- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Forrmell.enn
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HP notebook topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- VR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuomas
addikt
válasz
Krugszvele #15 üzenetére
Milyen NAS-od van? Én synology-t vettem, a photo station alkalmazáson belül androidon be lehet kapcsolni, hogy amint fotózol, töltse is fel a képet egy általad megadott mappába.
-
Tuomas
addikt
válasz
Hieronymus #12 üzenetére
"A NAS jelenti a legkényelmesebb megoldást. Gigabites hálózaton elfogadható a sebessége. Nehezen hordozható."
Az tény, hogy nehezen hordozható, de ha egy jó támogatással megáldott NAS-t vesz (vagy ha nem, akkor total commander), akkor a távoli elérést pikk-pakk meg lehet oldani, így akárhonnan eléri, mobilról, másik gépről stb, ami olyan mintha magával hordozná, és még csak el sem lehet veszíteni.
-
Tuomas
addikt
Kb. 4 hónapja használok NAS-t, a gépemen már nem tárolok semmit.
Az elsődleges tárolóm a NAS lett, és arról automata ütemezett mentéssel készítek biztonsági másolatot egy külső vinyóra, havonta.
A NAS praktikussága pedig még engem is meglepett, nem gondoltam volna, hogy ennyire ki fogom használni (torrent, médialejátszás, a fájltárolás természetesen, a fotókat amiket telefonnal készítek, automatikusan pakolja fel, stb.)Persze némi tudást igényeltetik hozzá felvenni, de a fórumon segítenek, ahogy nekem is segítettek, és egyszer lövöd be, utána biztonságban szerintem közel verhetetlen.
Szerk: melegedéstől nem kell tartani, a beépített venti elég halk és jól is működik. Ütemezett be-ki kapcsolást is tudnak egyes modellek, így arra sincs komolyabb gond, nálam minden éjjel leáll, és minden reggel kel.
Új hozzászólás Aktív témák
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Eredeti játékok OFF topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szappanos topik (Dettol, Xiaomi, Lebath...)
- DOOM - The Dark Ages
- Forrmell.enn
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest