- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem csak a film maga fontos, de a kép és hangminőség is
VHS-en is látszott a béna speckó effekt, modell, stb, de az igazán jót is alig-alig láttad.
Az alámondással rengeteg szóbeli poén elveszett, sokszor sem az eredeti, sem a magyar alámondás nem volt érthető, minőségől pedig egyáltalán nem beszélgettünk. Tulajdonképpen ez (volt) a legrosszabb kombináció, még a szinkronnál is nézhetetlenebb filmet eredményezett. -
Dr. Romano
veterán
Van előnye a gyenge képminőségnek.
Emlékszem amikor a Geforce 4 MX440-es gépemet anno CRT TV-re kötöttem. Élsimításra akkor ezzel a kártyával esélyem sem volt viszont voltak játékok ahol zavart a sok rece. A CRT olyan fasza elmosást adott a képnek mintha blur+AA lett volna a játékon, távolról nézve teljesen oké volt mintha egy konzolon toltam volna.
A PS2 is ugyanez volt. CRT-n nem volt annyira vészes az élsimítás hiánya, monitoron durván kijön.
Szóval vannak esetek amikor a monitor pengeélessége nem mindig optimális. -
[CsuCsu]
őstag
Szerintem csak azert hat izgalmasabbnak, mert az elso filmjeid, amiket az ujdonsag hatasa miatt izgalmasnak eltel meg, ilyen kepi vilaggal rendelkeznek. Asszociacio.
Nekem is jopar felvett musoros kazim volt. Csak az a rohadek lejatszo ne doglott volna be minden masodik hetvegen. Hu de utaltam.
Mondjuk en valami rossz csillag alatt szulettem, mert az elso ket szamitogepem is gyari hibas volt, a helyi IT szaki pedig rendre arra jutott, hogy en ganyoltam szet. Szuleim persze a szakemberre hallgatnak, nem a taknyos gyerekre. Vegul tobbszoros windows ujratelepites utan anyam bevitte a nagyobb varosba ahol dolgozik, azonnal megmondtak, hogy hibas alaplap. Na, en azzal a geppel szivtam egy evig ami felorankent fagyott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai robottaxi indul Európában
- Windows 10
- E-roller topik
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Viccrovat
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest