Új hozzászólás Aktív témák
-
K1nG HuNp
őstag
Probalj ki egy DS-t és érteni fogod a kézikonzol és a telefon különbségét. Ezek valódi, teljes értékű játékok, rendes irányítással, a konzolra optimalizálva. Én sem hittem benne sokáig, gyerekesnek is tartom picit a mai napig, de simán elfér a táskám hátsó fiókjában, vonaton jól szokott jönni. Az exkluzív címek meg exkluzív címek.. ezeken nincs mit magyarázni. A mai napig talán a nintendonak van a legnormálisabb és meglepő módon legfelnőttebb játékosbázisa. Minden eddig általam megvett játékhoz találtam segítőkész és aktív redditet, speedrun/competitive scenet. 30kért simán lehet ma venni egy DSt, és (sajnos) nagyon egyszerű virágbolti játékokkal tolni (amit igazabol a nintendotol szedsz le lol). Nálam jelenleg helyettesíti a pc-m. Itt kitolom a nagyobb rpgket amik érdekelnek, minden más gamingem ugyis casual lenne, magyarán csak random időelb*szás, amire ugyebár tökéletes egy kézikonzol.
A nintendo mindig is a japan piacbol élt meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Yettel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vége egy korszaknak: PlayStatonre is jön a Halo: Campaign Evolved
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 500GB I DVDRW I DP I 15,6" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő