- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple MacBook
- DUNE médialejátszók topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Orion
veterán
Eddig nem sok értelmét láttam ezeknek a fizikai gyorsítóknak. Most egy kicsit elgondolkodtam, hogy van benne azért valami. Sajnos még nem kiforrott a dolog, ráadásul pont nagy lépés előtt állnak a videókártya gyártók, úgye jön a dx10 meg egyéb apróságok.
Kiváncsi vagyok, hogy utána mi lesz az Ageia-val. Én örülnék ha lenne ilyen kártya, kicsit olcsóbban. Életképes dolognak tartom a dolgott, de olcsóbban és azután, hogy kijön a dx10. A kát nagy cég az Ati és az nV is csinálja a maga kis fizikai gyórsítóját. Ha letisztul a kép valamilyen formában életképes lesz biztosan, lehet integrálva, lehet külön kártyaként. És ezt biza még lehet fejleszteni, jócskán vannak még benne lehetőségek. Ha lenne pénzem és tudnék akkor biza vennék pár részvényt a cégtől.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest