Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ed3r_X_

nagyúr

válasz imibogyo #577 üzenetére

A passzív gépet nem merném bevállalni, tekintve, hogy sokszor játékra adom a fejem, és szeretem a kompaktabb házakat. Ott meg nagyon jól kell megtervezni mindent, mert könnyen radiátor lehet belőle.

Meg szeretem ha a hardvereim általában 60 fok alatt maradnak, terhelés alatt. Most nézegetek ITX házakat, lehet bepróbálkoznék megint (Core V1-gyel jól megszívtam, szélzajos volt, nem csodálom, tiszta szita). Ott még kompakt vízzel talán lehetne szórakozni, nem tudom érdemes-e. Csak ami olyan pici, és tetszik is, az megbukik a szellőzés témán (12-es hely legyen a radinak, VGA felett/alatt rácsozat, hogy kapjon levegőt, és a táp is kintről kapja, na meg maradjuk 35 cm élhosszúság alatt lehetőleg)

Aztán lehet a végén veszek valami CM Elite házat. Csak az kinézetre nem a legszebb számomra.

Na meg egy 256GB-os SSD-vel simán kilőném a HDD-t. Igaz, egy 60-asra raknám a rendszert, és a többinek lenne csak a másik SSD. Most az 500-as vinyón van még 150GB szabad helyem, tudnék faragni, aztán ha lesz nagyobb keret, még egy SSD-t befognék. De ezen még erősen agyalok, elférnék-e rendesen.

Új hozzászólás Aktív témák