- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Forrmell.enn
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Canon EOS DSLR topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Arányszámot nem kaptam. Annyit tudok jelenleg, hogy a Nintendo erre a motorra alapozza a 3rd party fejlesztések sikerét, de használják majd házon belül is.
Pénteken majd látni fogod, ha megnézed a Nintendo showját. Több UE-s cím is lesz, elég jók. Az egyikből már kaptam pár képet is, ahhoz képest, hogy mobil cucc, kellemes a látvány.
Ezek egyébként friss adatok.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nem jár hivatalosan. Csak nagyon-nagyon sok UE4-es játékot kap a Switch. Majd meglátod pénteken a bejelentéseken.
Bocs, de nézhetném, hogy legközelebb elárulják nekem azt, hogy melyik motor lesz az adott konzol etalonja, ha leírom, hogy ki szivárogtatott pár nappal a hivatalos show előtt. Az első bekezdésben benne van, hogy friss infók.
(#44) gabor.79: A hírekben vagy tények szerepelnek, vagy ha pletykák, akkor elé oda van írva. Ezt korábban már írtam neked is. Vélemény a vélemény rovatban van.
(#45) gabor.79: Megírni lehet, hogy nem sok idő, de két hétig futottam az infók után.
(#50) gabor.79: A külföldi forrással és a sajtóanyaggal az a gond, hogy nem tudod megírni előbb, mint bárki más.
(#48) sayinpety: Ezt nem akartam beleírni, mert a Unity 2017-ben lehet, hogy változik. Ezt egy Unity-s fejlesztőtől tudom. Szóval most még nincs NVN support, de egyre nagyobb az esély rá, hogy lesz.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Teszem azt mondjuk 8000 írásod volt?
Azt sejtettem, hogy nem vagy újságíró. Az általad javasolt címet semmiképp sem kattintanák le többet, mint ezt. Na meg szeretsz részleteket kiemelni a kontextusból. Ilyet egy újságíró nem csinál.
Egyébként benne van a hírben, hogy az UE4 kedvező licencfeltételekkel szerezhető be. Nem biztosít a Nintendo semmilyen támogatást, de az UE4 így is olcsó, és már van NVN támogatása is, míg másnak nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest