgyis v-t vesz"
    Ez nem feltétlenül van így. Én pl. megtehetném, de nem érzem úgy, hogy a +100e Ft-ot (+ 30 %-ot megéri. A "megtehetem" nem azt jelenti, hogy nem tudok ennél értelmesebben elkölteni (vagy éppen befektetni) 100e Ft-ot.

[ Szerkesztve ]

A legjobb aláírás a héten

Új hozzászólás Aktív témák