Új hozzászólás Aktív témák

• rii

nagyúr

válasz Németh Péter #19 üzenetére

fájdalmas .-((((
    ez egy rossz álom amiből más sose lesz már ébredés ...

az összeesküvés elméletekkel meg alapvetően semmi baj nincs, ... csak meg kell vizsgálni az adott összeesküvés elméletet .. nem néztem végig, de az elején valami pont ilyesmitről van szó ebben.

sok összeesküvés elméletet elfogadok, de van a moon risign vagy melyik, ami azzal kezdődik, hogy a holdról készült képeken retus látható ... méghozzá égbekiáltóan rondán látható ... a negatívokkal kellett akkor még játszani ... de szerintem itt kifejezetten az összeesküvés elmélet hívőknek dobtak csámcsogni-valót ... szóval nekem van egy összeesküvés-elmélet-hívő-ellenes összeesküvés elméletem XD

ha el akarok valamit titkolni akkor:
    a.) elrejtem azt a képet nagyon mélyre, letagadom, megsemmisítem
    b.) ha retusálok, akkor azt ne lehessen észrevenni .-)

de nekem az is jó, ha tényleg el kellett valamit titkolni, mer akkor juhúúú van valami a holdon XD
    meg az is ha csak rágnivaló csontnak szánták, mert felmerül a kérdés mi célból? XD XD XD

(#27) dabadab:
    csak pislogni bírok .-(((

.. ezek szerint az apple annyival járt volna jobban, ha a PPC vonalon marad, hogy akkor kevésbé lenne érintett most?

az apple usereknek most annyival könnyebb, hogy a OS frissítés elintéz mindent, az EFI-t is, vagymit ... míg PC-n (hiába ha hackintosh) BIOS-t is kell frissíteni.

[ Szerkesztve ]

piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg

Új hozzászólás Aktív témák