- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- 10 Gbps-os, övre akasztható SSD-vel adott magáról hírt a Patriot
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo0007
tag
a mellrák túlhypolásában egyetértek, pont azért írtam a prosztatarákos hasonlatot, hogy az ellen nincs hetente kampány meg séta meg hasonlók.
a CSR lényege hogy minél olcsóbban minél több emberrel hitessük el hogy mennyire fontosak számunkra a társadalmi problémák.
Pár éve az egyik mobilszolgáltató büszkén reklámozta hogy alkalmaz vagy 2 mozgássérültet és ezt óriási nagy teljesítménynek akarta beállítani, miközben a legtöbb munkakört amúgy is betölthetnék másrészt így mentesülnek az egyik járulékfajta alól.csak és kizárólag az dönt az egyes támogatások között hogy melyikkel lehet több embert elérni. legtöbbször kevesebbe kerül a támogatás mint a járulékos költsége meg a CSR tanácsadók díjazása.
azt meg megnézném hogy 26 ft/fő költségből hogyan is lehet valakit eljutattni a szűrőközpontba busszal.
-
szab.tam
nagyúr
válasz gergo0007 #18 üzenetére
teljesen másról van szó. nem akartam, belebonyolódni előbb járt a billentyű, mint gondolkoztam. de akkor megteszem.
1. nem a vizsgáló kamionnal van a bajom. az jó dolog, persze. az adakozás, támogatás is.
a móddal. az adakozás akkor adakozás, ha névtelenül történik.
az összes ilyen dolog, amikor a képen rajta van a kamera, a kamerában a fotós aki a képet készíti. szóval marketing.tehát:
az adakozást hívjuk adakozásnak.
a marketinget, imázs építést pedig annak.persze, hogy jó dolog, és minél több ilyen kéne. csak nem így tálalva. így képmutató, és nem őszinte, mégha másképp is akar látszani.
nézzünk egy másik példát, ami kicsit ilyen, de mégsem az.
demján vagy a csányi alapítvány. magukat mutogatva, előtérbe tolják magukat, hiszen a nevükkel van fémjelezve. de ezzel viszont, mivel a nevükkel van fémjelezve, így mások is bizalommal utalnak a számlára.azért nem akartam belebonyolódni, mert az okoskodásom melet sok érvet fel lehet hozni, de akár sokszor annyit ellen.
arra akartam csak célozni, (kicsit rosszul), hogy az egész adomáynsozósdi,a körítés kicsit hamiskásan cseng.2. a környezetvédelmi duma belekeverése.
totál más téma, de valahogy beugrott képmutató párhuzam. csak ott még "szebb" a dolog. az egyik csúcsa a hetekben agyoncsámcsogott, felújított istenhegyi úti mol benzinkút. hogy az mennyire zöld. a felhasznált anyagok, az energiaellátása, stb. közben benzint árul.
a 2 dolognak, amiről beszéltem, látszólagosan semmi közük egymáshoz. de nagyon mélyen ugyanarról a tőről fakad. jószándékot sugallva a felszínen, belül ott a dollárokat, forintokat számolgató képmutatás.
szerk:
"Ez utóbbi segítség a jászfényszarui Samsung-gyár dolgozóinak kezdeményezése volt, amelynek keretében gyűjtést szerveztek a gyár alkalmazottai, és ehhez csatlakozott a Samsung vezetése is,"
ez a rész már kicsit más.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
MaUser
addikt
válasz gergo0007 #23 üzenetére
Hát lehet, hogy vak vagyok, de én még egy üzletben sem láttam kilógatva, ellenben pult mögött igen. Meg ha kéred, általában már nem jutsz el a beírásig, mert hirtelen megoldódik a gond.
''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''
-
leslieke
Jómunkásember
Samsung:
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
MaUser
addikt
Trv. szerint neked a termék jár. Ha azt nem tudják adni, akkor az akkori ára. Nyilván most neked a termék kell (és az most is kapható), ezért a vásárlók könyvét kérd ki, valószínűleg megoldódik így minden.
''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''
-
-
Indy69
aktív tag
És a szar vinyókat is kicserélik jótékonyan amit az áremelés elött vettek sokan
[ Szerkesztve ]
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz VaniliásRönk #9 üzenetére
"Mivel kulonb egy mellrak, mint akarmelyik masik, hogy egyeb halalos betegsegeket ne emlitsunk?"
Semmivel, csupán ez az egyik leggyakoribb rákfajta. Ezek a kampányok azért kellenek és azért "trendi", mert egy csomóan "feleslegesen" halnak meg benne, mivel a mellrákot a legkönnyebb szűrni... Vastagbéltükrözésre vagy prosztata vizsgálatra kissé nehezebb az embereket rávenni.
Egészen a hatodik kommentig kellet várni egy hater-re...Gratulálok!
"Otthon" az, ahol a telefonod magától csatlakozik a wifire
-
PR0JECTNR56
addikt
Értékelendő cselekedetek, öröm volt olvasni.
-
Psych0
őstag
A gomba miatt pipa vagyok.
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
Depression
veterán
Jó volt olvasni
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
törölt tag
válasz VaniliásRönk #9 üzenetére
Támogatják a szűrést, akkor ez most rossz nekünk?
A többi is ugyan ilyen fontos lenne, ezt aláírom
[ Szerkesztve ]
-
VaniliásRönk
nagyúr
Konkretan ebbe a rakos dologba belekotnod volt teljesen ertelmetlen. Mivel kulonb egy mellrak, mint akarmelyik masik, hogy egyeb halalos betegsegeket ne emlitsunk? Akit mondjuk ket honap alatt felfal a hasnyalmirigyrak, az nyugodtan dogoljon meg, mert most epp a mellrak a trendi, kovetkezo heten meg a mehnyakrak lesz az, aztan meg a petefeszekrak?
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
törölt tag
Jó ilyet olvasni! Ha lesz rá erőtök akkor más cégeket is ki lehetne így vesézni hátha ösztönözné őket egy kis CSR versenyre, mindenki csak jól járhatna vele.
A forgóóra grafikai/animációs feltöltéséhez csinálhatnának havi rendszerességgel pályázatot. Ezzel is "fel lehetne dobni" pár rendszeresen arra járó életét. Többet is látogatná a honlapjukat a kreatív fiatalság, az meg nekik sem mindegy
(#7) szab.tam: Gondolom egy nő ismerősöd sincs akiért aggódhatnál, vagy nem volt még időd ezen gondolkozni?
Egy marék zöld monitoros hírbe belefér, ide minek kellett?
No offense
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
agyrákkal a mellrák elleni küzdelemért. ja.
nekem a klasszikust juttatta eszembe:
- mivel lehet meglőzni a májrákot?
- ???
- tüdőrákkal...és hogy teljesen letudjam a mai napi bunkóság adagomat:
este elfelejtettem bekapcsolni minden villamos fogyasztót, mert állítólag elektromos népszavazás volt az esőerdők ellen, vagy mi...fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
WZP
aktív tag
Az Apple benne van ilyen akciókban ?
Inter Arma Enim Silent Leges
-
Apika
addikt
Egy jól működő cégtől szinte kötelező elvárás a jótékonykodás. A Samsung ezekkel a támogatásokkal biztosan sok embernek okozott örömöt...
[ Szerkesztve ]
-
HARDVERAPRÓD
Pozitiv dolog ez...
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
MaUser
addikt
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz Tibor_560sec #1 üzenetére
Jó ilyet olvasni, de amit írtál abban nagy igazság van.
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Tibor_560sec
aktív tag
"A jótékonykodás és adományozás nem csak a társadalomban élők „jobblétéhez” járul hozzá, de egyben javítják a vállalat megítélését ... "
No most ha a HKC kezdene egy ilyesfajta projektbe , nalam meg akkor sem tudnak feledtetni a az egyes agak feszultsegingadozasat ...
A temahoz szolva meg ... oruljunk ennek is ... bar szerintem a munkahelyek letszambovitese nagyobb orommel toltene el az embereket !
Ne játszd el a bizalmad , főleg előttem !™
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest