- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Micro Four Thirds
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
válasz
Televan74 #49 üzenetére
Mi valósult meg? Az, hogy az Intel 130 W-os TDP környékről lejött 60 wattra. VGA vonalon is az tapasztalható, hogy valójában egyre gazdaságosabbak a GPU-k ugyanis a teljesítményük sokkal nagyobb ütemben nő, mint a fogyasztásuk. Egy közepes 8-as GeForce akár olyan gyors is lehet mint egy Radeon X1800 és feleannyival is beéri majd.
-
Televan74
nagyúr
Ha jó emlékszem néhány évvel ezelőtt azt mondták, hogy csökkenni fog a gépek energiafelvétele. Mi is valósult meg ebből? Javítsatok ki ha tévedek...
-
szélerőmű
tag
Mégis lesz valami a 250-300 Wattot fogyasztó videókártyákból? [link] Mert egy mostani csúcsfogyasztású rendszert, pl: 2 C2Q megfejelve 8800GTX SLI-vel kicsit több mint fél gőzzel elviszi ez az óriás. Szerintem 400-500 W kihasználatlan teljesítmény tartalék erős túlzás.
135*135*25-ös ventit nem láttam még kiskerben. Nagy venti cseréje érdekes lesz. -
Mr. Tuty
csendes tag
Következő tesztalanyunk:
Boeing 737-es turbina rendszerhűtőként! Öveket becsatolni, szelesek leszünk!
Nah a hülyeséget félretéve, elég komly a cucc, csak tudnám mi értelme, mert szerintem akár milyen SLI-t is fogok összeállítani (bár a 8800asok ''szájnyílás méretét'' még nem tanulmányoztam szal ha tévedek bocsika - nah szal bármilyen SLI-t is rakok össze sztem 1000-1200 W-ra sose lesz szükségem. Nah jó esetleg ha elmegyek egy lanpartyra oszt csak egy fali csatlakozó van akko ellátok vele 2-3 gépet!
Nah asszem jobban jártam volna ha ezt le se írom....Bocsika a sok hülyeségért...
-
didyman
őstag
Témába nem vágó hozzászólásokat fejezzétek be kérlek.
Köszönöm. -
Dassler
őstag
Viszont az csak 2 személyes, ez meg akár családi autó is lehet egyben. Én személy szerint, mnit autó nem rajongok a Ferrari, Lotus, Lamboghini stb. típusokért használhatóság szmepontjából, mert szvsz használhatatlanok. Csak versenypálya, vagy gyökkettő-habi olasz/francia riviera. Szal szobadíszek. Persze azt aláírom, hogy formatervezésben ott vannak, szépek.
Na de aszem kicsit elkanyaraodtunk a topic témájától
[Szerkesztve] -
törölt tag
''szerintem ennyiért a hülyének is megéri''
Az előző hozzászólásba majdnem beírtam, hogy számomra a táp legpozitívabb tulajdonsága a CarreraGT a reklámfotón...csak aztán kiszedtem.
Komolyabban:
OK, hogy 8800 GTX SLI, meg tuning (mondjuk ezt sem fogom soha megérteni: [link]), és akkor már meg akarod adni a módját, de: hidd el, megközelítőleg sem fogyaszt az 750 W-ot...ennyiből biztosan tudnak Neked jobb tápot is ajánlani, ráadásul a linkelt topicban tényleg szakértők írnak a témáról - ez a netes tesztekről sokszor nem mondható el.
[Szerkesztve] -
Adrian Mole
senior tag
Táblázatokban ''Termék megnevezése'' eléggé hülyén mutat bal fent.
Egyébként brutááál.
[Szerkesztve] -
Alchemist
addikt
Azt nem teszteltétek, hogy ívhegesztésre használható-e...?
-
Cicero
őstag
''ráadásul már a 2000-es határt is megdöntötték.'' Tehát a tápegység gyártók között is verseny van, és wattban mérnek? Mutassatok egy olyan gépet, amelnyek.. hmm hasra ütés képpen 650W nem elég
-
keIdor
titán
válasz
Szten Márs #4 üzenetére
Számból vetted ki a mondatokat.
más: Inkább a mai csúcs VGA-k energia éhségét kéne kicsit csökkenteni (meg a méretüket) de attól még engem érdekelt a teszt.
Szerintem jó kis táp ez...
-
Ati77
tag
válasz
#72042496 #29 üzenetére
Olvasgattam róla teszteket és csak jókat írtak. Csak a modularitás hiányát (amúgy van olyan változat is), és az árat említették, mint negatívum. Viszont szerintem ennyiért a hülyének is megéri (még a Newegg-en is 34 ezerbe kerül átszámítva).
Rájuk telefonálok majd, hogy tényleg ennyi-e, vagy netán elírták az árlistát ? -
lorcsi
veterán
jó sok bőrt le tudnak húzni a galaxy névről
-
Hosssszu
őstag
Lehet ket taprol hajtani egy gepet, en is csinaltam. Egyik taprol mentek a vinyok, a masikrol pedig minden mas! Egyebkent nem mondasz hulyeseget, csak a vinyok (ebben az esetben) es a lap kozott nem alakul ki potencialkulombseg, mert ott mindket elem kulon-kulon kapja a +5/+12 voltot es a foldet!
Legalabbis en igy tudom, es nekem tenyleg mentek igy siman!
(csak ATX tapnal az a bibi, hogy az nem indul el alaplap nelkul, hanem rovidre kell zarni ket erintkezot, abbol a kotegbol ami az alaplapra menne) -
Ati77
tag
Pont láttam ezt a tápot (SLI-s rendszerhez keresetem egy jobb darabot) a CellComnál, ott csak 68 ezer az ára.
[link]
Ez sem rossz:
[link]
1200 Wattos (van ebből is 1000-es egyébként).
De szerintem most ez az, ami kell teljesítményben:
[link]
Táp PS Thermaltake W0117RE 750W Silent 20 460 24 552 Ft
A Demandban kerül ennyibe, szerintem jó vétel. -
KrAt
veterán
Nekem tetszik.. És parasztvakítás, semelyik gép... sablonduma
-
törölt tag
-
G.I.JOE
senior tag
Az sztem jó hogy végre van ''kézzel fogható'' infó a tápról egy teszt formájában, hiszen ez hozzátartozik egy ilyen oldalhoz. Viszont felhasználói szemmel ... Na, ezt inkább nem folytatom, mert megint lebaxnak!
-
Remington
őstag
ez kb olyan vicc kategória mint az fsp vga-tápja. de azért
az enermaxnak
-
Ste
addikt
minden téren hatalmas
-
Soak
veterán
Szerintem szép...
Mondjuk megnéztem volna ,hogy huzott 8800GTX SLI és huzott qx6700-et hogy visz el 5 HDD meg 2 ODD mellett meg panelek meg miegymás meletttudom ,hogy ezeknek megvannak a korlátjai csak az a konfig amivel teszteltetek még az én tápomon is döccenő mentesen futna elvileg
(meg mellesleg olyan konfig illene hozzá
)
-
Peet
senior tag
Bár nem vagyok elektronyos szakember, de ez nem olyan egyszerű szerintem, mert mintha lett volna valami potenciál vagy mi annak idején. Szóval az a baj, hogy a géped egyik eleme egy tápból kap egy adott feszkót, egy másik eleme pedig egy másik táptól egy másik feszkót, és a két elem meg össze van ugye kötve. Nah szerintem ebből nem sülhet ki semmi jó szerintem, persze lehet tévedek. (Csak hozzáértő javítson ki ha rosszul gondolom, okoskodni Én is tudok.)
A redundáns tápoknál valahogy máshogy van megoldva ez szerintem, de azokhoz sem túlzottan értek (még). -
elit_hun
őstag
Hmm, de nem olcsóbb több tápra rákötni a gépet? pl egy 400W chieftec alig kerül 12K-ba, na 3 olyan az 1200W, és alig kerül 36K-ba
Vagy ezt túl bonyolult lenne megoldani?Mert pl egy táp a merevlemezeknek, egy táp a 2 8800GTX-nek, és egy táp a CPU+többinek(C2Quad úgysem fogyaszt oylan sokat
)
-
Ribi
nagyúr
''Az 1000 wattos Galaxy terhelve sem volt túl halk.'' Ez igy nem tul ertelmes.
-
twollah
nagyúr
Lehet villogvi vele a homokozban a pajtasok elott.
Bibibiiiiiiiiiiiiii nekem 1000 wattos tapegysegem van! -
zsiga667
addikt
Jól jönne az a sok csatlakozó, meg szép is, kár hogy drága meg hangos.
Kiadhatnák ugyanezt fele teljesítménnyel harmadáron. -
sanyixXx
senior tag
ez a áll a tesztben:
A sok vezetékhez persze komoly teljesítményű 12 voltos ágak is kellenek. A Galaxynak ilyenből egészen öt van, amivel világelső.
nekem ez sántít picit, így sztem értelmesebb lenne:
A Galaxynak ilyenből egészen pontosan öt van, amivel világelső.
a teszt tetszik, de fel sem ér a 400W-os Ropla tápommal -
beencee
őstag
''...öttel pedig hosszabb a ventilátor fordulatszámát jelző szál...''
Melyik ventilátorét jelzi és a másikat miért nem -
Eddig nem lelkesedtem a nagy tápokért, de ez valahogy tetszik
Tök jó színe van -
törölt tag
[link]
egyetértek -
Birsmann
tag
Ejha
klassz kis erőmű... kár hogy semmi értelme sincs
-
sparx
tag
válasz
Szten Márs #4 üzenetére
Egyet kihagytál :
- Dejoo, hol a legolcsóbb? olyan 70k körül megvenném, mer a régi 650w-os enermaxom már ugyis kicsit kicsi a gépemhez.
[Szerkesztve] -
törölt tag
Basszus, ez leveri Paksot! Tök fölösleges, egy gép sem fogyaszt ennyit...parasztvakítás az egész. Meg persze marketing.
-
Szten Márs
nagyúr
Csak, hogy sok további forumozót megkíméljek az ideírástól zanzásítom az ilyen topicok szokásos szövegét
- Paks
- Minekez, nem fogyaszt ennyit semmi
- Parazstvakítás
- Marketing
Nem mitnha nem értenék egyet, csak kicsit egyhangúak ezek topicok -
Male
nagyúr
A feszültséges táblázatban nálam csak a Zalman jelenik meg...
-
ByB
addikt
Mintahogy sok reklámügynökség elzárkózik a dohány, illetve az alkoholos termékek reklámozásától, a Prohardver is elzárkózhatna az ilyen felesleges, sőt ''káros'' termékek tesztelésétől!
Bár ez a teszt legalább annyi eredményt hozott, hogy egy hiteles valaki, vagyis Ti, igazoljátok: ez egy felesleges termék! -
törölt tag
Mostmár teszt alapján is kijelenthető, hogy kvázi tökéletesen felesleges cuccal állunk szemben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az Enermax bődületes erejű és felszereltségű kilowattos Galaxy tápját teszteltük.
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest