Új hozzászólás Aktív témák
-
amiről te beszélsz az a sandbox műfaj, lásd eve, és a régi SWG.
a motor pedig a 2006ban kifejezetten mmok számára fejlesztett Heroenigne lesz.
és mielőtt a bioware mmo tapasztalatáról nyitnál egy újabb felesleges vitát, nézz utána, hogy fejlesztők, designerek írók és producerek közül ki milyen mmo projekteken dolgozott előtte.
-
leviske
veterán
Nem tudom mennyire vetted észre, de a semmin ugrálsz. Több időt nem szeretnék ezzel a vitával tölteni, ezért:
Ha egy cég MMORPG fejlesztésbe kezd, nem a kliens&szerver részen fog megbukni PONT
A SW világában pont azt lenne nehezebb megoldani, hogy kevés szabadsága legyen a játékosnak, innentől egy RPG-k fejlesztésében jártas (és nem mellesleg sikeres) stúdió nem ezen fog elbukni PONT
Sehol nem írtam, hogy "Biztos, hogy jó játék lesz, mert...", azt írtam, hogy nem azokon a felszínes alapokon fog elbukni -ha elbukik-, mint amiket írsz. Emellett nagyon jó esélye van a sikerre, hiszen minden körülmény adott (hatalmas és még bővíthető világ, sikeres alap sztori, nagyon jó fejlesztő gárda) PONT
Bezárólag: Inkább neked kellett volna úgy fogalmaznod, hogy "Remélem nem lesz sikeres, mert nem szimpatikus a gárda és nem nézek ki belőlük semmit a jó ég adta világon." Ha ezt így leírtad volna, akkor nem kezdődik el egy vita a kézzelfogható semmiről.
-
Wolverine
félisten
"A sok quest, pláne ha kötelező, majdnem tuti bukást jelent, a sok szöveget mindenki skippeli, az NPC románcot senkit sem érdekel."
Ezzel vitatkoznék. A hardcore játékost, akit az end-game éltet, nyilván nem érdeklik ezek. A casualt, aki szórakozna, viszont igen. Igazából a sok questre épített karakterfejlődési modell csak a WoW óta létezik, azelőtt jelentősen kevesebb küldetés és sokkal több grind kellett egy karakter esetében.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD félkonfig - egyben, vagy külön-külön! Ryzen 5 5600, RX 5600 XT, stb
- Dell Latitude 5490, 14" HD , I5-8250U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Keresek ROG Ally X-et.
- Új Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest