Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gergo_pet

aktív tag

válasz rover45 #429 üzenetére

Hát azt tudom csak mondani, hogy én is igy voltam vele, amig meg nem vettem az uj konfigom (mármint akkor ujnak számitott).
    Csak egy példa a sok közül, először is majdnem beszartam, mikor a gépem fél perc alatt behozta a winXP-t, addig legalabb 3 perc volt. :) Aztán mikor nem tudtam olyan gyorsan kattintgatni, mint ahogy a gép dobálta fel az alkalmazásokat egyre inkább örültem a dolognak. A legdurvabb viszont, hogy lecseréltem az ati9600-omat egy gef6600GT-re. Hát amikor megláttam a játékokat 1280-ba, majdnem fullos grafikával, előtte meg 1024-ben is csak közepes grafikkal ment, hát komolyan mondom ugy örültem mint majom a farkának.

Mindenki hangoztatja, hogy ááá nem kell a jó gép a worldhöz, meg excelhez, hát azoknak csak azt tudom tanácsolni, egyszer próbálják ki egy jó gépen hogy szaladnak ezek a progik is. Nem tudzs olyan gyorsan kattintani, hogy bármire is várni kelljen, egy 1 Ghz-es gépnél azért még voltak fennakadások az excelben is, pláne ha egy párezer soros táblázatot kezelgetett az ember.

Új hozzászólás Aktív témák