Hirdetés
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Vezetékes FÜLhallgatók
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kecsetif
aktív tag
Nem csodálkoznék, ha az nV odaadta volna ingyen. Szoros a hurok, aztán hátha igy nyernek pár plusz vevőt.
Fura, hogy az Intel eddig húzta a hivatalos SLI támogatás kérdését. Pedig aki I7-et vesz, valszeg használni akar többvidkártyás rendszert. Lehet, hogy az I7 eladások sem olyan fényesek?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Lenry
félisten
ez a licenc csak az X58-ra vonatkozik? vagy esetleg visszamenőleg korábbi chipsetekre is? (pl a 975-re
)
gondolom ezek után az SLI licenc csak vmi szoftveres akármi lesz, amit okos hackerek módosítgatnak, és mehet bármin az SLI
legalábbis remélem -
zoltanz
nagyúr
válasz
Depression
üzenetére
Asztali HTPC -khez is be lehet fogni ezeket, igazából oda ott az Intel G35 stb. is. Ez kisebb hordozható gépekbe lesz szánva elsősorban, szerintem. Jó lesz ez az ION ha hamar kihozák persze, főleg hogy az Intel is mozgolódik ezen a téren.
-
littlelion21
addikt
Ez az Ion platform nagyon jól hangzik...kíváncsi vagyok mennyit csúsznak vele (ha csúsznak).
-
törölt tag
"Windows Hardware Quality Labs (WHQL) minősítéssel ellátott meghajtóprogramokkal rendelkezik a Windows Vista Home Premium operációs rendszerhez ..."
Ez gondolom elírás, csak Home Premiummal lenne kompatibilis? Nem hiszem. -
Pubszon
veterán
Ez jó dolog, csak megtehették volna hamarabb is.

-
Enton
addikt
Kiváncsi leszek én azért arra a 300$-os 1080p-t játszó kütyüre!
Ha tényleg így lesz és nem lesz 100e ft fölött az ára akkor még bármi jó kisülhet belőle! -
Thrawn
félisten
válasz
ígyvanferi
üzenetére
De, mindent lehet

Depression: Nem egyedi a hiba, de remélhetőleg magától meg fog oldódni.
-
Thrawn
félisten
válasz
Depression
üzenetére
Nem volt külön megkülönböztetve, hogy a netbookok fognak ennyibe kerülni.
De hogyhogy nem tudod megnyitni a hírt?
-
N-vidi-A
őstag
válasz
Depression
üzenetére
hat igen, marcsak a fogyasztas miatt is intel, es mostanaban intel jobban teljesit!

-
válasz
Depression
üzenetére
HTPC-be az atom nem jó választás. Gyenge.
Nem tudsz mindent a GPU-val megoldani.(htpc-n olyan gépet értek, ami MINDEN médiaformátummal elboldogul)
-
Depression
veterán
Most nem tudom megnyitni a hírt, de mintha úgy rémlene, hogy a 300 dollár a netbookra lett volna írva. Szóval, ha kijönnének egy mini/micro(?)ITX-es lappal 30k alatt, akkor nekem megérné. (tudom, enyiből ki lehetne hozni egy AMD rendszert is, de az sokkal nagyobb, és valszeg többet is fogyaszt)
-
schwanz
tag
Végülis mindenki jól járt. Mondjuk hosszabb távon így egyre kevesebb értelme lesz NVidia chipsetet venni Intel alá, AMD-hez meg eddig se volt, úgyhogy az az érzésem, ezzel is az Intel jár jól. Mostmár csak egy normális chipsetet kellene nekik is csinálniuk az Atomhoz.
-
Thrawn
félisten
válasz
Depression
üzenetére
300 dollárért megfelel? HDMI van rajta.
-
Depression
veterán
Ha megfelelő lesz az ára és mérete az Ionnak (és lesz rajta HDMI), akkor építek köre egy HTPC-t, az tuti.
-
tzsolesz
nagyúr
Értem.
Ezt eleddig az NVIDIA csak az Intel megkerülésével, a gyártók közreműködésével tehette meg, akik alaplapjaik BIOS-át átadták a zöldeknek, ők pedig beleépítették az SLI-hez szükséges támogatást.
Ennek mi volt az oka?

-
Yutani
nagyúr
Mindegy nagy gyártónak fontos, hogy platformmal jelentkezzen. Ez optimalizált szoftvereket jelenthet, valamint jobb hardverkihasználtságot. Legalábbis remélem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux felhasználók OFF topikja
- Battlefield 6
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Windows 11
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Yettel topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5440 - I5 1345U 1.6GHZ - 16Gb - 256Gb
- Hp Elitebook 840 G6 - I5 8365U 1.6GHZ - 8Gb - 256Gb
- Hp Elitebook 850 G3 15"6 - I5 6300U - 8Gb - 256Gb ssd
- Dell Latitude 5580 15.6" - I5 7200U- 8Gb - 128Gb ssd
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)