- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-book olvasók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple notebookok
- Kína-exkluzív Arrow Lake-S processzorral gyarapodott az Intel portfóliója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Praston
tag
Nem vagyok AMD fan, viszont bajom sincs velük. Én azt veszem ami nekem éppen megfelel, jelen esetben intelről váltottam szintén intelre de a vga-m továbbra is amd, mivel nekem nincs vele problémám, legalábbis olyan címek esetén nincs amivel én játszom (és itt most ne vegyük alapúl a több kártyás rendszert ahol esetleg valóban akad driver probléma, mert én egy kártyát használok és ez az átlagra is jellemző). Nem azzal van a bajom ha valakinek van egy véleménye egy adott termékről, hanem a fogalmazással és a kijelentéssel, ugyan is nem azt állítottad, hogy szerinted rossz, hanem hogy konkrétan sz*r az egész, mert Te ezt olvastad és a baráti köröd is ezt állította annak ellenére, hogy Te nem használtad. Igen tudok normálisan is beszélni, és ezt vannak páran akik alá is tudnák támasztani mivel rendszeresen segítek privátban, de amikor valaki átlép egy határt az nem tolerálható.
i9-9900k , rtx 3090 , 32 gb
-
V!ck
senior tag
Igazából nem is voltam jó passzban, a stílusod sem volt valami magával ragadó és az is bosszantott, hogy totál magabiztossággal állítottál hülyeségeket... de szerintem zárjuk le
Igen, akkoriban az AMD-nek magasabb volt az IPC-je, az órajele relatíve alacsony (össze is függ a kettő) az intel pedig órajelben volt brutál, alacsony IPC-vel. Nem felejtett el az AMD procit tervezni, egyszerűen az van, hogy az intel mind IPC-ben, mind órajelben odavert rendesen, jóval több pénz jut kutatás-fejlesztésre.
Attól, hogy az intel (néhol sokkal) jobb, nem jelenti azt, hogy az AMD sz*r... ez tipikus, végletekben való megközelítés....
Zabált ennyit annó az intel is, mégsem sikítozott érte senki...Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.
-
FatMonster
tag
Semmi baj, nem igazán akartam vitatkozni, csak leírtam a tapasztalatomat.
Számokban biztosan más (jobb) a GT240, mert megnéztem a Tom's hardware GPU hierarchy tábláját és ott is vagy 4 szintel feljebb van mint a 7560D. Viszont miután kiszabadítottam a gépemből, a játékokat nem állítgattam át és nem akadozott továbbra sem egyik sem (3-10 éves játékokról beszélek).
Meg amúgy csak arra akartam rámutatni (megvédeni), hogy nem olyan rosszak az APU-k.A hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
imibogyo
veterán
Nem olvasom azt a topicot, nekem sosem kellett vennem másik hűtőt, jó volt a gyári. A mostani is csendes, (már 5 éve!) nem is hallom, pedig le van véve a ház oldala. Az igény erősen szubjektív dolog, kinek mi a fontos, mire kell a gép.
Ebből is látszik mennyire szubjektív ez a téma. Én például tuti a falat kaparnám, ha egy gyári hűtőt kellene hallgatnom. Még a hangszigetelt házamban is zavar az egyetlen 5400-as Green merevlemezem hangja mondjuk esti netezésnél, vagy a kicsi melletti "csendes filmezésnél" (kivéve persze fejhallgatóval, de most az kiesik, mert meghalt a fejhallgató erősítőm), miközben még a tápom is passzív (nem ciripel semmi sem, ha nem pörög a vinyó, nincs hangja a gépnek).Persze ha másnak megfelel, akkor az tök jó, én mindig tiszteletben tartottam mások igényeit. Anyumék jó ha napi 30-50 percet gépeznek őket még az általam levedlett régi "helikopter-gépem" hangja sem zavarja. Mondtam nekik, hogy lecsendesítem, de őket ez nem érdekli. Tök elégedetten használják. Én ha hazamegyek hétvégére, hogy unokázzanak egy kicsit, sírva tudnék fakadni a gép előtt, főleg egy-egy éjszakai adat-vadászás közben.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i7 9700 8mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- Intel Core i7-4790K 4-Core 4GHz LGA1150 (8M Cache, up to 4.40 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5600X BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 45.000.-
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest