- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- Plazma TV topic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maga a cikk jó lett, részletes, képek is jók viszont a program szvsz eléggé rossz irányba tart. Én nem ajánlom senkinek se, hogy ezért pénzt adjon. Csapjon le egy promócióra ha nagyon kell maximum. Több kisebb idegesítő dolog van de kettőt emelnék ki. Én a 2-es verzió óta használom de képtelenek voltak a beépített programfrissítést megcsinálni. Valamelyiknél úgy emlékszem volt, de az is annyit jelentett, hogy letöltötte a telepítőt és elindította. Itt 6-os verziónál meg vadászni kell rá mert most legutóbb is 5 frissítés volt aminél csak a build szám változott, valami apró változtatások lehettek. A másik pedig, hogy az internet booster eléggé humbug. A chrome-ot inkább instabillá tette, nem pedig gyorsabbá. Az már csak az én véleményem, hogy a turbó gyorsítás felesleges mert a Game Booster jobban tudja ugyanezt persze ebből is terveznek egy fizetős verziót, szóval lehet jól jön majd annak aki nem akar kétszer fizetni.
Személyes kedvencem jelenleg inkább az Auslogics hasonszőrű terméke.
Új hozzászólás Aktív témák
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest