Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
Tény, hogy nincs tapasztalata, de kinek van? A Blizzard úgy szált be, hogy több évnyi tapasztalata van benne? Nekem nem úgy rémlik.
Azt hiszem kijelenthetjük, hogy jelenleg a BioWare a legjobb RPG fejlesztő stúdió, innentől szerintem inkább az volna meglepő, ha az MMORPG-jük nem lenne sikeres. A felsorolásodban meg nem láttam egyetlen dolgot sem, amit akár egy féleszű banda ne tudna megoldani, ha MMO-ba akarja vágni a fejszéjét. A szubjektív dolgokra meg csak annyit tudok reagálni, hogy magánvélemény... biztos azért többszörös platina az összes játékuk, mert ilyen alapvető hibákat követnek el.
Bár kérdés, hogy Te mit értesz siker alatt. Mint írtam, akkora sikert én sem várok el tőlük, mint amit a WoW elért, de ezt már a WoW saját maga sem tudná talán megismételni, pont amiatt amit Wolverine is írt, ahhoz szűk a piac, hogy ennyi MMO akkora sikert érjen el, mint a WoW.
-
8 class lesz a játékban a négy (illetve három, attól függően, mit tekintesz annak) hagyományos szerepre (tank, dd, healer, util), ezeket pedig tekintve hogy egymás jó/rossz oldalbéli megfelelői, nem lesz olyan nehéz kibalanszolni.
xp-cheat, item duplikáció - nagyon-nagyon amatőrnek kell ahhoz lenni 2010ben, hogy mindez olyan mélyen legyen a kódban, hogy ne lehessen egy egyszerű hotfixszel lerendezni.
grafika, 3d mozgás: embert még nem hallottam panaszkodni arról, hogy milyen ronda a mass effect 2, vagy a dragon age, de említhetném akár a régebbi játékaikat is, de hát te biztos tudod, hogy miről beszélsz, mert én aztán nagyon nem.
tapasztalat: nem kifejezetten értek egyet. a bioware már régóta tervezi, hogy belép az mmo piacra, tehát ez a projekt az első trailerrel kezdődött, hanem sokkal régebben elkezdték előkészíteni, szerződteték hozzá a megfelelőnek vélt designereket, producereket, stb. csak egy példa 12 ember dolgozik főmunkaidőben a contenten már évek óta. a biowarenek megvan hozzá a pénze és a presztízse, hogy a lehető legjobb fejlesztőgárdát toborozza össze, és elnézve a neveket, ezt meg is tették.ettől még lehet, hogy a játék nem lesz sikeres, mert a hagyományos csapdák számukra is fennálnak, de ha van kiadó, amelynek ez sikerülhet, akkor ők biztosan közéjük számítanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD félkonfig - egyben, vagy külön-külön! Ryzen 5 5600, RX 5600 XT, stb
- Dell Latitude 5490, 14" HD , I5-8250U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Keresek ROG Ally X-et.
- Új Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest