Új hozzászólás Aktív témák
-
Scoobyka
addikt
mondjuk igen...valami ilyesmire talán rábolintanék....,de így elég fura volt,hogy egy mezei katona a végére olyan kis harcias lett.
SPOILER(bár nem nagy sztem)
...,de akit érdekli a végén a robotokat sem lehet felemellni...kérdem én miért nem??....csillagrombólót,kis űrjhajókat,meg minden nyavalyát fel lehet emelni,de azokat a robotokat nem,max csak meglökni....VAGY most figyelj lemész hidba....ha elesik (mert el tudnak) akkor tudod felemelni....ráadásul van erőpalyzsuk is a mocskoknak....aki elég sokáig nyomta a gémet az tudja miről papolok. -
Scoobyka
addikt
sztem azért olyan sokat nem javult....,mert végig ugyanazt kell csinálni.....menni őlni....(amúgy nem is kell mindenkit megölni,mert továbbmész és kész az ellenfelek meg nem követnek hanem eltünnek)
amúgy nem tudom ki vette még észre,de a játékban piros a lézerkard az átvezető videókban meg kék....
másik ami nem tetszett,hogy vannak olyan katonák amiket olyan erőtér véd amin keresztül nem hatol az erő(se villám,se lökés se semmmi ...most gondoljatok bele egy hadsereg akiket ilyen erőtér véd és szopóka nyalóka véder nagyúrnak jediknek meg az egész mitosznak)....(egyik sw fan haverom ezen 10percig kiakadt)
és még nagyon sok ilyen baki van benne ami azért tovább öli a hangulatot.....egyszóval nemsikerült jóra a gém,pedig volt benne ötlet dögivel.
-
Scoobyka
addikt
és itt a nem sw fan teszt is [link]
...bár nekem gyengébb az írói készségem.....,de két héttel hamarabb is teszteltem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Hálózati / IP kamera
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- bambano: Bambanő háza tája
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xbox Series S + twin docking station (venom) + 2 db kontroller +1 db Ghost Cipher Special kontroller
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest