- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos fejegységek
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
válasz
M@trixfan #27 üzenetére
NEM.
Ha egy HP Z820-ad lenne az is Pontosan ilyen stabil lenne. Semmi köze az Apple-hoz vagy a Mac OSX-hez. Én használtam mind kettőt, és nem a gyártó lényeg.
A lényeg, hogy milyen architektúra van alatta, és az alapalkatrészek milyen minőségűek.
Itt egy élő teszt, a szintetikus benchmark-al ki törölhetem a fenekem, mert az nem XEON-ra találták ki hanem jó esetben is EE-re.
Ez egy éles teszt. A Lényeg ebben van nem abban, hogy ki a gyártó, valamint Valszeg azert nem érezted mert nem használsz olyan programokat, ami ezt kihasználná.
---------------------
Más a Penryn elég elcseszett széria volt. Maga az FBDIMM egy zsákutca volt, nem kicsit nagyon. Gyakorlatilag nekem is valt RW6600-am mellétettünk egy Sandy EE-t legyalázta a dual xeon-t teljesítményben mint a sicc. Egyszerűen az a széria gyenge volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Nők, nőügyek (18+)
- 3D nyomtatás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest