- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Milyen monitort vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Geller72
üzenetére
Hát persze hogy nem. De ha erről megkérdezed a Linuxon szocializálódott userek nagy részét, pl egy olyan kérdés keretein belül, hogy "valami van a gépemmel, mert folyton kékhalállal kihal a Windows, nincs ötleted?" Akkor az jön, hogy "Dehogy is nincs, használnál a Windows helyett inkább operációs rendszert, pl. Linuxot!".. Fail. Tisztelet a hozzáértő kivételnek és annak aki nem védi egyiket sem tűzzel vassal...
@Nerd:
A Vista túl korán jött. Nem voltak rá felkészülve sokan. Most már az is elég lenne, ha nem lett volna a 7-es. Viszont ez a csempe stílus nem tetszik az új rendszerükbe. Erős a váltás nagyon... ez megint bukás lesz.

-
Kansas
addikt
válasz
Geller72
üzenetére
1.) igaz, bár manapság venni se istenkísértés, pl az én notimhoz is utánam dobtak egyet, pedig én igencsak kapálóztam hogy ne tegyék, mert már van

2.) érdekelne pár jó érv, miért dobjam ki az ablakon majd 20 év alatt felszedett Win tudásomat a Linux kedvéért, és nem ér a pénzre hivatkozni, mert
a) mint mondtam, gyakorlatilag a Win-em is ingyen van, jogtisztán(a Win nélküli notik sem voltak olcsóbbak)
b) ebben a thread-ben is sok helyütt olvastam, hogy a Linux meg az Open Source nem azért szabad/jó, mert ingyen van, illetve az sem szükségszerűen van ingyenMondom ezt úgy, hogy több, mint egy évig hivatásszerűen supportáltam RHEL4 alapú alkalmazást(találtam kernel bug-ot is
), tehát Linux-on sem vagyok teljesen noobAhogy én látom:
Linux: profi/amatőr hacker-ek(definíció - nem cracker) csinálják maguknak ill. egymásnak, nem bánják, ha "User 1.0" is tudja használni(de nem prioritás)
Windows/Mac OS: Profik csinálják "User 1.0"-nak, nem bánják, ha a hozzáértők testre szabják maguknak(de szintén nem prioritás)Mások a célok/proritások, ennél fogva egymásnak csak korlátozott mértékben alternatívái.
A Linux nem Windows, ez igaz. De a Windows sem Linux, attól sem fair ugyanazt elvárni a másik oldalról.Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Sosem használt! (Cini)Minis Forum Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 96 GB RAM 2 TB SSD 1 év garancia
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

), tehát Linux-on sem vagyok teljesen noob