Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen széket vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen processzort vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cane
őstag
-
JustCouse
csendes tag
NAGYON JÓÓÓÓÓ
-
Cane
őstag
Egyre "érdekesebb" ez a compo.
Még mindig enged szavazni, holott: "Submissions will be available for review and voting between 'January 1st 12:00pm 2011 and January 14th 12:00pm 2011."
Aztán itt a másik kérdés:
The name of the winner will be announced on Monday, Januari 17th on this website and through personal notification. MSI is responsible for sending the prizes and the shipping fee, winners responsible for import-tariffs and additional (import) taxes.Igaz évszámot nem írtak, de ha 2011. január 17. hétfőre gondoltak az már 2 hete elmúlt. A legközelebbi hétfőre eső január 17-e 2022-ben lesz, de akkor ezek a nyeremények már nem hiszem hogy csábítóak lesznek.
-
Cane
őstag
Holnap délig még lehet szavazni! Hajrááá!
-
Cane
őstag
Mindenkinek aki segít, nagyon szépen Köszönöm!
-
Sima gimp alap jpg képet küld el nekik.
A 16bit-es megjelenítés a videokártyánál az max 256 színt tartalmaz.
A 32bit-es megjelenítés a videokártyánál az 16,7milió színt tartalmaz.
A gimp 3×8bit-es képet csinál, ami 16,7millió színt tartalmaz.
A gimp-nél az 1×8bit-es kép (szürkeárnyalatos) 256 színt tartalmaz. -
Cane
őstag
"32 bites, JPG formátumú képet vár..."
Van egy projektem, amit Gimp-el készítettem. Hogyan tudok ebből 32 bitesben lementeni? Akárhogy próbálkozok, akár Gegl-el, csak 24 bites lesz a színmélység...
-
Male
nagyúr
Itt ahogy láttam mindenkinek csak azzal volt a baja, hogy minek a csicsa, meg "games" menüpont??? Egyszerűen a BIOS-nak / UEFI-nek nem az a célja, hogy felhasználói élményt nyújtson meg szórakoztasson.
A fejlesztések kellenek, mert elavult, és az új dolgokat már nem vagy nehezen kezeli, de ettől még egy hatékony, a funkciókra összepontosító beállító felület lehetne, ezt várnák az itt elégedetlenkedő emberek és nem a beépített tetrist.(Persze hogy nem a jó részével törődnek... egyrészt mert ilyen az ember, másrészt mert így is kommunikálják a cégek.... mintha az egész lényege az lenne, hogy így szebb lehet meg játék lesz benne, ahelyett, hogy nyomnák milyen valódi előnyöket nyújt.)
-
törölt tag
Hááát.dobjatok egy kigyókkal,krokodilokkal teli verembe,de nekem mind a műszaki,mind a grafikus koncepció tetszik (színes csili vili ikonokkal együtt).
-
Sucuka
senior tag
Az én véleményem csupán az, ha megnéztek egy olyan lapot, ami SPI FLASH-t tartalmaz (pl. Asus P5Q, vagy Giga P45 valamely példánya, sőt gyakorlatilag az összes új borda),
már ezek sem olyan "tetű" módon indulnak.
A régi PLCC32-es firmware-hub IC-khez hasonlítva, az SPI-FLASH IC-k sebessége nagyséágrendekkel nagyobb, példaként említem meg, hogy pl egy PMC Pm49LF004T maximum 33 Mhz-es órajelen tudott dolgozni, addig egy Macronix MX25L8005-ös SPI flash áramkör maximális működési frekije ennek több mint a duplája. Ezzel csak arra akarok rávilágítani, hogy nem csak azt az időt kell figyelembe venni, amikor már a BIOS (vagy legyen akár az új UEFI) firmware be van töltve és vizsgálja a rendszert, hanem az is fontos, hogy ez a firmware mennyi idő alatt töltődik be, és lesz indulásra kész.Aztán itt a másik dolog, ha már UEFI, pláne ha még hozzá jön valami csicsás grafikus felület:
Az UEFI-nek (sőt az újabb BIOS-oknak is) már nem elég egy 512 kbyte (1MBit)-es tárolókapacitású flash, hanem 1 Mbyte-os vagy nagyobb (sőt járt nálam olyan alaplap is amin 4 Mbyte-os azaz 16 MBit-es flash volt), következésképp ezeket már floppy-ról nem lehet frissíteni, marad hát a pendrive, CD, illetve a WIN alóli frissítés, ami némelyik esetben nem túl biztonságos.
-
-
ddekany
veterán
Nem a "Click" részét kérdőjeleztem meg, hanem a "BIOS" részét. Mert ha UEFI, akkor ClickUEFI kéne legyen, nem ClickBIOS. Bár már előre látom, hogy úgyis UEFI BIOS-ként kerül a köztudatba ez...
A váltás szükségszerűsége amúgy világos... Hogy a sebességen változat-e... hát nem tudom, itt volt rá utalás, hogy a boot idő csökken, de azt mondjuk nem tudom, hogy az a Lenovo laptop mennyiben az EFI miatt volt gyors, és mennyiben aztért mert a Win7-en tweakeletek egyet és mást. Boot után viszont meglepődnék ha jelentősége lenne sebesség szempontjából, elvégre kb semmire nem használnak BIOS-t az OS-ek már rég, csak a boot leges-legelején.
-
ViZion
félisten
Mások nevében nem nyilatkozhatom, nekem semmi bajom vele, egyetlen dolgot leszámítva:
ahogy korábban is írtam, az usereket a hagyományos BIOS visszatartotta a buherálástól.
Most egy ilyen autó-szimulátor EFI beállítós képpel mindenki nyomkodni fogja.
Nem gond, lesz meló...A technikai része vitathatatlanul jó, csak kellene rögtön egy piros felkiáltójel, ami a monitorból is kilóg
-
szaszabee
aktív tag
De egyébként a ez a biosz amit linkeltél meg a sandy bridge lapokhoz megjelenö UEFI szerintem nem ugyan az Nem?
-
hakosh
tag
Jó, tényleg nem írták, hogy "az UEFI maga a gonosz!!!!", de itt és más topikokban is megy az általános elégedetlenség: "minek kell már ezt is elrontani", "méé'nem volt jó a régi??", "má' megint csak a pénzünket akarják elszedni", stb... inkább erre reagáltam.
Sokan csak azért nem szeretnék ezt, mert ki fog nézni valahogy. Nem az új ficsőrökkel törődnek, inkább az a legnagyobb gondjuk, hogy nekik nem tetszik. Ez az amitől én kivagyok. -
válasz
szaszabee #84 üzenetére
Már pár éve forgalomba van!
Lehet kapni MSI és ASUS UEFI alaplapokat.Microsoft támogatja:
"Microsoft Windows Server 2003 supports Extended Firmware Interface (EFI) 1.10 on Intel Itanium platforms. Windows Server 2008 supports EFI 1.10 on Intel Itanium platforms, and introduces support to start the computer by using a native UEFI boot on x64 64-bit platforms. Although the initial release of Windows Vista will not include UEFI x64 64-bit support, a later Windows Vista release will support UEFI."Win7 már alapból támogatja.
Az inteles MAC gépekbe csak UEFI van.
A WIN8 csak UEFI-s lapon fog menni!
-
szaszabee
aktív tag
Mert azért kicsit hajlamosak túlozni
-
Úgy látom a hozzászólóknak halvány lila gőzük sincs az UEFI BIOS-ról.
Körülbelül 10másodpercel gyorsabb lesz a boot.
Akkora váltás a BIOS és az UEFI között mint a Jumper és a Jumber Free alaplapok között.
Az MSI azért ír ki pályázatot a UEFI felületére, mert olyan förmedvényt terveztek mint ami cikkben is látszik, a vezetőség szerint pedig ilyen kinézettel nevetséges lesz, ami tök égő.
De itt van az ASUS megoldása videóban, példaként a hőzöngőknek. -
hakosh
tag
Akik ilyen nagyon fikázzák az UEFI-t, azok ugye mind utánanéztek, hogy a grafikus felületen kívül milyen tulajdonságai vannak még? Mondjuk ez természetes, hiszen olyanhoz témához nem szól hozzá az ember, amiről fogalma sincs
-
passatgt
aktív tag
A kiírásban ez szerepel:
Submit your work before December 10thúgyhogy ennek már rég vége van
-
Zordkaszás
senior tag
486-osok korában is találkoztam már grafikus felülettel, meg egeres kezeléssel.
Akkor sem tetszett. Nem is terjedt el. Aki a BIOSban turkál annak szerintem nincs szüksége csicsás kezelőfelületre, csak gyors és megfelelő működésre. -
mrhitoshi
veterán
Felhasználó barát pfff.. MS-DOS-t ide...
-
nolika
senior tag
click=kattintás, egérrel vezérelhető.
Azért kellene ez a változás. Itt nem feltétlenül kell a grafikus felület, hanem az új technológiák implementálása, jobb managelhetőség, fejlettebb ACPI stb...
Egy teljes ráncfelvarrás sokmindenben hozhat javulást, finomhangolás, és még nem beszéltem az új szolgáltatásairól...Azért csak csak egy alaprendszer, ami alapvetően meghatározza a PC-t.
Biztos lesz ilyen opció, hogy GUI: ON/OFF
-
nolika
senior tag
Az UEFI-nek azért lesz ám haszna.
Gondoljatok bele, azért 10-20 éve használt BIOS, ami szinte alig változott, elég régi már ezekhez a vasakhoz(összeteszel egy 386-os alaplapot és egy i5-ös alaplapot, különbség nincs sok...BIOS szempontból - ugyanaz a rutinműveletek stb...). Itt a 3TB, a gyorsabb és sokkal előnyösebb kódsor, aminek azért valljuk be lesz haszna. Ezenfelül a mostani szabványokra lesz igazítva, kompatibilitást növelve
Az egy dolog, hogy "extra" lesz a grafikus felület, ami véleményem szerint se valami jó...usercsalogató
-
ddekany
veterán
Inkább az értelmes funkciókat erőltetnék a baromság helyett... pl. mikor lesz norma, hogy a BIOS-ból lehet rendesen ventilátor fordulatszámot szabályozni? Pl. házventire beállítok egy fix fordulatszámot, stb. (Nem, rakjon fel az ember minden szírszar software-t, ami vagy a gyártó szigorúan bugos gagyisága, ami mellékesen csak Win alatt megy, vagy külső készítőtől van, de nem ismeri az alaplapodat). Vagy... mi lenne, ha a BIOS felület dokumentációja nem abból állna, hogy lefényképezik amit én is látok, és kinyomtatják papírra? Stb.
-
katona.t
tag
Ezek azok a fajta biosok, amikről pár éve lehetett olvasni, hogy a klasszikus biost felváltja egy linux alapú mini akármi, amiben lesz rss, email, mp3 meg ilyenek?
-
Hunter2
addikt
"de az idejét múlt szöveges felület is grafikusra lesz cserélve, melyen belül a navigálás egérrel is lehetséges. "
Na már csak ez hiányzott.
Alchemist
Az érintő képernyőre van kitalálva.
-
Alchemist
addikt
Minimál grafika, jól áttekinthető funciók és súgó, no meg egér nélkül is használható legyen.
Lehetne olyasmi, mint pl. a Star Trek LCARS felhasználói felülete. -
atti_2010
nagyúr
Kód a Biosra és átlag user kizárva, ha meg nem tetszik fizessen a javításért, én amúgy azt várnám hogy fejlettebb energiagazdálkodást kapunk gyorsabb boot idővel, esetleg jobban módolható biost, néha nagyon trógerul összecsapott bios-ok vannak függetlenül hogy melyik gyártó adja ki.
-
ViZion
félisten
válasz
atti_2010 #63 üzenetére
Nem lázad senki... csak némi aggodalom amit olvasol
Átlag István PC-user, aki a wordel is majdnem boldogul, bekeveredik ide, és 3 perc alatt szétklikkolja a rendszert... A régi BIOS-al semmit nem tudott kezdeni, mert "Á, lefagyott a zegér..." restart... Most ez lesz, meg kell szokni.
Nem baj ha jól néz ki, csak ne menjen a használhatóság rovására... esetleg lehessen skint választani
-
atti_2010
nagyúr
Nem értem mire ez a nagy lázadás, úgy is ez következik amúgy meg nem az a fontos hogy mit mutatnak a képek hanem hogy milyen funkciókat rejtenek, a boot idő is lerövidül aminek én személy szerint örülök, és tök unalmas volt már a régi biosz erre jöttek a gyártók minden féle bugos szoftverrel.
-
Inv1sus
addikt
Mosolyogtató hozzászólások.
Én megpróbálok majd alkotni valamit. Bármennyi képet be lehet küldeni?
-
CYBERIA
őstag
Optikai tuning.
-
-
^Clown
addikt
Szerintem akinek a mostani BIOS-ok sem áttekinthetőek, annak a grafikus csicsás BIOS sem lesz az.
-
törölt tag
én csak tényleg azt nem értem hogy mért kell egy olyan felületet, amit egy átlag user, tehát a vásárlók 99%-a nem lát csicsázni, meg grafikus felülettel, egérrel ellátni. a többi szolgáltatásnak, mint a 3+TB-s vinyók támogatását üdvözlöm, csak már rég kellett volna... ahogy már sokan írták úgyse fog ott matatni, ha meg igen akkor abból sok jó nem születik... remélem lesz retro skin is
-
ViZion
félisten
Az ötletelés a legnehezebb, legidőigényesebb.
Ha nem is találják meg a tutit, de átnézve vmeik grafikusnak beugrik valami, meghegeszti, kész.Ez van. Fotós pályázatokat nézi a párom: ott is egy vödör vattacukor a főnyeremény, és küldjél képet nagyban, ilyen-olyan témában. Persze minden jog az övék, ez is a "játék" része. Eredmény? Mondjuk 100k Ft költséggel (vagy inkább csak a fele...) lesz pár GB képük a keresett témában. Nem csak gagyik, az ilyen félprofi-lelkes amatőr fotósok jókat is készítenek.
-
tome.jr
addikt
Az senkinek nem tűnt fel, hogy velünk akarják elvégeztetni az ő munkájukat bagóért? Az első helyezett kap majd egy alsó/közép kategóriás lapot 30k értékben, a másik oldalon meg spóroltak több ezer/tízezer dollárt mert nem kellett külön céget megbízni a munka elégzésével.
-
Oliverda
félisten
Íme az én pályázati anyagom:
-
Borisz76
nagyúr
Megvárom,hogy mit alkotnak....aztán véleményt nyílvánítok.
Bár én nem sokat ugrálok a BIOS-ba de néha jól jön és a jelenlegi formáját is megszoktam.
Puding lesz.
-
nyunyu
félisten
válasz
Lacika001 #19 üzenetére
Nvidia is lead egy tervet: ahhoz hogy beléphess a biosba minimum egy gtx580-as videókártya szükséges
nV eloszor oldja meg, hogy a karakteres BIOS kepe kimenjen HDMI-n.
Ha most BIOSban akarnok turkalni, kenytelen vagyok a TV analog DSUB bemenetet hasznalni.Bezzeg az alaplapi Radeon minden kimenetre kitolta a karakteres feluletet.
Az csak a kepfreki valtast qrta el, de azt nagyon. -
ViZion
félisten
Angrybirds? Tetris? De még Farmville se?
Ezek megzazultak!!!Szerintem egy vörös háttéren Biohazard jel... És nem kattintható ikonok a megoldás.
mert egy csini felülettel mindenki "érzi az erőt", és hogy itt nem lehet baj... -
Jaffafa
aktív tag
Így van. Személy szerint én aszondom, hogy a jóédesanyját aki kitalálta mert egy nagy rakás fos. Hagyják meg a régi stílust és pakolják bele az új fícsöröket. Nem vagyok egy kocka, de a BIOS addig jó ,amíg bill.-el lehet mindent állítani. Az egerezés baromság. Kb olyan, mintha mostantól egy FPS játékot csak billentyüzettel lehetne játszani és egérrel nem. Értelmetlen. A BIOS lényege nem a dizájn és nem a szépség, hisz az átlag júzer egy évben egyszer lép be, vagy még akkor sem. Aki meg sürün használja (mint én) az marad a billentyüzetnél, mert az ezerszer gyorsabb.
-
Én ellene voltam..de láttam már az ASUS megoldását, és tényleg jól áttekinthető lett..picit meg kell szokni, de jó..Ezen kívül megmaradt az hogy kézzel is (billel) beállítasz értéket, nem kell egérrel görgőzni..
-
Taky
senior tag
Az újabb HP notik bios-a is vezérelhető egérrel, ha jól tudom...
-
Góliát
őstag
Szerintem ez a bios még csak a kezdet, következőnél még OP sem kell.
-
mghltm
addikt
"A verseny keretében a felhasználó tervezhet ClickBIOS felületet, melynek valamilyen módon tartalmaznia kell a GreenPower, az Overclocking, a settings, a games és az utilities menüpontokat."
tobbet el sem kell inditani az operacios rendszert. belepsz a "bios"-ba es ott var a passziansz meg a fekete macska. esetleg a cs:source
-
Armahun
addikt
Srácok fagy a bios-om hd felbontásban, milyen videó drivert kell telepítenem, hogy jó legyen
-
lorenzen
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #29 üzenetére
Ez igaz, de a grafikus kezelőfelületből sem fogod megtudni.
"xyz Elabled" helyett egy koala maci ül, fekszik vagy áll, nem segít ki a bajból.
Sőt, csak megnehezíti a funkció kiderítését, ha spórolnak a kapcsolódó szöveges információval.A másik hátránya a grafikus felületnek az, hogy kevesebb információ kerülhet fel egy képernyőre. Bonyolultabb és mélyebb menüszerkezetet igényel. Vadászkutyát kell a koala maci után engedni, ha másodszor is meg akarod találni.
-
Krissz5435
aktív tag
Rendszerkövetelmény: 4 magos intel vagy AMD proci meg egy minimum 1 gigás gtx 580 vagy 6890.
-
Adams007
tag
Szerintem jó ötlet az UEFI, mondjuk abban bízom, hogy nem az lesz a lényeg, hogy melyik gyártónak mennyire dizájnos a BIOS-a. Eddig csak az ASUS megoldását láttam, az bejött, mivel meghagyják a hagyományos BIOS-okhoz hasonló beállítófelületet is a haladó módban. Itt egy videó róla: [link] (igaz svédül
)
-
TESCO-Zsömle
titán
Nekem a mostani BIOS-okba csak a leírás nem tetszik.
Pl: xyz Elabled - Setting the xyz technology. (Enabled, Disabled, Auto)
De hogy mi az az xyz technology, azt még a Manual-ba se tudja leírni egyik se.
-
tlac
nagyúr
vissza a jumpereket!
-
v.tom
őstag
Ha olyan okádás megjelenésű, giccses, iphone-os, game ikonos bios-ok lesznek ezek után, akkor soha többet nem veszek új alaplapot.
De látom más is osztja az én véleményem
A degenerált mai gamer korosztálynak az lesz a menő, hogy mennyire van jól animálva a bios, meg mennyire tud tuningolni csúszkákkal.Érdekes, de régen a tuning nem arról szólt, hogy úgy adtak ki lapokat meg egyéb alkatrészeket, hogy alapból erre lettek volna tervezve. Az volt a tuningos lap, stb, ami az elméleti maximumán túl még képes volt nyújtani. Ma meg kimerül ott a dolog, hogy -sok esetben a profik körében is - sokszor rávernek egy nitrogénes hűtést, és biosban 3 érték állításával "csodát" szülnek, miközben lehet, hogy fingjuk sincs arról, hogy valójában mit csinálnak.
De, elég az offense-ből, majd kiderül, mi lesz ennek is a vége.
-
ronson
őstag
Legalább a "hülyegyerekek" jól el tudják állítgatni a gépüket otthon, mert a bios gányolástól már csak az "ipari" felület riasztotta el őket.
-
-
CYBERIA
őstag
válasz
Badman 4ever #17 üzenetére
Szerintem is.
-
Boxi88
őstag
Sok lap fog visszamenni garival a gyártóhoz...
Belép a 8 éves gyerek, "fú de jó, lehet növelni a számokat a "V" betű előtt, lehet húzgálni a csúszkákat" majd kilép, persze rákattint a mentésgombra... és már soha többé nem indul a gép...
Ez kell ide...
-
darkarthur
senior tag
Nekem tetszik a mostani BIOS-ok megjelenése, és számomra megfelelően "felhasználóbarát" is. Nem szívesen néznék valami grafikus marhaságot. Az egész dolog elveszítené azt az eszmét, melyet most hordoz
szerk: Ismét ráerőltetnek a népre valami hatalmas nagy rakás kakát!
-
Male
nagyúr
Eh, tényleg, volt már ilyen...
Eddig a BIOSban a legalapabb dolgokkal el lehetett boldogulni... pont ez volt a lényeg, hogy mindig működjön. Remélem a csilivili bigyók mellett választható lesz egy normális felület is... és mondjuk egér nélkül is használható...
Ja, és ugye háttérzene nem lesz? Mert még az hiányozna...
Amúgy szerintem a mostani megoldás a felhasználóbarát... az piszkálja, aki tudja is, hogy mit csinál, és nekünk bizony ez egy hatékony felület. Akiknek a csilivili kell, azok inkább ne állítgassanak semmit...
-
Lacika001
aktív tag
Nvidia is lead egy tervet: ahhoz hogy beléphess a biosba minimum egy gtx580-as videókártya szükséges, ahhoz pedig hogy fullhdban 16* élsímítással minden maxon menjen, minimum egy SLI, és egy dedikált physX gyorsító kell majd
-
Srodney
senior tag
az lenne a legjobb hogy lehessen választani a felületek közt!....a cik olvasása közben az jutott eszembe hogy ez egy olyan szintű változás mint amikor már nem a 3.1es norton commandert használja az ember hanem xp total commandert: a lényeg ugyanaz de a körülmények változnak,persze a korral együtt...
-
"A kibővült lehetőségek persze egyfajta felhasználóbarát dizájnt is követelnek"
Neeee. A felhasználóbarát mindig azt jelenti, hogy a hülye is belepiszkál.
Eddig ha véletlenül belépett a BIOS-ba feltűnt, hogy se startgomb, se egér, se Facebook ikon, és gyorsan kilépett onnan. -
bartucc
addikt
Ez mekkora lehetőség már: csinálok valami Hello Kitty szerű biost, nyerek és mindenki miattam fogja azt a sz****rt nézni évekig a gépén
-
crue
őstag
Ez a grafikus csicsázás - az AMI WinBios képében - már egyszer megbukott a 90-es évek közepe táján.
-
szaszabee
aktív tag
Az új Sandy Bridge lapokon már ilyen bios lessz Bár ugy tudom hogy állitható kezelöfelület lesz
és megmarad egy régihez hasonló felület -
alcsa
senior tag
Amennyit én használom a biost, megfelelt az eddigi forma is, és ez a grafikus is meg fog, ha lesz olyan gépem, ami támogatja ezt. Ezt is el kell fogadni és élni vele.
És azok akik gyakran használják, biztos fognak csinálni egy moddolt felületet ami nekik tetszik. -
Archer
őstag
Hát nem tudom, szerintem a mai BIOS forma logikus, áttekinthető (legtöbbször) úgyhogy nekem tökéletesen megfelel. Esetleg az egyes menüpontokról, beállítási lehetőségekről kaphatna az ember több információt. Programokban is utálom ezeket a csiricsáré színes valamiket remélem nem ez lesz a jövőben a vezető irány.
-
TomiLi
addikt
Ha van eszük a gyártóknak, akkor többféleképpen oldják meg. A felhasználó által, választható lenne a kinézet, stílus. Azt hiszem az Asus részben ilyen megoldást választott...
-
Badman 4ever
őstag
Sajnos igen, pedig meg lehetne oldani egyszerű, könnyen kezelhető és letisztult formában is, amiben nem veszik el az ember a giccses ikonok és animációk tengerében. Mondjuk lenne egy ikonos felület a menüpontokkal (pl. 3x3-as rácsban) és ha megnyitjuk, akkor felbukkan egy ablak a beállítási lehetőségekkel, a sarokban a kis X-el, ennél bonyolultabb megoldás szerintem nem kell.
-
Chaser
legenda
Már a bios is grafikus lesz? Nem örülök neki
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- PlayStation 5
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló