- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- A GlobalFoundries kezébe került a MIPS
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
A cikk mögötti munkát abszolút elismerem, de 22 oldal... ez már szerintem túl sok (és még ennyi sem volt elég a teljes cikkhez?). Szerintem teljesen felesleges minden egyes kép után képet csinálni, feltenni, majd hozzáírni 2 sort. Akit érdekel, az majd felfedezi, elég lenne a főbb dolgokról írni.
Persze ez szigorúan az én véleményem, de azért tegye fel a kezét, aki mind a 22 oldalt becsületesen elolvasta elejétől a végéig, és még a képeket is megnézegette?
A program meg... anno én is használtam ilyen cuccokat, de hamar rájöttem, hogy olyan sok pluszt nekem nem ad (vagy csak nem hülyegyerek módjára használom a gépet). Ez az adott program meg mindig olyannak tűnt a szememben, ami jól akar kinézni, csak ronda mint a bűn. Mintha nem lenne a csapatban egy épkézláb dizájner. Olyan, mint az ingyenes tárhelyeken lévő oldalak, amiknek kék a háttere, és csakazértis zöld a karakterek színe, mert az menő (senki szerint nem az, csak az oldal tini tulaja szerint
). Na nem ennek az esete forog fent itt is, de ugyanannyira "nem egységes" számomra valahogy az egész.
De mondom még egyszer, mert ez bizony fontos dolog: a cikk mögött lévő nem kevés munkát látom, és azt abszolút értékelem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Suzuki topik
- Lexus, Toyota topik
- Építő/felújító topik
- Motoros topic
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest