- Forrmell.enn
- Bluetooth hangszórók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós kamerák
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Én 750F-et használok, nem tudja valaki, hogy lehet rábűvölni az Oscar progit? Sajnos pont nem akar ezzel a típussal menni, pedig kopp ugyanaz, mint a "márkatársai".
-
Tényleg mini. 4,5 cm-rel rövidebb, mint a Logitech G5-öm...
Nekem ez is rövid egy kicsit, kb. 1-1,5 cm-t kellene még nyújtani, akkor tökéletes lenne. -
vsgaborr11
tag
Nekem most 718-BK-m van. Nekem pont kézre áll,és oldalt a hüvelkujjam a gumiírozott redős megoldásnak köszönhetően nem is csúszik le. SZVSZ ebben a kategóriában az A4Tech-ek a legjobbak,szóval jól döntöttél
-
gamerkiller
senior tag
Nekem 710BFS-em van..
Ugyan úgy néz ki mint a képeen, és 2000DPI ha netezek, játékba meg 800..
-
zH.
senior tag
Nekem 750 van.
Ilyen:
Nincs vele bajom. Igaz zöld fokozaton használom (nemtom hány DPI ,most nem ott vagyok) ,CS:S alatt viszont valamikor alap 800DPI-n.
Amúgy nincs vele bajom ,fogása egész kényelmes. Szeretnék majd egyszer venni egy Razer egeret ,mert nincs nagy viszonyítási alapom. -
Ice!?
őstag
A legjobb választás.
Ebben az árkategóriában szvsz a legjobb egér.
-
eastsider
nagyúr
Nekem MX518-am van, már vagy 3 éve. és használtan vettem...Winnertől
semmi baja
alatta hyperglide+egy qpad XL
igaz már nem gémelek rég.. úgy 2,5 éve. de nagyon jó -
CséZé
őstag
nekem Razer DA van már majdnem 2.5 éve. Eddig semmi baja sem volt, sőt még egy elrontott fw frissítést is kibírt.
-
szablya
aktív tag
válasz
Zolinho1026 #10 üzenetére
Apumnak nem volt ideje Sopronban vásárolni (későn szóltam), csak Pesten amíg várta a vonatot.
-
Metalfan
senior tag
Gratula, szerintem jó választás volt
Nekem 710-em van, azóta sem bántam meg egyetlen pillanatra sem, hogy ezt választottam. Igaz, hogy csak 2000 dpi-s, de úgyis csak 1000 körüli értéken használom, úgyhogy édesmindegy. Nagyon kényelmes, és az érzékelője is teljesen rendben van.
-
Zolinho1026
tag
Nem kellett volna Pestig menni
Én itt (Sopron) vettem x-718BK-t, egyedül én rendeltem, de akkor hozattak vagy 5 db-ot, biztos maradt.
Ez volt kb 1 hónapja.Amúgy gratula hozzá
-
<NewL>
addikt
én adtam neki a tippet
majd ha ideges vagy ne erre üss! az egér nem megy szét viszont a kezed kicsattan -
szablya
aktív tag
Ha asszonypajtásom nem is, egérpajtásom már van -
dew28
aktív tag
ugyanilyen egerem van, csak nem a4, ezert nincs rajta dpi valto, ellenben 2khuf volt majd' 3 eve.. en imadom, igaz jatszani nem nagyon szoktam, de konnyu, ezert nem terheli a kezet sem annyira, sima asztallapon ugy csuszik mint pasi a nobe..
-
Gergő_
őstag
ne üsd szét!
-
makraipeter1
tag
Ezek az egerek a legjobbak!!!!
-
Daweee
őstag
Nekem is X7-esem van, igaz 718F, de elvileg annyi a különbség hogy nem lézeres hanem optikai. Olcsó meg minden, a célnak megfelel viszont a görgőjét utálom, csúszik, beragad, lassan fokozatonként alig lehet vele görögni. Ezt leszámítva jó kis egér, gyors, pontos, stb.
Én 1200 Dpi-n használom, windowsban nem nyúltam az érzékenységállítóhoz.
Kérdés nálad meddig bírja majd -
szablya
aktív tag
Azt hiszem, erre most már vigyázni fogok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest