Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Mini-ITX
- Hobby elektronika
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Arányszámot nem kaptam. Annyit tudok jelenleg, hogy a Nintendo erre a motorra alapozza a 3rd party fejlesztések sikerét, de használják majd házon belül is.
Pénteken majd látni fogod, ha megnézed a Nintendo showját. Több UE-s cím is lesz, elég jók. Az egyikből már kaptam pár képet is, ahhoz képest, hogy mobil cucc, kellemes a látvány.
Ezek egyébként friss adatok.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nem jár hivatalosan. Csak nagyon-nagyon sok UE4-es játékot kap a Switch. Majd meglátod pénteken a bejelentéseken.
Bocs, de nézhetném, hogy legközelebb elárulják nekem azt, hogy melyik motor lesz az adott konzol etalonja, ha leírom, hogy ki szivárogtatott pár nappal a hivatalos show előtt. Az első bekezdésben benne van, hogy friss infók.
(#44) gabor.79: A hírekben vagy tények szerepelnek, vagy ha pletykák, akkor elé oda van írva. Ezt korábban már írtam neked is. Vélemény a vélemény rovatban van.
(#45) gabor.79: Megírni lehet, hogy nem sok idő, de két hétig futottam az infók után.
(#50) gabor.79: A külföldi forrással és a sajtóanyaggal az a gond, hogy nem tudod megírni előbb, mint bárki más.
(#48) sayinpety: Ezt nem akartam beleírni, mert a Unity 2017-ben lehet, hogy változik. Ezt egy Unity-s fejlesztőtől tudom. Szóval most még nincs NVN support, de egyre nagyobb az esély rá, hogy lesz.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Teszem azt mondjuk 8000 írásod volt?
Azt sejtettem, hogy nem vagy újságíró. Az általad javasolt címet semmiképp sem kattintanák le többet, mint ezt. Na meg szeretsz részleteket kiemelni a kontextusból. Ilyet egy újságíró nem csinál.
Egyébként benne van a hírben, hogy az UE4 kedvező licencfeltételekkel szerezhető be. Nem biztosít a Nintendo semmilyen támogatást, de az UE4 így is olcsó, és már van NVN támogatása is, míg másnak nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen széket vegyek?
- Windows 11
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Synology NAS
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9370 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest