- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen házat vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Megjött az Acer szerényebb Navi 48 GPU-val dolgozó Predator VGA-ja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorcsi
veterán
mentem vele néhány kört, egész jó volt
élvezetes a bill-el is viszonylag jól irányítható
és nem 6 giga mint a grid
plusz az ősrégi gagyi vgamon is egész szépen futott -
{Zodiac}
senior tag
Arcade mód és Simulation mód... mindez szép, de akkor miért csak billentyűzetre és joypadra lehet az irányítást tenni, melyiknek van köze az autózáshoz???
G25-öt nem lehet hozzá konfigurálni. Szakadjon meg az a játékfejlesztő, aki ilyet ki mer adni a kezei közül 2009 felénél... Vagy lehet, hogy az ovodás kisgyerekeinek csinálta és merő véletlenségből adták ki. Mindenesetre nagy hiba volt.
-
Ice!?
őstag
(#9) & (#10): Nekem akkoriban kedvencem volt a scar. Ahhoz képest, hogy 2005-ös játék, szerintem eléggé ott volt a szeren. Bár ahhoz, hogy így gondoljam sokat befolyásolta az Alfa Romeo iránti tetszés, ami mára már elmúlt..
Persze sorra jelentek meg az újabb/jobb szimulátor játékok, és hát ez háttérbe szorult. Bár amúgy se volt szerintem valami nagy hírneve.
-
muxi-muxi
senior tag
Váháhá, a video "no longer avaible" - eddig off. A Squadra Corsa Alfa Romeoról pedig annyit, hogy elég gagyi volt szegényke. Élsimítás csak ATI-s kártyákon volt. Persze azóta lehet hogy megtanultak fejleszteni feketebabék.
Azért a szimulátorhiányos időkben jól esik egy ilyen kis hír is...
-
Ice!?
őstag
Picit hasonlít a scar-ra.
-
bulbaa
tag
A Black Bean csinálta az Evolution GT-t is! Az alapján ha nem is lesz kiemelkedő, de -a videot elnézve- úgy érzem korrekt munkára számíthatunk.
Ami nekem a Grdiben nagyon nem tetszett, az a túlzottan érzékeny irányítás, itt most normálisnak tűnik. -
Sundesz
addikt
F1-et akarok!
-
infectedmann
őstag
Ez olyan Arcade lesz mint a huzat, de legalább nem NFS
-
sagesz93
addikt
Grid feeling, csak kicsit gagyibb.... ez a fizika is.. mintha matchboxok ütköznének
-
subaruwrc
félisten
ez se lesz az év játéka. bután koccannak az autók, törésmodell nuku motion blur az van ezerrel , aszfaltos féknyom a füvön hááát nemtom. egynek jólesz..
-
T.Peter
őstag
Biztos, hogy szimulátor lesz?
-
ez_meg_emaz
őstag
Grid feeling. Legalábbis arra hasonlít legjobban. Bár a fizikája lehet nem lesz olyan jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Autós topik
- EA Sports WRC '23
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Építő/felújító topik
- Vallás
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Eladó MSI GTX 1660 Ti 6GB Jó állapotban, karbantartva
- Érkezés alatt. ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Apple MacBook Air 13 M1 2020 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest