Hirdetés
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boxi88
őstag
Nem bánnám ha esetleg az nfs underground 1 és 2 is fel lenne tupírozva... mert a 16:9es moncsin a 4:3 játék nem mutat túl jól
-
á már kezdtem örülni én is, hogy lesz valami pótlék a hijack-elt franchise (conviction) helyén, de akkor PC-re nem. hát kár, valszeg megvettem volna újra (pláne 5.1 hanggal -csak a 3. surround és az is csak xp alatt, ddl képes hangkártyán)
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
TazLeacher #3 üzenetére
Hát ha a hádésítést nézzük, akkor eléggé fail.
-
Ari18
őstag
Aki megvette annak igazán adhatnák ingyen letölthető formában.
-
balcsy
aktív tag
De mi ez hogy HD-bb? Jó ugye arról olvastam hogy jóbb grafika nah de ezen kívül valami más? Gondolom bugok kijavítva vagy más küldetések/pályák.(PCsek ne is álmodozzanak erről?)
-
Akos96
senior tag
válasz
TazLeacher #3 üzenetére
Annyira nem lett felújítva, mint az sokan várták.
-
Akos96
senior tag
Ez azért kicsit hádébb legyen mint a PoP.
-
Gude
senior tag
Sam Fisher újra akcióban
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest