Új hozzászólás Aktív témák

• imibogyo

veterán

válasz ceia #583 üzenetére

Nem olvasom azt a topicot, nekem sosem kellett vennem másik hűtőt, jó volt a gyári. A mostani is csendes, (már 5 éve!) nem is hallom, pedig le van véve a ház oldala. Az igény erősen szubjektív dolog, kinek mi a fontos, mire kell a gép.
    Ebből is látszik mennyire szubjektív ez a téma. Én például tuti a falat kaparnám, ha egy gyári hűtőt kellene hallgatnom. Még a hangszigetelt házamban is zavar az egyetlen 5400-as Green merevlemezem hangja mondjuk esti netezésnél, vagy a kicsi melletti "csendes filmezésnél" (kivéve persze fejhallgatóval, de most az kiesik, mert meghalt a fejhallgató erősítőm), miközben még a tápom is passzív (nem ciripel semmi sem, ha nem pörög a vinyó, nincs hangja a gépnek).

Persze ha másnak megfelel, akkor az tök jó, én mindig tiszteletben tartottam mások igényeit. Anyumék jó ha napi 30-50 percet gépeznek őket még az általam levedlett régi "helikopter-gépem" hangja sem zavarja. Mondtam nekik, hogy lecsendesítem, de őket ez nem érdekli. Tök elégedetten használják. Én ha hazamegyek hétvégére, hogy unokázzanak egy kicsit, sírva tudnék fakadni a gép előtt, főleg egy-egy éjszakai adat-vadászás közben. :B

Új hozzászólás Aktív témák