Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muton
addikt
pont letakarja a csápszemével a lámpáit, így éjszaka sajnos nem bevethető. nem látja a fától az erdőt

-
Yutani
nagyúr
válasz
remington2
üzenetére
Inkább azért, mert mint olyan, nincs is neki.
-
remington2
senior tag
Az arca a személyiségi jogok miatt nem látszik?
-
New Life
aktív tag
Csak jöjjön már...
áhhhh
-
BalaNce87
addikt
Hát az megeshet, de én sose értettem ezeket az embereket, ez ilyen önsajnáltatatás, hogy jaj már olyan szar a gépem, közbe ott figyel a 200-300ezres gép, ez most nem konkrétan rá vonatkozik, de van egy két elmebeteg. Mindjárt sajnálni fogom, mert fél évente dobja ki a pénzt újabb és újabb cuccokért, mondjuk ha gazdag akkor nem érdekel, de ez az önsajnáltatás kiborít.
-
BalaNce87
addikt
Itt az ideje a cserének? hát nálad elmentek otthonról....azt még megérteném ha 3 éves lenne a géped, de így biztos valami elit ember lehetsz ha ez a gép neked kevés már, nah mind1 fura, de hát te tudod.
Amúgy nemhiszem hogy nagy igénye lenne mivel már vagy 8 éve készül kb a játék, és akkor megírtak egy motort ami az első képek óta nem néz ki jobban, finomítás biztos volt de hát ennyi idő alatt alap.
-
Jaffafa
aktív tag
Le se tojom, hogy milyen gépigénye lesz, ha kell új gépet veszek miatta (már így is itt az ideje), de ez a játék etalon. Egyébként meg a Blizzard játékaihoz télleg nem szokott kelleni egy erömü, szal nem kö fosni. Csak jönne már.
-
aram01
nagyúr
szerintem,kell majd alá vas
-
Theodolit
tag
"milyen gépre lest szükség"
elgépelés.
-
Sicilian
addikt
veri bjutifull

-
Thome
veterán
Ez a grafika hol igényel 7600GT-t?

-
jookomak
őstag
Starcraft óta nekem halott az rts műfaj, szóval ideje lenne, hogy kijöjjön, és ismét leigázzam a világuniverzumot

-
SzuL
tag
annyira nem venném készpénznek még mindig azt a koreairól fordított félmondatot, meg a kamu gépigényt, de ti tudjátok. (bővebben ITT infó.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest