Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• ivarg

tag

válasz t72killer #39 üzenetére

Nem érted a lényeget!
    A Synology kurva jó, itt mindenki hülye ha ezt nem érti, és különben is meg egyáltalán.
    Az, hogy otthonra négylemezes jól használható nas már 70eFt körül van és ez a hardver 9lemezzel, de szerintem 4-el is egy kisvállalati környezetben 10-15 aktív felhasználó esetén virtualizációval meg egyebekkel már kutyaszart ér (legalább is a 1515+ 10 lemezes képességeiből kiindulva pedig ott 4x1Gb lan van) az a kutyát sem érdekli.
    Az, hogy itthoni mikrovállalati környezetben egy i5-el szerelt 3-4éves használt gép a maga 30-50w-os fogyasztásával 16GB rammal meg 4-8db HDDvel akár linuxal akár datacenterrel alternatíva lehet az most a kutyát nem érdekli ez a gép jó mer a syology a király és kész.

Ismerek egy csajt az ilyen, minden férfi egy fasz és az Alfa Romeo a király és slussz :D.

Félreértés ne essék volt már, hogy synology-ra esett a választásom, amikor nas-t vittem ügyfeleknek.
    Azt azonban senkinek nem kellene elfelejtenie, hogy nem véletlen, hogy vagy 10 jó nevű és vagy még száz noname céget eltart a nas piac.
    A hirdetésben szereplő eszköz igenis erősen túl árazott a 8gb-os verziót valahol 140-150 környékén elképzelhetőnek tartanám, mert már nem lenne akkora távolság az alternatív lehetőségekhez képest árban, hogy az ember valamilyen egyéb megoldást keressen, de ennyiért pont azok nem veszik meg akiknek szánnák.
    A nas lényege szerintem az lenne vállalati környezetben, hogy nem igényel rendszeres basztatást ha egyszer jól konfigurálja az ember az egy óra akkor egy óra ha egy hét akkor egy hét, de ezt követően max security update-k és annyi.
    Lehet lemaradtam valamiről, de felénk ez így működik.
    Az, hogy a synology ezt egyszerű helyzetekben könnyebbé teszi nem indokol ekkora felárat és nehéz is letolni az ügyfél torkán..

Új hozzászólás Aktív témák