- CPU léghűtés kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nyomtató topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorcsi
veterán
mentem vele néhány kört, egész jó volt
élvezetes a bill-el is viszonylag jól irányítható
és nem 6 giga mint a grid
plusz az ősrégi gagyi vgamon is egész szépen futott -
{Zodiac}
senior tag
Arcade mód és Simulation mód... mindez szép, de akkor miért csak billentyűzetre és joypadra lehet az irányítást tenni, melyiknek van köze az autózáshoz???
G25-öt nem lehet hozzá konfigurálni. Szakadjon meg az a játékfejlesztő, aki ilyet ki mer adni a kezei közül 2009 felénél... Vagy lehet, hogy az ovodás kisgyerekeinek csinálta és merő véletlenségből adták ki. Mindenesetre nagy hiba volt.
-
Ice!?
őstag
(#9) & (#10): Nekem akkoriban kedvencem volt a scar. Ahhoz képest, hogy 2005-ös játék, szerintem eléggé ott volt a szeren. Bár ahhoz, hogy így gondoljam sokat befolyásolta az Alfa Romeo iránti tetszés, ami mára már elmúlt..
Persze sorra jelentek meg az újabb/jobb szimulátor játékok, és hát ez háttérbe szorult. Bár amúgy se volt szerintem valami nagy hírneve.
-
muxi-muxi
senior tag
Váháhá, a video "no longer avaible" - eddig off. A Squadra Corsa Alfa Romeoról pedig annyit, hogy elég gagyi volt szegényke. Élsimítás csak ATI-s kártyákon volt. Persze azóta lehet hogy megtanultak fejleszteni feketebabék.
Azért a szimulátorhiányos időkben jól esik egy ilyen kis hír is...
-
Ice!?
őstag
Picit hasonlít a scar-ra.
-
bulbaa
tag
A Black Bean csinálta az Evolution GT-t is! Az alapján ha nem is lesz kiemelkedő, de -a videot elnézve- úgy érzem korrekt munkára számíthatunk.
Ami nekem a Grdiben nagyon nem tetszett, az a túlzottan érzékeny irányítás, itt most normálisnak tűnik. -
Sundesz
addikt
F1-et akarok!
-
infectedmann
őstag
Ez olyan Arcade lesz mint a huzat, de legalább nem NFS
-
sagesz93
addikt
Grid feeling, csak kicsit gagyibb.... ez a fizika is.. mintha matchboxok ütköznének
-
subaruwrc
félisten
ez se lesz az év játéka. bután koccannak az autók, törésmodell nuku motion blur az van ezerrel , aszfaltos féknyom a füvön hááát nemtom. egynek jólesz..
-
T.Peter
őstag
Biztos, hogy szimulátor lesz?
-
ez_meg_emaz
őstag
Grid feeling. Legalábbis arra hasonlít legjobban. Bár a fizikája lehet nem lesz olyan jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titanium használt, gyárilag független, csere nem érdekel.
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- HP 440 G9 /I3-1215U/4GB/ Esztétikai hibás és kijelző hibás
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest