Új hozzászólás Aktív témák
-
szeksziboj
tag
Olyat kell venni donornak amilyen elromlott
(típusszámra PONT olyat) A 3 terást csak a legdrágább esetként említettem
Tehát ennél csak olcsóbbak vannak (használtam mégjobb)
Ha családonként is ugyanaz a panel akkor igaz lehet, de erről nincs tapasztalatom. (Ugyanakkor nem hiszem)
-
szeksziboj
tag
Értem, de a mostani legdrágább winyó 35e kb (sima otthoni verziók közül és az is 3tb-os), ami még mindig jobb mint 150, az operáció ugyan fájó lehet a winyóknak, de az egyiknél ez már boncolás a másik meg még túlélheti, nem is szólva ha az adatok nagyon fontosak akkor meg ugye az többet érhet.
(Ez persze nem jelenti azt, hogy egyszerű a művelet...)
(Illetve azt se, hogy kapkodni kéne, hiszen a donorwinyók remélhetőleg olcsósodni fognak, hacsak nem jön még pár árvíz)
-
szeksziboj
tag
Erre van a barkács szakkör:
ugyanolyan (tök) winyó beszerzése majd a NYÁK transzplantáció után adatok átmentése vagy csak továbbhasználása (ha semmi gond nincs más a winyóval amúgy)(Én pont hogy az SSD-k nél érzek nemstimmelést ezügyileg mert ott egyben van egy NYÁK-on a vezérlőcsip meg a memória is... ott télleg csak az adatmentő cégek vannak hátra, talán ehhez kéne valami petíció vagy ilyesmi
)
-
szeksziboj
tag
Nem tom' mi ez a hype itt a 2Tb-os tányérokkal, nekem már jóideje van ilyenem
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 840 G8 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134 64Gb
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest