Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Szakiii

addikt

válasz Kansas #28 üzenetére

Szó nincs arról hogy veszekedni tudnék ezen. :) Nekem ami zavaró volt igazából, hogy nem írják ki épp melyik helyszínre vált a jelenet, mutatnak egy várat és találd ki ez szerintem kifejezetten hiba, ugyan ez a karaktereknél.. egy laikusnak pl anyumnak aki egyébként imádja az ilyesmit eszméletlen nehezen követhető, mert nevek tömkelege hangzik el helyszínekkel kombinálva, de szerencsétlen segítség nélkül első hallásra/nézésre nagyon nehéz feladat elé volt állítva.

Fehér láng elhangzik 200x és teljesen más párbeszédben már mint császár, nem egyértelmű hogy egy emberről beszélnek. Ez mind rendezői (?) hiba gondolom, ebben volt hova fejlődni, a ruhák és a világ, hangulat visszaadása és az hogy látod hogy a főszereplő imádja amit játszik azzal szerintem semmi baj nincs, célt eléri, szórakoztató.

Ennek ellenére karácsonyt ott töltöttük szülőknél és mikor felkeltem 57 éves létére anyum már reggel a vesemirről készült animációs filmet nézte és nagyon nagyon tetszett neki. Tehát a sorozat elérte a hatását. Mondta is hogy elolvassa :).

Új hozzászólás Aktív témák