Új hozzászólás Aktív témák
-
CyDoN
senior tag
már most megrendelheted a Corsair oldaláról!
128GB: $ 279,99 Performance Pro Series™ 128GB SSD
256GB: $ 529,99 Performance Pro Series™ 256GB SSD(_._)
-
DonMuscle
csendes tag
Itthon most mennyiért lehet kapni?!
donmuscle felhasználónak 13 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
xpike
tag
válasz Black Dragon #26 üzenetére
Sziasztok!
nagyon nem vagyok otthon SSD témában tud valaki ajánlani nekem most egy pár manapság jól bevált, jó árértékarányú SSD-t amely jó gyors, és megbizható arra a célra hogy a windows7-et rárakjam?
köszi
-
Black Dragon
addikt
válasz (ÉN)közPONT #24 üzenetére
Te már tudod az árát?
-
appel
őstag
az a bajom a Corsair-rel és a SandForce-szal, hogy most november 1-én végre megint kiadtak egy új firmware frissítést a régebbi force meghajtókhoz (pont 1 éve volt az előző update), ami talán-talán foglalkozik végre a sleep/hibernate/bsod problémákkal, de:
ne tudjátok meg, hogy teli van a fórum, hogy nem ismeri fel az updater a meghajtót, nem tudja frissíteni, frissítés után eltűnik még a bios sem látja, stb...borzalmas...support írja, hogy dolgoznak a problémám...gratulálok, jól sikerült -
(ÉN)közPONT
őstag
A tempó jó....az ár lehetne kedvezőbb picit
Rocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black
-
CyDoN
senior tag
Szééép!
Középkategóriában is emeli a tempót a Corsair!
Jobb lenne ha nem a tempón emelnének, hanem a kapacitáson! És lejjebb vinnék végre az árat!(_._)
-
proci985
MODERÁTOR
a sandforce javítás pár hete jött ki, szóval sanszos, hogy az újak is érintettek.
p35ön vagyok, félkonfigot majd akkor cserélem, ha a q66 kevés lesz, viszont kérdés még, hogy mire. viszont a méregdrága, akkor max egy éves SSDt emiatt ne kelljen már cserélnem...
a driverre várás meg szép és jó, csak én két bütykölés között használni is szeretem a gépem. na szal emiatt is lehet ez a széria érdekes, sebessége jó (SSD és SSD között pici a különbség egy HDD és SSD különbséghez viszonyítva), halk, keveset fogyaszt, legyen megbízható és megfelelően árazva, és megyek a boltba. ha meg a megbízhatóság nem kéne már vettem volna egy 60as OCZt, 20k körül.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Kroni1
veterán
Olvastam olyat is amugy, hogy a javított B3 steppinges intel lapok sem teljesen tökéletesek sata3 tekintetében. Lehet nincs így, nem tudom mindenesetre AMD-vel a legelső FW óta hibátlanok a SF vezérlős Force3-asok, 770-es és 970-es lapban tesztelve, úgyhogy nekem pozitív a tapasztalatom velük!
[ Szerkesztve ]
-
appel
őstag
no problem, megoldottam...notiban megvan a megfelelő driver, amivel nincs bsod, asztaliból pedig száműztem, és raktam helyette másikat, ami papíron lassabb, gyakorlatban észrevehetetlen a különbség, és legalább hibátlanul meg...
de hogy ne csak off legyen...azért kipróbálnám ezt is...na meglátjuk hogy lesz majd rá pötyőm
[ Szerkesztve ]
-
Kroni1
veterán
Már a Force3 és GT sem igazán érintett, mivel a SF kiadta a javitást. Igy az összes gyártó, OCZ Corsair stb. SSD-je már rendesen működik. Igaz, az én gépeimben a régi FW-kkel is tökéletesen mentek, Marvell 9128-as és AMD Sata3 porton sem volt semmiféle instabilitási problémám!
-
-
MrCsiT
addikt
+1
Nekem Crucial M4 (helyett a belseje, Micron C400 , azaz C400v) 64GB-s ssd-m van,. és szerintem nagyon jó a Marvell vezérlő.
..és a Corsair Fxx szériánál tapasztalható lassulás és egyéb Sandforce-nyűgöktől is mentes leszYouri : ez nem Intel ?!
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
appel
őstag
nekem F120 van, és igenis nyűgös a driverekre, és a hibernálásra, és az alvó állapotra...teljesen elfogadhatatlan volt, hogy anno 80k-ért vettél egy sf-1200-as vezérlős f120-at és néhány géppel bsod hegyek...hivatalos support adott ki talán egy firmware frissítést, ami néhány embernek javította a gondot (nálam is az egyik gépnél igen, másiknál nem), aztán rájöttek, hogy vagy intel chipset driver gond, vagy bios (tiltsd le a gyorsbootot vagy ők sem tudják, de nem mindenkinél jelentkezik, ezért ez van, ezt kell szeretni...(gondolom az eladott x millió darabszámnál a néhány száz/ezer problémás user le van *****)
-
Angel1981
veterán
válasz Black Dragon #5 üzenetére
Valóban azok, de hogy egy SSD 300 vagy 500 MB/másodperccel ír vagy olvas, a hétköznapi használatban nem nagyon érezhető...
-
Dr. Akula
félisten
Sztem a Marvell vez még jobb is mint az SF, nemcsak tömöríthető adatoknál produkál értékelhető sebességet.
-
Kronos3000
senior tag
Sosem a sebességgel volt a baj...
Wasabi...
-
banhammer
veterán
Szép meghajtók.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
proci985
MODERÁTOR
p55nél olvastam valami összeakadásról a sandforce vezérlővel. illetve az említett BSODk úgy néz ki annak voltak köszönhetőek, hogy a vinyó menet közben fogta, és dismountolta magát, az OS meg ezen kiakadt. amiket néztem svéd fórumokat, ott bizonyos szériáknál kb televolt 1pontos értékelésekkel az SSDk egy része.
elvileg kijött egy javítás, gyakorlatban viszont a firmwarekről is ment a panaszkodás rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
Black Dragon
addikt
Szép darabok.
-
Youri
veterán
Aztán majd ennek is kell frissíteni a FW-t, hogy működjön is?
RTX ON
-
Random BSOD inkább ram hibára utal...
Várós minden SSD, csak az a nyomorult forint... annyira leértékalődik, hogy azt sem vennénk észre, ha $-ban feleznék az árakat
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
proci985
MODERÁTOR
hm, akkor ez a széria nem érintett a dismountolódásban?
120/160as SSDt keresek, leginkább zaj miatt, de eddig eléggé felemás tapasztalatokról olvastam. viszont a random BSOD nekem teljesen elfogadhatatlan, még ha csak hetente egyszer is jön elő.
áruk elvileg a rászánt kereten belül lesz.
[ Szerkesztve ]
-
FRENK1988
veterán
Kiváncsi vagyok arra hogy a Kingston-hoz képest (v200) mennyivel lesz drágább
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Autós topik
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- OLED TV topic
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Milyen NAS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ROG HYPER M.2 Card + 2x1 TB Samsung SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- kiváló állapotú 500GB USB3.0 külső 2,5" hordozható merevlemezek .
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest