Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
- Videós, mozgóképes topik
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
icp1970
senior tag
Örvendetes
Hiánypótló a Ps -el szemben.
-
nofi
addikt
válasz
Döglött Róka #97 üzenetére
Persze, csak más kérdés, hogy mire képes a rendszer és majd valójában mennyire lesz korlátozott. Ha van humorérzéke a Microsoftnak, akkor egy konzolon keresztül szerzi vissza a hatalmát.
-
nofi
addikt
-
frostitualt
tag
válasz
energy4ever #53 üzenetére
-
frostitualt
tag
csak mondom az xone, a ps4 egy közepes pc hw egyedi oprendszerrel. (és az első xbox is mezei pc volt)
-
gianni85
veterán
válasz
Sontir Fel #90 üzenetére
Most volt ultimate sale, pont 8-9e között lehetett x1re megvenni az fc4 ce-t
De használtan veszel már 7ezerért is lemezt, amit végigjátszás után akár ugyanannyiért el is tudsz adni -
Sontir Fel
őstag
Szimpatikus meg minden. Főleg, hogy itt porosodik a 360 amit félévente talán bekapcsolunk. Így vennék már One-t és dobnám a PC-t, DE:
- Far Cry 4 CE xboxone: 14.990 ft
- Far Cry 4 CE pc : 8.990 ftWitcher 3-nál már 7k a különbség. 2-3 év alatt kijöhet egy jobb VGA ára a sok kicsiből. Plussz még a Live tagság stb
-
martonx
veterán
válasz
Meteorhead #25 üzenetére
"Akinek a desktop az Office-ig terjed, annak valóban úgy tűnhet hogy már desktop lett belőle."
Szvsz amit most elbagatellizáltál, az az otthoni felhasználók jó 80%-a.
-
oriic
HÁZIGAZDA
De most tényleg, láthatatlan vagyok, vagy senki nem olvassa a hozzászólásomat Döglött Rókán kívül?
-
szacsa33
tag
Ha már szóba került,tud valaki egér-bill támogatott játéklistát ps3-ra?
-
DithenS
senior tag
Apropó engem nem zavar hogy bekerült,csak ne rakja össze a kontrollerest az egeressel,ha ki lehet választani hogy kontrolleres szeróra vagy egérrel játszató szeróra menjek akkor felőlem ok,bár továbbra is hülyeségnek tartom egy konzolt egérrel meg billel játszani,az vegyen PC-t.
-
DithenS
senior tag
Hát nagyon kár volt beleírni hogy "gyakorlatilag PC lesz" mert sok embernek elment az esze ettől.
Komolyan sokan konzolra irodai programokat akartok? Ez egy KONZOL nem PC ne keverjétek össze,attól hogy lesz ilyen hülye támogatás még konzol marad aminek nappaliban a helye.
Amúgy is a nappaliba hova akarjátok tenni a billentyűt meg az egeret? Hasadra meg a kanapéra? Jah nem beülsz egy számítógépasztal mögé és kvázi a konzol az értelmének a 40%-át el is vesztette.
Az is vicces hogy is sírnak páran a kontroller miatt,érdekes több millió embert ez nem zavar.
Sokan abban a hibába esnek hogy játszanak FPS-el 1 órát és rávágják hogy szar kontrollerrel,nem szar attól hogy béna vagy 1 óra után nem a konzol hibája de nem is aki játszott vele,egyszerűen az ember nem tud megtanulni illetve belejönni 1 óra alatt semmibe.
Aki 1 hét kemény FPS után kontrollerrel azzal jön hogy "játszatatlan" akkor ok,de azt hogy pár óra játék után levonni akkora következtetést hogy ezért nem veszek konzolt már több mint nevetséges!
Apropó én emlékszek mikor fogtam először egeret meg billentyűt,mondhatni katasztrofális volt.
Böngészés is nehezen ment az elején de abba hamar belejön az ember mert inkább a gyorsírás nehezebb,nade mikor játszani próbáltam pfú,még a GTA 3 is furcsa volt meg a Vice City pedig nem is olyan FPS típusú játék,de mikor COD 2-vel kezdtem el játszani még rosszabb volt,aztán egy hét után csak csak belejöttem de nem hagytam ott a francba pár óra után,elfogadtam hogy na ez még nem megy furcsa ennyi.
Nekem mindig ment kontrollerrel az FPS és soha sem értettem hogy egy két embert mér zavar,annyi hogy picit lassabb a játék de én inkább örültem hogy EGYENLŐ eséllyel játszottam,szerintetek az embernek egy 2000Ft-os egérrel mennyi esélye van egy 20.000Ft-os egérrel játszó ember ellen? Semmi,konzolba pont ez a jó hogy egyenlő eséllyel megyek,autós játékokban a kormány meg nem akkora csalás ha online játszok,az ember kontrollerrel is nagyon finom mozdulatokat tud tenni,kormány egy plusz élvezeti faktornak tartom de semmiképp sem csalásnak,nagyobb az élmény ennyi.
De tényleg ne akarjatok már PC-t egy konzolból,attól hogy x86 még semmi köze a PC-hez,ne ezzel akarjatok videót szerkezteni meg irodai gépelésbe kezdeni,alapból lehetetlen mert zárt a rendszer,direkt azért zárt hogy ne tudj elkapni valami hülye vírust,egy irodai programmal ha olyan helyen szedi le az ember vírusos lehet a gépe,de bármitől szóval ez így van jó,amúgy is ez nem egy bitang PC,ez egy alsó kategóriás PC-nek felel meg a játékok csak az optimalizáció miatt szépek,ezzel videót szerkeszteni vagy akár egy nagyobb fájlt is kicsomagolni örökké tartana. -
törölt tag
Sokan leírták ezt a konzolt megjelenéskor hogy így szar meg úgy szar és csak a száraz számokra hagyatkoztak hogy melyik másik konzol miben erősebb. Aztán sorra jönnek a jobbnál jobb bejelentések. Először jött hogy kinect nélkül is működik (eleve ez mondjuk "felháborító " volt hogy nem ment nélküle ), majd lett 1Tb-os, nemrég jött hogy valamennyire visszafelé kompatibilis ( többen mondták erre a kérdésemre az elején hogy ez úgysem lesz, mert lehetetlen ), most meg ez. Csak kiforrja magát szépen lassan és lesz egy szuper konzolunk
Engem nem érdekel ha a másik konzol jobb, én belaktam magam az xbox világába ( multicímeket játszok) , és már így is elégedett vagyok. Ha pedig még ezen felül kapjuk folyamatosan az innovatív fejlesztéseket, az nagyon sukár™
Ezenfelül köszönjük minden kedves pécé kommentelőnek hogy az összes konzol hír alatt felvetik a következőket:
-vállalhatatlan FPS szám
-vállalhatatlan kontrolleres célzás. -
Zsohi
őstag
válasz
kriszpontaz #28 üzenetére
Több játék is támogatta, pl: a Killzone 2-t sokáig azzal játszottam, az UT3-mal egyetemben.
-
Paul119
addikt
Végre valami értelmes lépés az m$től
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Kotomicuki #73 üzenetére
Szóval egy profit orientált cég, profitot mer termelni. Degonoszak!
-
htc07
addikt
válasz
Kotomicuki #73 üzenetére
miért kellene egy profitorientált cégnek jófejségből lemondani egy piacról?
akinél ez így kivált egy pc-t, annak jó szórakozást hozzá.
-
Kotomicuki
senior tag
"A Microsoft konzolja a tervezett módosításokkal gyakorlatilag egy PC lesz."
...és ezzel is a PC elől veszi el a "levegőt", ezzel tartja szétesőfélben annak "piacát", gratulálok m$, a profitért mindent!
-
DooMbo
tag
Ezzel a lépéssel biztosan növekedni fog az xbox eladás! Így sokkal szélesebb felhasználása lesz az eszköznek.
-
gianni85
veterán
Hú ezaz, végre lehet egérrel és billel tolni az fps játékokat... mekkora hülyeség már ez a kontroller, végre az MS-nek is megjött az esze. Már csak az 30fps-sel kellene valamit csinálni, mert 120fps alatt nem az igazi egyik játék sem
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Döglött Róka #66 üzenetére
Jaj a meleg miatt van. D: Szóval az egész lényege annyi, hogy jó lenne PC to X1 stream. Ez jó ötlet, de ehhez kellene pc meg miki egér. Ez tervben van, de nem a One játékokhoz, mert ott már a kezdetektől a fejlesztők döntése számít.
Így okés?
(#64) Sn00k
Nagyon sokan játszanak monitoron is.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na ez az, nagyon sokan félreértik Abu cikkét is. Nem lesz Xbox One-on natív egér-bill támogatás, mert nem is arról van szó hogy már egérrel is lehet játszani One-os játékokat... Már az Xbox 360 idején is a fejlesztőknek kellett eldönteniük hogy adnak-e ilyen lehetőséget, most is erről van szó. (nem fognak , mert muszáj eladniuk a kontrollereket, köztük az Elite kontrollert is)
Lesz viszont PC-s stream One-on, ahol lehet egere-billt használni mondjuk egy Win 10-es apphoz. Pl. office...
-
Én anno , mikor megvettem a sima xboxot, gondoltam rámegyek a gamekra, de sajna be kellett látnom, hogy ez off nekem, ugyan is képtelen voltam megszokni a joyt:/. Előtte ugye éveken keresztül PC-én toltam a quaket, cs-ét stb, de a joyt képtelen voltam megszokni. Nos, ha ezt a bill+eger megoldást valóban életre fogjak hívni, és teljesen jól fog működni, akkor lehet adok meg egy esélyt a konzolnak. Én Kifejezetten örömmel várom ezt a lépést...
(#63) Puma K: Mondjuk, az FPS-ben igazad van, Tv-én keresztül kíváncsi lennék, hogy lenne megoldva a 120 FPS
-
Puma K
nagyúr
"30" (20-30) lockolt FPS-es "PC"?
Hagyjuk már...
"az Xbox One így gyakorlatilag nem csak egy konzol, hanem egyben egy nem éppen drága PC is lesz."
Harmatgyenge ipari hulladék-anyagpazarlás
-
Vistaboy
veterán
-
Bocsi, dupla lett.
-
Vistaboy
veterán
Amint a játékok ugyanúgy kihasználják az egeret és billentyűzetet, mint PC-n és nem kell gamepad-del szenvedni XBOX One-on, akkor még én is meggondolom, hogy vegyek egyet. De csak azért, hogy a menüt lehessen egérrel vezérelni, meg a játékos nevét bepötyöghetjük billentyűzetről, viszont a játék maga gamepados legyen, nem éri meg az egész cirkusz.
Most az, hogy ez a fejlesztőkön vagy a Microsofton múlik, speciel hidegen hagy, amíg nem tudok egérrel és billentyűzettel játszani XBOX One-on, nem érdekel a dolog.
-
Ha multiban kulon szedik a kontrollereseket es a bill+eger-eseket, akkor azonnal lecserelem a ps-em. Plusz ha lesz office is.
-
htc07
addikt
válasz
Meteorhead #51 üzenetére
de minek program a store-ból, ha win10-ben alap szoftver?
attól, hogy a csempés appok futni fognak xbone-n, 100% hogy desktop környezet nem lesz, szal igazából sokkal előrébb nem lesznek vele az emberek.
-
rozsasandor9
tag
Egy újabb szuper megoldás! Xbox
-
oriic
HÁZIGAZDA
"@XboxP3 will we be able to mirror are pc to xbox one with windows 10"
"@Tak225Th Still finishing Xbox to Win10 streaming right now. I like the idea of Win10->Xbox One streaming but don't have a plan yet."
"@XboxP3 @PNF4LYFE @Tak225Th For this Xbox need mouse support."
@lgriao @PNF4LYFE @Tak225Th Yep, keyboard and mouse support for Xbox would need to be there for this to work, those aren't far away.
Remélem a teljes üzenetekből rájön mindenki, hogy itt nem arról van szó, hogy egér-bill támogatást kapnak az Xbox One játékok. Mert arról szó sincs.
Amúgy egér támogatás már az Xbox 360-nál is volt, csak senki nem használta, ezt a fejlesztőknek kellett eldönteniük, hogy beépítik-e a játékokba. One esetében ugyanez van.
-
energy4ever
addikt
Nekemis kegyetlen rossz volt megszokni. A Cod MW-t mire vegigtoltam, mar jol tudtam kezelni. Kb 4-5ora alatt szoktam meg.
Viszont masnal nem tudom, hogy vannak ezek a megszokasi, kezelhetosegi dolgok, de hogy konzolon kontrollerrel benabak az emberek, az biztos! Ameddig PC-n egerrel cod 4 multiba atlagba 3., 4., 5. lettem konzolon 10.-bol 8-9szer elso 3ban szereplek. -
Meteorhead
aktív tag
Ha most a sima paintre gondolsz, akkor az nem Windows Store program. A bajom nem az volt, hogy nincsen PC-re program, ami megcsinálja, hanem nincs a Store-ban program, márpedig ha PC-t akarunk csinálni egy XBONE-ból, akkor ott kell lennie ilyen proginak.
Egyébként a paint amit átméretezés címszó alatt művel, az emberiség elleni bűn. Végül feltettem egy Inkscape-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Microsoft konzolja a tervezett módosításokkal gyakorlatilag egy PC lesz.
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest