Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple MacBook
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rexdemon
aktív tag
Rendkívül hangulatos, nagyon nagyon látszik minden részen,h nem angolszász legendákból táplálkozó és szokásos fantasy sablonokon szocializálódott alkotók remeke, hanem bezony nagyon szlávos
Imádtam/tom minden részt ^^ Mindegyiknél megvolt a min. 3 végigjátszás(mindkét oldal + semleges)
-
ArmanD.
őstag
De vártam már egy ilyen szép trailer-t! Nagyon ütős és szemetgyönyörködtető, remélem a jövőben ilyen és ehhez hasonló grafikákkal fogunk már találkozni, szép munka! Magával a játéksorozattal még nem igen játszottam, de a 3-hoz lehet már most megjött a kedvem
-
stewe2
aktív tag
Ezt innen már nem lehet elrontani! Polcon a helye. Az előző trailerben volt ingame jelenet egypár. Sztem kell alá vas bőven, még ha jól optimalizálják (jobban mint a 2-t) akkor is zabálni fogja a hardvert. Eleve a nyílt világ miatt nagyobb területeket tölt majd be...
Emlékszem, 2007-ben hogy vártam az első részt. Mire megjelenik, már 7 éve lesz
-
Xelloss
tag
válasz
Penndragon #12 üzenetére
Már 100 körül járhat és a Witcherek mindig csatában halnak meg nem az öregségtől.Ha toltad a második részt ,akkor tudod ilyen zsémbes korszakában van mentálisan. 2-be is mindig mondta"én már öreg vagyok ehhez".
-
Penndragon
tag
Geralt felett is eljárt az idő? :|
-
blaca83
őstag
Nagyon várom..!
-
[CsuCsu]
őstag
A neutral volt az, ami Geraltot jellemzi. Csak hát a legtöbb ember szeret elköteleződni, és pont ez volt a jó abban, ahogy ezt megírták.
Elsőre úgy tűnik, mintha a választás kötelező lenne és saját magunknak kell rájönni, hogy nem kötelező senkit sem követni, nem nyomják az arcunkba. -
Xelloss
tag
SPOLIER:
Hát az order nem normális ,egyedül Siegfried miatt választható ,mert ő jófej és ha ő lesz a grand m akkor jobb a vége. Foltestet bírtam az 1-be ,kár hogy nincs többé. Besz@rás amit Radoviddal lenyomtak a végső chapterba. "I come back and what I see , a fcking whorehouse!! I don't need your fckin fraternal assintance Radovid." -
Rexdemon
aktív tag
Remélem,h a HD7790es elég lesz hozzá...ha nem,akkor alig használt, 36 éve remekül működő vesét komoly VGAra cserélnék
Geralt kemény, mint bakasz*r az orosz télben, nekem az általam hőn szeretett David Gemmel könyvek főhőseit juttatja eszembe. Instant buy!
Xelloss; a legszebb,h bizonyos szempontok alapján mindenkinek igaza van. (btw én is mindig az ősi fajokat szoktam választani első körben)
-
Xelloss
tag
Nagyon adja. Engem csak ne akarjon kényszeríteni a progi ,hogy emberek oldalát válasszam. 1-be nagyon arra hegyezték ki legyél neutral vagy Order ami BS sztem.. Nem tehetek róla én az elfeket és másfajúakat választom mindig, Ha megnézzük igazuk van..
-
dahneey
tag
Az egészben a legjobb, hogy a Videogamer UK poén díjakat csinált E3-ra, a CD Projekt meg fogta és odarakta a videó elejére. "Least likely to be absolutely arse."
-
nemeth989
senior tag
Ebből is várunk egy EE Editiont és megyek is a boltba, az 1. és 2.-nál is ez történt.
-
[CsuCsu]
őstag
Úgy látszik megint etetnem kell a perselyt az új VGA-hoz
2-t is addig nem játszottam ki, amíg nem lett olyan a gép, hogy vigye maxon (persze uber off).
És nem a grafikabuzéria szól belőlem. Itt a részletes karakterek és textúrák igenis sokat adnak a hangulathoz. -
GeryFlash
veterán
Must Buy, és bízok benne, hogy a CD projekt jó szokásához híven az alap kiadásban is tartalmas lesz, térképpel artbookokkal meg minden
-
WayneGace
őstag
Azon egy-két játék egyike, ami tényleg érdekel.
-
JSaN
addikt
Bar CGI, es nem gameplay. De nekem nagyon bejon, durvan adja a hangulatot. Polcon lesz a helye majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nők, nőügyek (18+)
- PlayStation 5
- Apple MacBook
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Kártya-független,Fehér és Pink Színben 6 Hónap Garancia,Akku 100%
- LENOVO T14 GEN 5 l TÖBB DARAB l RENDELÉSRE IS
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Natúr Titán Színben ,2028.04.29-ig iStyle Garancia,Makulátlan állapot.
- ASUS ROG Ally RC71L-NH001W. 512GB. SSD. AMD Ryzen Z1 Extreme. 16GB. LPDDR5X. RAM. CSERE IS.
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest