Hirdetés
- Fontos kísérleti kiterjesztést hozott a Vulkan API frissítése
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- "Áramvonalasított" kompakt AIO-val bővítette portfólióját az MSI
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- Mit fejlesszek a konfigon?
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- Projektor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Köszi a cikket, biztos hasznos lesz néhány friss áttérőnek vagy áttérésen gondolkodónak.
Párral azonban nekem más tapasztalataim voltak...
"Jobb megoldás a Transmission, mely hasonlóan fejlett szolgáltatásokat kínál, és olyannyira kedvelt Unix-like körökben, hogy gyakran NAS-ok beépített alkalmazásai között is szerepel."
-- jobb híján. Nálam a Transmission borzasztó pocsékul teljesített sebesség terén. Ez kb. 1.5 éve volt, lehet, hogy azóta változott, de amit felraktam utána, sokkal jobb volt a feltöltési sebessége, funkciógazdagabb és értelmesebb fícsörökkel volt ellátva. Sajnos már nem emlékszem a nevére, annyira nem vagyok torrentezős, hogy csak párszor használtam.
"Linux alatt a DigitKam nyújtja a legprofesszionálisabb szolgáltatásokat"
Nem tudom, mitől lett ez a "legprofesszionálisabb". Erősen kétlem, hogy egy GIMPnél vagy egy RawTherapee-nél többet tudna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest