- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hajbel
addikt
Majd térjünk vissza a kerdésre ha nem lesz folyton repülő üzemmódban a telefonod, hanem 1 sim lesz benne, esetleg mégegy e-sim. Ilyen alapon minden teszt irreleváns, mert nincs 16 órát repülő üzemmódban a telefon. Mkbhd nem egy napra kapta meg a telefont, hanem min. 1 hétig használta az embargó miatt.
#736 Tewe013: Akkor biztosan ki tudsz emelni a hsz-eim közül olyan "féligazságokat" és "károgást" amire utalsz! Hajrá!
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
hajbel
addikt
Ezt én is így gondolom, mert szubjektív szempontk miatt nem vettem meg, pedig szemeztem vele. Másnak mások az igényei. Sokaknak jó szolgálatot fog tenni (főleg akik külföldön élnek), én is nagyon szerettem annó a Pixel 4X-emet. Nekem azzal volt gondom, hogy üzemidő szempontjából fals infókat osztottak meg. Meg akartam kímélni a leendő tulajokat egy csalódástól.
[ Szerkesztve ]
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
hajbel
addikt
Ne zavarjon, hogy a tény, hoyg másodszor szólsz be megcáfolja a hozzászólásod tartalmát.
#726TTomax: Hol fikázódtam? Felhívtam a figyelmet arra, hogy irreleváns tesztekkel ne vezessenek félre másokat. Elnézést, hogy belerondítottam a recskapartyba, tévesen azt gondoltam, hogy ez egy szakmai fórum.
#730Tewe013: Valami nem stimmel, mert a P6 Pro 2 óra 2 pec alatt tölt 100%-ra, a OP6T pedig 1 óra
1522 perc alatt.[ Szerkesztve ]
-
hajbel
addikt
Kb. 15 éve olvasok/nézek telefonos teszteket. Az ilyen tesztekből kb. semmi használható információ nem szűrhető le, mert a telefont nem olyan körülmények között mérik, ahogy használod + attól még, hogy a youtubeot 10 óráig bírja egyhuzamban, lehet, hogy rendes használat esetén 5 óra sot után lemerül. Nekem is volt olyan telefonom, ami gsm arenas tesztben überszuper volt, aztán este már töltőre kellett rakni (Galaxy S7). Persze a vegytiszta android jó üzemidőt predesztinálna, valahogy itt ez nincs meg.
#715Tewe013: Még jó, hogy ilyet nem állítottam. Te akarod bemagyarázni, hogy 100 perc kevesebb, mint 75, mert az időt lehet máshogy értelmezni.
#716Rotate: Igaz, minek a jól bevált telefonos teszteket nézni, ha vérpistike a fórumon védi a saját termékét és fel lehet vele ülni a hypevonatra.
[ Szerkesztve ]
-
hajbel
addikt
Szerintem aki baromságokat beszél az nem én vagyok. Leírtam, hogy ugyananolyan üzemidő mellett gyorsabban tölt. Melyik része nem érthető? A töltési sebesség és az akkuidő releváns szempontok minden egyes telefontesztben. Az én k.anyámat, hogy a technológia fejlődésétől ilyen dolgokat elvárok
[ Szerkesztve ]
-
hajbel
addikt
Ebben a tesztben konkrétan semmi sem látszik. Az, hogy 100%-ról 0-ra mennyi idő alatt merül ha folyamatosan youtubeot nézek, játszom semmi köze a valós felhasználáshoz. Látom, hogy a másik videóban sikerült 6 óra 20 perc sot-ot kihozni a telefonból. A lassan 4 éves OP 6T-m is ennyit tudott újkorában, annyi különbséggel, hogy az sokkal gyorsabban tölt.
-
hajbel
addikt
Kb. ugyanaz az akksi idő a 6-nál, mint a pronál, ami nem 4-5 óra MKBHD-nél, hanem 3.5-4 óra. A Pixel 6 esetében gyenge, a pro esetében már gáz, mivel ez egy új telefon. Nálam az arcfelismerés, a garancia, a gyenge ujjlenyomatolvasó és a power gomb elhelyezése mellett az egyik fő szempont volt, amiért inkább várok jövő év végéig a telefonvásárlással.
-
hajbel
addikt
Nekem általában annyi szokott lenni, amennyit MKBHD mér, pedig 25% körül van auton a fényerő csúszka (OP 6T). Linkelgették már régebben más topikokban a 8-8.5 óra sot-ot, amikor nekem 6.5 alig volt meg. Gondolom valami trükközés volt azoknál, amit persze nem vallottak be, mint általában a gpu topikokban a vérpistikék, akik feltekerik az órajeleket olyanra, amit 2 percig bír a vga és azzal vagánykodnak. Az ilyen gsmarena stb. stressz tesztek kb. semmit nem érnek, mert mindenkinek eltérőek a felhasználói szokásai, nekem általában megegyezik MKBHD-vel, aki normálisan használja a telefont, nem béna tesztekkel és nem is feature phoneként, mint a SOT-tal vagánykodó Vér Istvánok.
[ Szerkesztve ]
-
hajbel
addikt
Én a jelen generációról beszéltem.
#376Dare2Live: Mintha olyan egyszerű lenne a mobilos fotózás, hogy beleteszed a telefonba a legjobb szenzort és megvan a legjobb kamera. Rég a Sony ülne a trónon. Alzánál ugyanannyi a 6 pro és az s21 ultra, (árukeresőn 350) aminek az uw, videós, éjszakai képességei egészen biztosan jobbak. Én sem szeretem azt a képfeldolgozást, ami van, összességében egy jobb kamerarendszerrel van összerakva.
#381sheratan: Persze, bőven jó ez 600 eurodollárért. Talán még javul is majd updatekkel.
[ Szerkesztve ]
-
hajbel
addikt
válasz Dare2Live #366 üzenetére
A 6 valóban jelen pillanatban a legjobb vétel az árkategóriájában (legalábbis még 2-3 hónapig biztosan), a pro már nem. Elfogyott a google kamerás előnye, flagship kategóriában mindent összevetve beérték a többiek, sőt el is hagyták (xiaomi 11 ultra, iphone 13 pro, vivo x70pro+, samsung u21 ultra).
-
hajbel
addikt
Ezek a videók még annyira sem relevánsak. Teljesen mindegy, hogy mit mutat, ő látta az eredményeket egymás mellett. Ráadásul a többi összehasonlító teszt konklúziója is pontosan ugyanaz.
-
hajbel
addikt
válasz #16820480 #351 üzenetére
Inkább Mrwhostheboss videóját nézd meg, amit fentebb linkeltem. A főkamerával teljesen jók a képek, talán a legjobbak, az uw kamera és a videós képességek rontanak a helyzeten sokat.
#352Bazsi84: Ez mind szép és jó, de nem a Pixel 5-höz kell mérni, mert aki most akar telót venni, annak nem a pixel 5 az alternatíva, hanem a többi flagship, amiket már kb. ugyanannyiért meg lehet vásárolni.
-
hajbel
addikt
-
-
hajbel
addikt
Ilyen alapon sim tűnek sem szabadna lenni a telefonon. Az is ugyanakkora kockázat. Én a OP6T-t használom kádban, esőben 3 éve, aminek úgyszintén nincs semmilyen minősítése, de a védelem benne van.
-
hajbel
addikt
válasz #42308056 #65 üzenetére
Nekem, aki sem insta ribi nem vagyok, sem 2 óránként facebook storyzgató, onlyfans oldallal rendelkező egyén, tökéletes az a minőség, amit a kijelző alatti kamera nyújtani tud, amikor néha skypera használom.
[ Szerkesztve ]
-
hajbel
addikt
Jó vételnek tűnik a Pixel 6. MKBHD is megerősítette, hogy csak képen néz ki rosszul, a való életben nagyon szép és kényelmes a jóárasított verzió. Várom a teszteket. Szerencsére nekem a füles nem kell, úgyhogy az előrendelést kihagyom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Honor 200 Pro - mobilportré
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest