- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- ZIDOO médialejátszók
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hulkminator
csendes tag
Egy ilyen kártyán nekem is van itthon,és meglepő módon viszi a legújabb játékokat is .Igaz hogy nem a legnagyobb beállításokkal ,de elviszi
Low kategóriába jó kis kártyapsnprofiles.com/Norbert_Albrecht
-
KFA2
csendes tag
nekem a gigabyte gt430 oc van és szerintem elég jó ilyen árban most.
-
Sanyi19
őstag
Közben jobban utánaolvastam, a gt220 leváltására készült... elvileg attól 1,5x gyorsabb...
gyakorlatilag meg itt van egy teszt róla:Az 1GB-os DDR3 -as verzó egész használható
“Az élet nagy titka az, hogy nincs nagy titok. Bármi legyen is a célod, elérheted, ha hajlandó vagy érte tenni.” (Oprah Winfrey)
-
Sanyi19
őstag
hát nincs is értelme!
Vagyis hát a vér Pistikéknek jó mert lehet vele keménykedni, hogy az én kártyám 2gigás meg dx11-es
habár ha nagyon olcsó lesz, akk jó... de biztos ,h nem lesz olcsóbb mint egy gt240...
“Az élet nagy titka az, hogy nincs nagy titok. Bármi legyen is a célod, elérheted, ha hajlandó vagy érte tenni.” (Oprah Winfrey)
-
Sanyi19
őstag
Jól látom ,hogy a Point of View dobozán ott van ,hogy SLI ???
Ezeket lehet SLI-be kötni?
én nem látok rajta csatlakozót vagy már az sem kell?
olyasmi szinten lehetenk ezek mint egy gt240, nemde?
csak dx11-el (amit úgyse bír), meg 2 GB Rammal. Nem ,hogy raktak volna rá 512 MB DDR5-öt....
Hát nem tudom, ha a fogyasztása jó akkor mjuk HTPC-be kiváló lehet!
egyik másik pofásra sikeredett, plexis vagy átlátszó htpc kell![ Szerkesztve ]
-
lizRRR
őstag
válasz Rickenstein #50 üzenetére
ez milyen szinten van mivel lehetne össze hasonlítani?
Az én kedvencem ugyanis a hagymásbab... :)
-
D.Orion
veterán
Engem még mindig érdekelne, hogy egy low-profile kártyára hogyan fér rá fizikailag 2GB-nyi ram chip.
-
vergilx
őstag
nocsak,a Sparkle-nak elfogytak a DDR2-es memóriáji?
-
törölt tag
-
őstag
Spakletól furcsa,hogy alkot. Eddig mindig 'alapmásolónak' gondoltam őket. De most a 2gb és 1800Mhz odavert.
-
Lájkold
csendes tag
Olyan nyeszletnek tűnnek de ez csak saját vélemény
http://lajkold.hu
-
nednez
tag
Sparkle megint rágyúrt a memóriára Valami újat is kitalálhatna pl 1Tb-s vgá stb....
[ Szerkesztve ]
-
parkasz
senior tag
Passzív félmagas nekem is hiányzik.
OFF:
Pici elírás a Zotac versenyzőinek képe alatt: Zptac GeForce GT 430, LP és ZONE [+] -
mistixx
tag
Azért elgondolkodtató, hogy egyik gyártó sem merte bevállalni a low-profile, 1 slot-os passzív hűtést. Ezek szerint több hőt termel a kicsike.
<huf> "A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station." @bash.hu
-
Neck
veterán
Szia!
Nagyon régi gyártó. Régebben inkább ATi vonulaton dolgoztak, volt tőlük ATI Radeon 8500-as kártyám pl...
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
joi29
őstag
válasz CsiguszMaxim #43 üzenetére
A GTS 450 kb 10~15%-os teljesítmény többlettel bír, de ez játékonként változó.
-
Teszla_
senior tag
Vannak egész szépre sikerült példányok is. A teljesítményükre kíváncsi leszek, mert nekem fontos, hogy keveset fogyasszon a vga, de tudjak vele játszani is. Persze csak pár éves játékokkal, és azokat se feltétlenül max grafikán. Szóval várom róluk az első tesztet.
-
CsiguszMaxim
senior tag
Dupla
[ Szerkesztve ]
Best teaparty evaaaaaaaaa!
-
CsiguszMaxim
senior tag
Mivel mostanság eléggé kimaradtam a videókártya piac követéséből ezért árulja már el valaki, hogy az új GTX-ek közül kb melyik mozog egy 4830-as szintjén? Dx11 nem számít.
Best teaparty evaaaaaaaaa!
-
KG.
tag
Gigának a 2 ventis hűtése elég durva, valahogy egy HTPC-be nemtudnám elképzelni, igaz az alacsony profil miadt nem rossz választás, tetszik !
[ Szerkesztve ]
Ha érdeklődsz valamelyik termékem iránt, írd le melyik hirdetésre hivatkozol!, nem vagyok gondolatolvasó hogy kitaláljam!
-
PuMbA
titán
válasz [CS]Blade2 #36 üzenetére
Nyiss meg 4db HD videót egyszerre és biztos 512MB fölött lesz a VRAM használat.
[ Szerkesztve ]
-
[CS]Blade2
addikt
válasz CaptainChaos #29 üzenetére
Nem hiszem, hogy ki lehet használni HD videóval. 96GT-vel néztem, alapból Win7 aero 80MB, a 20GB-s 1080p videó (16.7 Mbps bitrate) ehhez hozzácsapott 150MB-t.
-
Taranti
senior tag
Tisztára bezsongtak a gyártók? Mintha középkat slágerGPU jött volna ki. Nekem mondjuk az az érzésem, hogy HTPC-be manapság elég az integrált is. Érdekes lenne egy teszt a low-end (HD54xx-HD55xx-GT430-IGP) vonalon a fogyasztás/melegedés/HD video/stb. témában. (Játékokat akár ki is lehetne hagyni...)
Úgy vélem, a játékokkal kapcsolatba hozott agresszivitás nem azok jellege miatt van, hanem (általában) csapnivaló minőségük okán.
-
F.B.I.
veterán
Az utolsó 3 gyártó hűtési szereltsége komoly.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Pepe78
őstag
Az Ócccóóóó kártyákból valóban brutális mennyiség készül...
Szal nincs még itt a válság vége.Nekem nagyon szimpatikus, hogy ennyi variáció készül. Ne csak az válogasson aki 100.000-t ad egy vga -ért!
-
Móci
addikt
Én is! Két ilyen kis fos venti ezekre az erőgépekre... Mondjuk az Asus is az a kategória, amit az ember azonnal ledobna a kártyáról. Valahogy a régi, jó hangos időket juttatja eszembe az a nagyon pici kis kávédaráló.
Legalább az ECS pixelmaca jó, igaz szerintem úgysem lehet szinte sehol sem ECS vga-t kapni nálunk.De hogy a Sparkle miért nem hozott ki DDR2-es verziót... rosszul érzem magam.
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
Fr3eWar
őstag
válasz CaptainChaos #30 üzenetére
A PNY már nagyon régóta gyártja az Nvidia Quadro kártyákat, mellette szerepel a memóriapiacon is. (egy kis elírás "Zptac GeForce GT 430, LP és ZONE" )
-
CaptainChaos
tag
A Club 3d első kártyái még a TNT korszak körül jöttek ki, legalábbis nekem onnantól rémlik a dolog...
Amugy ezt írják a honlapon:Club 3D is European market leader of a total solution of Video Graphic Adapters. Founded in 1997,
Tehát 1997-ben alapították.
Nekem az a másik gyártó tűnik tök újnak. A KFA2 vagy mi a fene... Róluk pl még sose hallottam... Meg a PNY is ismeretlen számomra...
70/403-03-54 Hívj, ha nem vagyok PH-n, és biznisz van JUSTICE FOR HUNGARY!!!! Szebb jövőt! Azért jó tengerparton lakni, mert csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék
-
CaptainChaos
tag
jó kis low end cuccok... de minek ide a giga ram? talán a HD filmekhez, másra nem kellhet ennyi, mert a GPU meghal előbb, minthogy elfogyjon a ram...
[ Szerkesztve ]
70/403-03-54 Hívj, ha nem vagyok PH-n, és biznisz van JUSTICE FOR HUNGARY!!!! Szebb jövőt! Azért jó tengerparton lakni, mert csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék
-
joi29
őstag
Úgy látom ezek a csöppségek nem használják ki a 16x pciex sin adta
teljes sávszélességet, vagy rosszul látom? -
zazahoho
őstag
-
-
RootRulez
félisten
Azért a sparkle igazán tehetett volna 2GB-osra DDR2 ramot. Bár lehet más kiürültek a készletei a korábbi szériával.
Az MSI OC-n aztán durca hűtés van
mod: és tényleg a gigabyte is ott van. biztos szükség van rá
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
zazahoho
őstag
gigabyte nagyon a dual fan vonalat nyomja minden gtx 4xxx-on
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
Silentfrog
veterán
Miért jobb ezek mint a régebben kijött HTPC-kbe szánt videokártyák?
Miért jobb mint egy gt 240 vagy egy ati 55-56xxx?
Vétek ezekre ilyen csihegő ventillátort rakni,inkább gumipokoznának rá egy nagyobb ventit és forogjon hárommal percenként ,vagy ne is rakjanak rá aktivhűtést, tolják rá a régi kártyákrol kimaratt passziv bordákat. -
Akybron
aktív tag
4. Inno3D és Club3D mit szívott, hogy 1333MHz-en mennek a kártyáik?
Nem tudom, de hogy egy gyátrósoron készül mindkét cég terméke, az tuti.
Sőt én meg mernék esküdni, hogy ugyanaz a kép van oda-"fényképüzletelve".
A kábelek mikronra egyformán vannak gyűrődve, ez nem lehet véletlen73&DX HA5OJN
-
D.Orion
veterán
-
hibavissza
veterán
a kártyákon látható hűtők szerintem elvinnének egy 4670-es radeont is, és annak a kártyának legalább van valami értelme.
[flame]ezekre rá kéne írni, hogy only for nvidia or cuda or linux fans...vagy mi [/flame]
[ Szerkesztve ]
-
Archer
őstag
válasz peterm711 #12 üzenetére
Régebben még az ATI 8-9000-es szériáknál ha jól emlékszem elég elterjedt volt nálunk is. De ott van pl. a Diamond, régebben volt nálunk is mára meg teljesen eltűnt hazánkból, pedig ATI-t gyárt ma is.
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
D.Orion
veterán
1. A kis tekerő ventiktől óvjon meg az ég...
2. Zotac Zone + Gainward + Palit fajin, zeke halkak lesznek.
3. Sparkle-nél elfogyott a DDR2 vagy az nV tiltotta meg nekik?
Egyébként ezek a kártyáik nagyon szimpatikusak. Egy dolgot nem értek: A low - profile kártyákra, hogy fért el 2GB ram?
4. Inno3D és Club3D mit szívott, hogy 1333MHz-en mennek a kártyáik?
coonee: Te hol éltél eddig? Ez a cég valszeg öregebb, mint te. Viccet félre téve, nézd meg a honlapjukat, nem ma kezdték.
[ Szerkesztve ]
-
peterm711
aktív tag
Club 3D ki ez mi ez? vagy csak én vagyok tudatlan? Mostanság kezdtek vga-t gyártani, cask mert nem hallottam még róluk.
szerk: huh PNY mi van itt ma?
[ Szerkesztve ]
-
Paul119
addikt
egyetlen értelmes hűtés a zotac passzív hűtése,valahogy nem villanyoznak fel ezek a sz@r kavarók
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
őstag
Minek a 2GB-os változat? 1GB is elég egy ilyen low end karihoz. Az msi oc-t látnám szívesen egy tesztben...
Ez sok pici hűtőventi nekem nem éppen szimpi...izé
-
lujó55
addikt
Gigabyte mekkora hűtőt pakolt már rá! Ááááá.
A legszebb külsőre a KFA2 kék nagyon. -
törölt tag
Azért kár, hogy a passzív hűtésű - amelyik a legjobb lenne HTPC-be - nem félmagas kialakítású.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Steam topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futás, futópályák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest