Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alchemist
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #68 üzenetére
Ha nem is Star Trek, de elkezdték mixelni az univerzumokat...
Játékban még inkább...
...és persze a Bosszúállók. -
Kékes525
félisten
válasz
+(#72) Kasya:
Félig már elkészült: Alien vs. Predator – A Halál a Ragadozó ellen, már csak a másik fele hiányzik.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Ajajj, ilyet ne is írj le, mert kinézem belőlük hogy megcsinálják
-
Syl
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #66 üzenetére
Számomra JJAbrams egy utolsó senkiházi patkány, aki teljesen tönkretette a Star Trek univerzumot. Hiába csinált egy látványos Hollywood-i popcorn movie-t, mint ST, egy kupac fekália lett. Csak reménykedem hogy nem fogja a SW-t is így kivégezni. Bár a tréler pont erre utal...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
TESCO-Zsömle #66 üzenetére
Jól leírtad a lényeget. Kíváncsi leszek, hogy az új film az új rendezővel mit fog alkotni, már forgatják. Az egyik helyszín ha jól olvastam akkor Dubai lesz, mint futurisztikus város egy idegen bolygón.
-
Alchemist
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #40 üzenetére
Csak eredeti hanggal (és felirattal) vagyok hajlandó Star Trek-et nézni...
-
törölt tag
válasz
Egy elbaltázott szinkron alapján elég nagy hiba megítélni egy sorozatot. Nem igazán tudok olyan sorozatot mondani, ami normálisan lett volna szinkronizálva. Legyen az live action vagy anime. (SG bármelyik, DB bármelyik, ST bármelyik, hogy csak párat említsek. Mind el van barmolva.)
Történeti bicsaklás gyakorlatilag az összes ST-ben van, sok esetben egymásnak is ellentmondanak a sorozatok. Az Enterprise-ban ezt próbálták kiegyenesíteni.
-
Kékes525
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #50 üzenetére
Igazad van, de szvsz ezt egy filmnél, ami művészet egyik ága, nem kell annyira komolyan venni. Ez az írói (művészi) szabadság egyik eleme. A művészet teli van ehhez hasonló inkonzisztenciával. Ezt felfoghatod akár a Fiction részének is.
-
Kékes525
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #47 üzenetére
Válaszoltál a kérdésedre "Nem a technológiai lehetetlenségekkel van a bajunk, hanem az univerzummal való konzisztensség hiányával," A technológiai lehetetlenség az univerzummal való konzisztencia hiányából adódik.
"a karakterek jellemének redundanciájával, az 5 sorozaton át vitt szinkronfordítással való szakításokka" ezekkel egyetértek.
-
Kékes525
félisten
válasz
Top 10 hiba a science fiction filmekben
Szerintem ez a lényeg:
"Én sokkal megengedőbb vagyok. A Sci-Fi nem ismeretterjesztő film. Nem azért szeretjük. Inkább a fiction-ért, a hangsúly azon van. Annál is inkább, mert ezeket a filmeket nem real tudományokon felnőtt rendezők készítik. Persze lehet, lehetne szakértőket fogadni, hogy azokat a hibákat kijavítsák, amiket már biztosan tudunk. Másrészt sok esetben ezek a hibák elhagyása csökkentené a látványt, ezért is ragaszkodnak hozzá.
A Sci-Fi igazi, legnagyobb hibájának a "NAGYÍTÁST" tartom. Azt, hogy a jövőt a jelen eszközök felturbózásával képzelik el. A nagyítás szót a Sci-Fi általam legnagyobb alakjától Stanislaw Lemtől származik a Summa Technologiae-ból. Kevesen tudják róla, hogy egyben jövőkutató is volt. Nem is akármilyen. Mindenkinek ajánlom ezt a művét, még ma is sokat lehet belőle tanulni. "
-
nyunyu
félisten
válasz
Ezek szerint nem lattad a Voyager hetedik evadjat az eredeti szinkronnal.
Viasat anno koltsegcsokkentesi cellal kiadta egy erdelyi szinkron studionak, vegul akkora volt a nepharag, hogy par evvel kesobbi ujra vetiteshez kenytelen volt ujraszinkronizaltatni az elso hat evadot jegyzo studioval.
Battlestar Galactica szinkronja lett meg nagyon elkefelve. (Botanical Cruiser -> Botan cirkalo)
-
válasz
Engem jobban zavar, hogy akkor még kurvára nem találkoztak a Klingonokkal meg a Feregikkel, nem is ismerték őket Kirk előtt... Úgy szar ahogy van
A görbületi hajtómű az a helyesen fordított
Warp.
-
válasz
TESCO-Zsömle #38 üzenetére
Nekem már Voyagerrel bezárólag történelem, alapművek. Ahogy jöttek sorban a sorozatok egyre jobban bele lehetett kötni dolgokba, a TOS meg maga egy jelenség, de Enterprise előtt mindet simán le lehetett nyelni. Nem hatott erőltetettnek a többi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Star Trek hivatalos boltjában már előrendelhető a replika, ami nem csak levélnehezéknek jó.
- Milyen autót vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 168e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest