Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Tápos kibeszélő offtopik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Köszi a cikket, biztos hasznos lesz néhány friss áttérőnek vagy áttérésen gondolkodónak.
Párral azonban nekem más tapasztalataim voltak...
"Jobb megoldás a Transmission, mely hasonlóan fejlett szolgáltatásokat kínál, és olyannyira kedvelt Unix-like körökben, hogy gyakran NAS-ok beépített alkalmazásai között is szerepel."
-- jobb híján. Nálam a Transmission borzasztó pocsékul teljesített sebesség terén. Ez kb. 1.5 éve volt, lehet, hogy azóta változott, de amit felraktam utána, sokkal jobb volt a feltöltési sebessége, funkciógazdagabb és értelmesebb fícsörökkel volt ellátva. Sajnos már nem emlékszem a nevére, annyira nem vagyok torrentezős, hogy csak párszor használtam.
"Linux alatt a DigitKam nyújtja a legprofesszionálisabb szolgáltatásokat"
Nem tudom, mitől lett ez a "legprofesszionálisabb". Erősen kétlem, hogy egy GIMPnél vagy egy RawTherapee-nél többet tudna.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 256GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Silver 128GB használt szép állapot 95% akku 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest