Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hulkminator
csendes tag
Egy ilyen kártyán nekem is van itthon,és meglepő módon viszi a legújabb játékokat is .Igaz hogy nem a legnagyobb beállításokkal ,de elviszi
Low kategóriába jó kis kártya -
KFA2
csendes tag
nekem a gigabyte gt430 oc van és szerintem elég jó ilyen árban most.
-
Sanyi19
őstag
Közben jobban utánaolvastam, a gt220 leváltására készült... elvileg attól 1,5x gyorsabb...
gyakorlatilag meg itt van egy teszt róla:Az 1GB-os DDR3 -as verzó egész használható
-
Sanyi19
őstag
Jól látom ,hogy a Point of View dobozán ott van ,hogy SLI ???
Ezeket lehet SLI-be kötni?
én nem látok rajta csatlakozót vagy már az sem kell?
olyasmi szinten lehetenk ezek mint egy gt240, nemde?
csak dx11-el (amit úgyse bír), meg 2 GB Rammal. Nem ,hogy raktak volna rá 512 MB DDR5-öt....
Hát nem tudom, ha a fogyasztása jó akkor mjuk HTPC-be kiváló lehet!
egyik másik pofásra sikeredett, plexis vagy átlátszó htpc kell! -
lizRRR
őstag
válasz
Rickenstein #50 üzenetére
ez milyen szinten van mivel lehetne össze hasonlítani?
-
D.Orion
veterán
Engem még mindig érdekelne, hogy egy low-profile kártyára hogyan fér rá fizikailag 2GB-nyi ram chip.
-
vergilx
őstag
nocsak,a Sparkle-nak elfogytak a DDR2-es memóriáji?
-
törölt tag
-
Spakletól furcsa,hogy alkot. Eddig mindig 'alapmásolónak' gondoltam őket. De most a 2gb és 1800Mhz odavert.
-
Lájkold
csendes tag
Olyan nyeszletnek tűnnek de ez csak saját vélemény
-
nednez
tag
Sparkle megint rágyúrt a memóriára
Valami újat is kitalálhatna pl 1Tb-s vgá stb....
-
parkasz
senior tag
Passzív félmagas nekem is hiányzik.
OFF:
Pici elírás a Zotac versenyzőinek képe alatt: Zptac GeForce GT 430, LP és ZONE [+] -
mistixx
tag
Azért elgondolkodtató, hogy egyik gyártó sem merte bevállalni a low-profile, 1 slot-os passzív hűtést. Ezek szerint több hőt termel a kicsike.
-
joi29
őstag
válasz
CsiguszMaxim #43 üzenetére
A GTS 450 kb 10~15%-os teljesítmény többlettel bír, de ez játékonként változó.
-
Teszla_
senior tag
Vannak egész szépre sikerült példányok is. A teljesítményükre kíváncsi leszek, mert nekem fontos, hogy keveset fogyasszon a vga, de tudjak vele játszani is. Persze csak pár éves játékokkal, és azokat se feltétlenül max grafikán. Szóval várom róluk az első tesztet.
-
CsiguszMaxim
senior tag
Dupla
-
CsiguszMaxim
senior tag
Mivel mostanság eléggé kimaradtam a videókártya piac követéséből ezért árulja már el valaki, hogy az új GTX-ek közül kb melyik mozog egy 4830-as szintjén? Dx11 nem számít.
-
KG.
tag
Gigának a 2 ventis hűtése elég durva, valahogy egy HTPC-be nemtudnám elképzelni, igaz az alacsony profil miadt nem rossz választás, tetszik
!
-
PuMbA
titán
válasz
[CS]Blade2 #36 üzenetére
Nyiss meg 4db HD videót egyszerre és biztos 512MB fölött lesz a VRAM használat.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
CaptainChaos #29 üzenetére
Nem hiszem, hogy ki lehet használni HD videóval. 96GT-vel néztem, alapból Win7 aero 80MB, a 20GB-s 1080p videó (16.7 Mbps bitrate) ehhez hozzácsapott 150MB-t.
-
Taranti
senior tag
Tisztára bezsongtak a gyártók? Mintha középkat slágerGPU jött volna ki. Nekem mondjuk az az érzésem, hogy HTPC-be manapság elég az integrált is. Érdekes lenne egy teszt a low-end (HD54xx-HD55xx-GT430-IGP) vonalon a fogyasztás/melegedés/HD video/stb. témában. (Játékokat akár ki is lehetne hagyni...)
-
F.B.I.
veterán
Az utolsó 3 gyártó hűtési szereltsége komoly.
-
Pepe78
őstag
Az Ócccóóóó kártyákból valóban brutális mennyiség készül...
Szal nincs még itt a válság vége.Nekem nagyon szimpatikus, hogy ennyi variáció készül. Ne csak az válogasson aki 100.000-t ad egy vga -ért!
-
Móci
addikt
Én is! Két ilyen kis fos venti ezekre az erőgépekre...
Mondjuk az Asus is az a kategória, amit az ember azonnal ledobna a kártyáról. Valahogy a régi, jó hangos időket juttatja eszembe az a nagyon pici kis kávédaráló.
Legalább az ECS pixelmaca jó, igaz szerintem úgysem lehet szinte sehol sem ECS vga-t kapni nálunk.De hogy a Sparkle miért nem hozott ki DDR2-es verziót... rosszul érzem magam.
-
Fr3eWar
őstag
válasz
CaptainChaos #30 üzenetére
A PNY már nagyon régóta gyártja az Nvidia Quadro kártyákat, mellette szerepel a memóriapiacon is. (egy kis elírás "Zptac GeForce GT 430, LP és ZONE" )
-
CaptainChaos
tag
A Club 3d első kártyái még a TNT korszak körül jöttek ki, legalábbis nekem onnantól rémlik a dolog...
Amugy ezt írják a honlapon:Club 3D is European market leader of a total solution of Video Graphic Adapters. Founded in 1997,
Tehát 1997-ben alapították.
Nekem az a másik gyártó tűnik tök újnak. A KFA2 vagy mi a fene... Róluk pl még sose hallottam... Meg a PNY is ismeretlen számomra...
-
joi29
őstag
Úgy látom ezek a csöppségek nem használják ki a 16x pciex sin adta
teljes sávszélességet, vagy rosszul látom? -
RootRulez
félisten
Azért a sparkle igazán tehetett volna 2GB-osra DDR2 ramot. Bár lehet más kiürültek a készletei a korábbi szériával.
Az MSI OC-n aztán durca hűtés van
mod: és tényleg a gigabyte is ott van.
biztos szükség van rá
-
zazahoho
őstag
gigabyte nagyon a dual fan vonalat nyomja minden gtx 4xxx-on
-
Silentfrog
veterán
Miért jobb ezek mint a régebben kijött HTPC-kbe szánt videokártyák?
Miért jobb mint egy gt 240 vagy egy ati 55-56xxx?
Vétek ezekre ilyen csihegő ventillátort rakni,inkább gumipokoznának rá egy nagyobb ventit és forogjon hárommal percenként ,vagy ne is rakjanak rá aktivhűtést, tolják rá a régi kártyákrol kimaratt passziv bordákat. -
Akybron
aktív tag
4. Inno3D és Club3D mit szívott, hogy 1333MHz-en mennek a kártyáik?
Nem tudom, de hogy egy gyátrósoron készül mindkét cég terméke, az tuti.
Sőt én meg mernék esküdni, hogy ugyanaz a kép van oda-"fényképüzletelve".
A kábelek mikronra egyformán vannak gyűrődve, ez nem lehet véletlen -
hibavissza
veterán
a kártyákon látható hűtők szerintem elvinnének egy 4670-es radeont is, és annak a kártyának legalább van valami értelme.
[flame]ezekre rá kéne írni, hogy only for nvidia or cuda or linux fans...vagy mi [/flame]
-
D.Orion
veterán
1. A kis tekerő ventiktől óvjon meg az ég...
2. Zotac Zone + Gainward + Palit fajin, zeke halkak lesznek.
3. Sparkle-nél elfogyott a DDR2 vagy az nV tiltotta meg nekik?
Egyébként ezek a kártyáik nagyon szimpatikusak. Egy dolgot nem értek: A low - profile kártyákra, hogy fért el 2GB ram?
4. Inno3D és Club3D mit szívott, hogy 1333MHz-en mennek a kártyáik?
coonee: Te hol éltél eddig? Ez a cég valszeg öregebb, mint te.
Viccet félre téve, nézd meg a honlapjukat, nem ma kezdték.
-
peterm711
aktív tag
Club 3D ki ez mi ez? vagy csak én vagyok tudatlan?
Mostanság kezdtek vga-t gyártani, cask mert nem hallottam még róluk.
szerk: huh PNY mi van itt ma?
-
Paul119
addikt
egyetlen értelmes hűtés a zotac passzív hűtése,valahogy nem villanyoznak fel ezek a sz@r kavarók
-
Minek a 2GB-os változat? 1GB is elég egy ilyen low end karihoz. Az msi oc-t látnám szívesen egy tesztben...
Ez sok pici hűtőventi nekem nem éppen szimpi... -
lujó55
addikt
Gigabyte mekkora hűtőt pakolt már rá! Ááááá.
A legszebb külsőre a KFA2 kék nagyon. -
törölt tag
Azért kár, hogy a passzív hűtésű - amelyik a legjobb lenne HTPC-be - nem félmagas kialakítású.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A legtöbb gyártó lemásolta az alapmodellt, de akadnak érdekes versenyzők is.
- Új - VGA támasztékok, több méretben, fém verzió
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- Gigabyte GeForce RTX 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0)
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Gigabyte 500W
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest