- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
igen, de a kérdés az, hogy az én emailcímemet miért tárolja(!), ha egyszer nem használom? az még OK lenne, ha egyszer csinál egy keresést az aki beregisztrál, de miért tárolja el azok email címét hozzákapcsolva emberekhez, akik nincsenek beregisztrálva? szerintem ez elég problémás.
-
moma
őstag
Engem az zavar, hogy kapom a meghívókat és ott van még benne a meghívó ismerősömön kívül még x ismerősöm, hogy őket is ismerehetem és tényleg ismerem. Szóval nem használom és mégis szépen össze tudja rakni az ismeretségi körömet. Szerintem ez nem normális. Az olyan emailcímeket, akik nincsenek fent szerintem nem lenne szabadna tárolniuk.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Vajon mire jó egy ilyen adatbázis? Volt-e értelme összegyűjteni?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Gitáros topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Xbox Series X|S
- Formula-1
- BestBuy ruhás topik
- Suzuki topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest