Új hozzászólás Aktív témák
-
Szakiii
addikt
Szó nincs arról hogy veszekedni tudnék ezen.
Nekem ami zavaró volt igazából, hogy nem írják ki épp melyik helyszínre vált a jelenet, mutatnak egy várat és találd ki ez szerintem kifejezetten hiba, ugyan ez a karaktereknél.. egy laikusnak pl anyumnak aki egyébként imádja az ilyesmit eszméletlen nehezen követhető, mert nevek tömkelege hangzik el helyszínekkel kombinálva, de szerencsétlen segítség nélkül első hallásra/nézésre nagyon nehéz feladat elé volt állítva.
Fehér láng elhangzik 200x és teljesen más párbeszédben már mint császár, nem egyértelmű hogy egy emberről beszélnek. Ez mind rendezői (?) hiba gondolom, ebben volt hova fejlődni, a ruhák és a világ, hangulat visszaadása és az hogy látod hogy a főszereplő imádja amit játszik azzal szerintem semmi baj nincs, célt eléri, szórakoztató.
Ennek ellenére karácsonyt ott töltöttük szülőknél és mikor felkeltem 57 éves létére anyum már reggel a vesemirről készült animációs filmet nézte és nagyon nagyon tetszett neki. Tehát a sorozat elérte a hatását. Mondta is hogy elolvassa
.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A 2022-ben debütáló sorozat több mint 1000 évvel Geralt születése előtt jászódik majd.
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest