Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foose
addikt
igen nyilván van valami oka,csak eddig így még nem jártam,hogy a steam nem tudta javítani. Jaaaaaaaj,a steamapps/common mappából....
na teszek egy próbát. Közben a hungary map és teszt mappát töröltem mint profilt. Nem kell. Marad a vanilla és a promods. Nekem az is furcsa,hogy mint írtam is,a játékból kilépni sem tudok rendesen mert megfagy. De csak mióta a friss promodsot beraktam. def fájlt is újra letöltöttem már.... na megpróbálom ezt a common=> mappa törlést.
®abstract® hát igen,toltam már pár napot.régen nekem is sok modom volt,de egyre több dolog akadt össze,így leszűkítettem a modokat. De kamion motorhangok és kiegészítők nélkül én sem szeretek játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Topikgazda
Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Doom: The Dark Ages teszt
- Xbox Series X|S
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest