- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
A cikk mögötti munkát abszolút elismerem, de 22 oldal... ez már szerintem túl sok (és még ennyi sem volt elég a teljes cikkhez?). Szerintem teljesen felesleges minden egyes kép után képet csinálni, feltenni, majd hozzáírni 2 sort. Akit érdekel, az majd felfedezi, elég lenne a főbb dolgokról írni.
Persze ez szigorúan az én véleményem, de azért tegye fel a kezét, aki mind a 22 oldalt becsületesen elolvasta elejétől a végéig, és még a képeket is megnézegette?
A program meg... anno én is használtam ilyen cuccokat, de hamar rájöttem, hogy olyan sok pluszt nekem nem ad (vagy csak nem hülyegyerek módjára használom a gépet). Ez az adott program meg mindig olyannak tűnt a szememben, ami jól akar kinézni, csak ronda mint a bűn. Mintha nem lenne a csapatban egy épkézláb dizájner. Olyan, mint az ingyenes tárhelyeken lévő oldalak, amiknek kék a háttere, és csakazértis zöld a karakterek színe, mert az menő (senki szerint nem az, csak az oldal tini tulaja szerint
). Na nem ennek az esete forog fent itt is, de ugyanannyira "nem egységes" számomra valahogy az egész.
De mondom még egyszer, mert ez bizony fontos dolog: a cikk mögött lévő nem kevés munkát látom, és azt abszolút értékelem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Opel topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- BMW topik
- Motoros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest