- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Philips LCD és LED TV-k
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Orion
veterán
Eddig nem sok értelmét láttam ezeknek a fizikai gyorsítóknak. Most egy kicsit elgondolkodtam, hogy van benne azért valami. Sajnos még nem kiforrott a dolog, ráadásul pont nagy lépés előtt állnak a videókártya gyártók, úgye jön a dx10 meg egyéb apróságok.
Kiváncsi vagyok, hogy utána mi lesz az Ageia-val. Én örülnék ha lenne ilyen kártya, kicsit olcsóbban. Életképes dolognak tartom a dolgott, de olcsóbban és azután, hogy kijön a dx10. A kát nagy cég az Ati és az nV is csinálja a maga kis fizikai gyórsítóját. Ha letisztul a kép valamilyen formában életképes lesz biztosan, lehet integrálva, lehet külön kártyaként. És ezt biza még lehet fejleszteni, jócskán vannak még benne lehetőségek. Ha lenne pénzem és tudnék akkor biza vennék pár részvényt a cégtől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Adobe Lightroom topic
- Óra topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest