- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- UHD filmek lejátszása
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Nem olvasom azt a topicot, nekem sosem kellett vennem másik hűtőt, jó volt a gyári. A mostani is csendes, (már 5 éve!) nem is hallom, pedig le van véve a ház oldala. Az igény erősen szubjektív dolog, kinek mi a fontos, mire kell a gép.
Ebből is látszik mennyire szubjektív ez a téma. Én például tuti a falat kaparnám, ha egy gyári hűtőt kellene hallgatnom. Még a hangszigetelt házamban is zavar az egyetlen 5400-as Green merevlemezem hangja mondjuk esti netezésnél, vagy a kicsi melletti "csendes filmezésnél" (kivéve persze fejhallgatóval, de most az kiesik, mert meghalt a fejhallgató erősítőm), miközben még a tápom is passzív (nem ciripel semmi sem, ha nem pörög a vinyó, nincs hangja a gépnek).Persze ha másnak megfelel, akkor az tök jó, én mindig tiszteletben tartottam mások igényeit. Anyumék jó ha napi 30-50 percet gépeznek őket még az általam levedlett régi "helikopter-gépem" hangja sem zavarja. Mondtam nekik, hogy lecsendesítem, de őket ez nem érdekli. Tök elégedetten használják. Én ha hazamegyek hétvégére, hogy unokázzanak egy kicsit, sírva tudnék fakadni a gép előtt, főleg egy-egy éjszakai adat-vadászás közben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Xeon E5-2690 (SR0L0) 8 mag / 16 szál 2.90GHz / 3.80GHz turbo processzor
- AMD Ryzen 5 3400G + gyári hűtő
- Intel Core i7-13700KF LGA1700 processzor (hűtő nélkül) - 12 hó garival! -
- Intel Core i9-14900 LGA1700 processzor - 1 év magyar bolti garival! (ALZA) -
- ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D (96M, Up to 5.2 GHz) BOX Processzor! BeszámítOK