Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED monitor topic
- ASUS ROG Ally
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
erix31
csendes tag
válasz
Sordoran #14347 üzenetére
Képzeld Sordoran, sikerült találnom yahtos fuvart, vigyorogtam mint vadalma a körtefán. El is vittem Uppsala-ba a GNT-hez. Aztán meg lekókadtam, ugyanis nem kaptam semmit. Tehát amit mondasz az fontos, hogy tényleg egy kikötőbe vigyem a yahtot, a cipőfelsőrész készítő, nem ad achit. Azt gondoltam, azért mert nem egy kék horgony a célállomás, attól én még ügyes, okos és szép leszek. Meg szerény is. Nem így lett.
Keresem tovább a kék horgonyt... -
ledgeri
nagyúr
válasz
Sordoran #14347 üzenetére
Ezt kiegészíteném, hogy nem kell az azonali utazáshoz a multiban lenni, idő megtakarításhoz, viszont a másik módszer a konzol használata... beállítás után a goto városnév-vel mész akármerre....
-
huskydog17
addikt
válasz
Sordoran #14143 üzenetére
A Coach Simulator egy teljesen különálló játéknak készül, nem tudom honnan veszed a DLC tervet. Az SCS CEO-ja is korábban azt nyilatkozta egy interjúban, hogy ahhoz teljesen át kell alakítani a gameplay-t és a játék még csak tervként létezik, a megvalósítás még nem igazán kezdődött el. Az interjút azt hiszem a Squirrel nevű brit Youtube-er csinálta, amikor kilátogatott az SCS főhadiszállására.
14144: Sajnos az oldal regisztrációt igényel, így nem látom a tartalmát. Mi ez a Restacar és ők honnan szerezték az infókat? Sehol nem találni a neten erről szóló hivatalosan megerősített infókat.
-
tatabike
őstag
válasz
Sordoran #13949 üzenetére
Szerintem frankó. Gratulálok, 2 óra alatt nagyon is jó lett...
Engem az lepett meg, hogy milyen sokan nyomják billentyűvel. Szerintem a bill+egér sokkal jobb, míg nem volt kormányom, azzal játszottam. Igaz, sima mezei egérrel nem annyira jó, legalább egy állítható dpi-s kell hozzá, és minél nagyobb felbontásra tenni, hogy ne az legyen, hogy mozdítasz 2mm-t az egéren, és bent vagy az erdőben/árokban/házfalban...
-
tatabike
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Az Scs Sofware végre befejezte az Euro Truck Simulator nevű játék fejlesztését! A játék már arany lemezen van és ha...
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mikrotik routerek
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Külpolitika
- Eredeti játékok OFF topik
- Macska topik
- Politika
- Azonnali fotós kérdések órája
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Alkalmi áron DeLL Inspiron 16 Plus 7640 Intel Ultra 7/16RAM/1TBSSD/RTX4060/120Hz 300nit/gyártói gar.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest