Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Köszi! Kiderült hogy van demo is, azt kipróbáltam, tényleg kell a magyar felirat. Még ha éppen egy részét értettem is, hosszútávon nem tudok még ennyire gyorsan értelmezni angolul folyamatosan, mint ahogy darálja a szöveget
Mindenesetre a demóból nem jött át mi akar lenni a játék, nyilván a jellegének és az angol kombinációjának köszönhetően.
HR24.hu
-
zseko
veterán
Igen, e játék nem szimplán áttöri a negyedik falat, hanem otthont épít köré, majd graffitivel lefújva azt újraértelmezett műtárgyként mutatja be, végül dinamitot erősít rá, és legalább három ironikus metaértelmezési szinten keresztül robbantja az arcunkba.
Sokszor gondolkoztam már, hogy az ilyen, és hasonló marhaságok kitalálásával vajon mennyi időt tölthetnek a cikkírók egy-egy esetben. Ezt leszámítva jó leírás volt, kíváncsi lettem a játékra.
Kipróbálnám ugyan a játékot, de úgy érzem nem kellő mélységű még hozzá az angol tudásom, hogy minden átjöjjön és élvezni tudjam, így ez is az 'egyszer talán' dobozban marad egyelőre.
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
Új hozzászólás Aktív témák
gp Mind emlékszünk 2013-ra, amikor a Stanley Parable megjelent, ugye? Lehet megkapaszkodni: a nagyszerű játék most egy kicsit ultrább és sokkal deluxe-szabb formában tért vissza!
- Újszerű - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Raspberry Pi 4 8GB retro emulátor gép 8000 játékkal (NESPi 4 ház, 128 + 250 GB) + 8BitDo kontroller
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, gamepaddal - nagyon szép állapotban
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest