Hirdetés
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- Házimozi haladó szinten
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Teclast Tablet Topic
- Asztrofotózás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack Hunter
tag
Mondom ezt úgy, hogy én is életben tartok egyet.
nekem könnyű dolgom van, mert csak ráguglizok, és máris teli vagyok találatokkal, sőt még válogathatok, hogy utángyártott, gyári, vagy épp tuningcuccot akarok. Egyébként az előbbi kommentet humorosnak szántam, csak nem jött át. 
Volt egy két sebességes 210-es Babettám, az szívatott hasonló módon. Ott még röpsúlyokkal, dörzshajtással oldották meg az áttételeket.Azt játszotta, hogy néhány kilométer után elkezdett csúszni a hajtás, majd teljesen járóképtelen lett, mintha üresben lett volna. Mikor lehűlt, megint jó lett pár kilométerig. A boga úristennek nem tudtam rájönni mi a franc baja van. Kicseréltem a váltóban mindent is, akkor sem lett jó. Végül a sok szívatás és hazatolás miatt berágtam és eladtam alkatrésznek. De csak akkor lettem igazán dühös, amikor az új tulaj megmutatta, mi a baj: a főtengelynél van egy o gyűrű. Nem épp szimmering, de hasonló. Amikor felhevült a váltóházban az olaj, felpuhította ezt a gumiból készült gyűrűt, ami mellett szivárogni kezdett az olaj.Épp csak annyira,amennyi elég volt a ferodol pofáknak a csúszáshoz. Miután kicserélte ezt a 60 forintos alkatrészt, fillérekből lett egy kiváló motorja, amihez még hozzáadtam egy csomó plusz alkatrészt is. Azóta is verem a fejem a falba, mert amúgy imádtam azt az egyszerű technikát. -
Steve_Brown
senior tag
Egyébként tévedsz. Reneszánszukat élik a Simsonok. Van utánpótlás alkatrészből is, csak nem a magyarok pénztárcájának való.
Még nem is a retro feeling miatt indult meg így, hanem mert a németek (mivel meg tudják fizetni a jó alkatrészt, a jó fényezőt, a jó lakatost, a jó szerelőt) szeretnék kihasználni azt a náluk létező kiskaput, hogy a Simson vihet 2 embert, lehet akárhány köbcentis és mehet akármennyivel úgy, hogy AM jogsival vezethető.
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Olcsó AM4 mehet! GIGABYTE A520M DS3H V2 alaplap Ingyen Fox az árban!
- Google Pixel 10 Pro 256GB, fekete + Pixel Watch 4 45mm LTE + Ajándék: Google Pixel Buds Pro 2
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Dell Latitude 7430 x360 Ütésálló Érintős Hajtogatós Profi Ultrabook 14" -60% i7-1265U 16/512 IRIS Xe
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: BLACK NOVEMBER -30%
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nekem könnyű dolgom van, mert csak ráguglizok, és máris teli vagyok találatokkal, sőt még válogathatok, hogy utángyártott, gyári, vagy épp tuningcuccot akarok. Egyébként az előbbi kommentet humorosnak szántam, csak nem jött át.