Hirdetés
- Keserű jövőképet ígérő lövöldével dobná meg az új GeForce eladásait az NVIDIA
- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megköveteléséből
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megköveteléséből
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Amazon Kindle
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Androidos tablet topic
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergo_pet
aktív tag
Hát azt tudom csak mondani, hogy én is igy voltam vele, amig meg nem vettem az uj konfigom (mármint akkor ujnak számitott).
Csak egy példa a sok közül, először is majdnem beszartam, mikor a gépem fél perc alatt behozta a winXP-t, addig legalabb 3 perc volt.Aztán mikor nem tudtam olyan gyorsan kattintgatni, mint ahogy a gép dobálta fel az alkalmazásokat egyre inkább örültem a dolognak. A legdurvabb viszont, hogy lecseréltem az ati9600-omat egy gef6600GT-re. Hát amikor megláttam a játékokat 1280-ba, majdnem fullos grafikával, előtte meg 1024-ben is csak közepes grafikkal ment, hát komolyan mondom ugy örültem mint majom a farkának.
Mindenki hangoztatja, hogy ááá nem kell a jó gép a worldhöz, meg excelhez, hát azoknak csak azt tudom tanácsolni, egyszer próbálják ki egy jó gépen hogy szaladnak ezek a progik is. Nem tudzs olyan gyorsan kattintani, hogy bármire is várni kelljen, egy 1 Ghz-es gépnél azért még voltak fennakadások az excelben is, pláne ha egy párezer soros táblázatot kezelgetett az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE RTX 4070 12GB GDDR6X AORUS MASTER - Gari 2027.07.09. - ig - Eladó!
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- GeForce RTX 3080 Ti VENTUS 3X 12G OC
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Triple Fan OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- KFA2 RTX 3060 12GB GDDR6 1-CLICK OC Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest