Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Gaming notebook topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Alaplap-proci probléma
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
> "Mitől illegális a jelenlegi MS felhasználói feltételek mellet fejts ki nekem kérlek"
Adva van egy kedvezmény, amit CSAK ÉS KIZÁRÓLAG bizonyos feltételek mellett vehet igénybe. Ezen mi nem érthető? Mi is volt az egyik feltétel? Igen, időkorlátos volt. Be tartottad? Nem. Hát akkor, te most komolyan azt hiszed, hogy legális rendszert használsz, anélkül, hogy a feltételeit betartottad volna?> "Csak ennyire illegális darabról van szó, amit a saját rendszerük is elismer."
A crackelt rendszereknél is kiírja. És? Attól lesz legális? Nem. Hát akkor mi érsz vele? Mellesleg még mindig nem érted, hogy attól, hogy aktiválva van attól még nem lesz legális. Az egyik egy technikai paraméter, a másik meg egy jogi státusz.> "olyan gyerekes következtetéseket tudsz vonni"
Nagyszerű, végre láthatod, hogy milyen gyerekes következtetést vontál le. Lassan a 100. hozzászólásnál vagyunk és még mindig egy szimpla implikációt sem tudtál felfogni, mert az önös érdeked az ellenkezőjét kívánja.> "puffants le hülye"
Nagyon helyes. Warezra buzdítod a népet, végigtrollkodtad/flémelted a topikot és most már személyeskedsz is. Kapásból 3-4 szabályt szegtél meg az alapelvekből és még nem is kaptál moderátori figyelmeztetést sem. Nem gondolod, hogy irtó nagy szerencséd van és inkább hallgatnod kellene? Bocsi, de ez a topik téged minősít. Remélem nem fogják törölni. Hagyj maradjon itt és hirdesse az eszedet.[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Mitől illegális a jelenlegi MS felhasználói feltételek mellet fejts ki nekem kérlek. (szintén linkeltem fentebb a hosszabb reagálású hozzászólásban)
Elmúlt a dátum ameddig legálisan lehetett frissíteni? El. -> Nem legális.
Az egyéb feltétekkel minden rendben van? Részben. Van legális frissítési alapod, de az utolsó frissítési lehetőség speciális felhasználóknak szólt amibe te nem tartozol bele. -> Nem legális.
Az, hogy behazudtad az operációs rendszernek, és kb soha senki nem fogja ellenőrizni az csak egy dolog, de legálisnak mutatja, mert meg van hazudva. Az pedig hogy Esmeraldának, vagy Beethovennek adod ki magad viszont rohadtul nem etikus.*
Az, hogy önző módon azt hiszed neked jár a legális win10 upgrade ingyen, mert meg tudtad hazudni a rendszert még nem jelenti azt, hogy valóban jár.* Kifejezetten egyetértek a kék robotkutya rokikártyás párhuzamával. Találó, és fedi a helyzetet.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Frissítsük minden egyes felvetéssel? Itt tilos írnod erről, azért lett törölve.
Fogd már fel végre, hogy irreleváns, hogy hogyan magyarázod. Itt az is megtiltható hogy sapka legyen az avatarodon. Diktatúra van, nem demokrácia.
[ Szerkesztve ]
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
kispx
addikt
> "Tudtam, hogy lejárt az akció? Tudtam."
Tehát lényegében tudtad, hogy ez nem legális.> "Tudtam, hogy legálisan lehetett ezzel a módszerrel frissíteni a rendszert? Tudtam"
Legálisan az adott feltételek mellett. (jelen beszélgetésünkben a lehetőség időtartama volt a lényeg). Fontos momentum, hogy csak az adott feltételek mellett volt lehetőséged legálisan igénybe venni a lehetőséget.> "Blokkolta a szerverük, hogy a frissítési tanácsadó minden szükséges adatot letudjon szedni és telepítsen? Nem"
Semmi ilyet nem kötelező csinálniuk. Ez teljesen irreleváns abban a tekintetben, hogy legális lesz-e az így felrakott oprendszer. Vannak olyan szoftverek is amit semmit sem csinálnak, ha loptad őket. Mégse lesz tőle legális kópiád.> "Eredeti lesz ezzel a módszerel is a rendszer? Igen."
Ebben tévedsz.> "Bezárta bármelyik lehetőséget a Microsoft? Nem"
És? Miért lényeg, hogy bezárta-e?> "Játszunk még kérdezz feleleket?"
IgenTankkal jársz? Nem.
Golyóállómellényben mész ki az utcára? nem
Mit teszel az ellen, hogy ne lehessen téged lelőni? Semmit sem.
Következtetés: Téged legálisan lelehet lőni.
Kezded már érteni, hogy mi a hiba az érveléseddel?[ Szerkesztve ]
-
Tudtam, hogy lejárt az akció? Tudtam.
Tudtad, hogy amit csinálsz, az nem legális.Játszunk még kérdezz feleleket?
Nem, már vesztettél. Ha egy ajtón előzetesen, világos tudomással tudva tudod, hogy már nem szabad bemenni, illegálisan tartózkodsz ott. Ezeket a szabályokat a gyerekek 6-8 évesen értik, 12-14 év között internalizálják..
-
philoxenia
MODERÁTOR
Kevered a szezon a fazonnal. Legálisan törlünk minden tartalmat, aminek a közlése itt a szabályzat szerint tiltott. Mivel a Szabályzat mindenre nem térhet ki, így a konkrét esetet megvizsgáljuk, utána törlünk, vagy nem.
Ennek nézz utána! Minden más felesleges szócséplés.Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
-
kispx
addikt
> "Szövegértéssel nekem nincs semmi bajom."
Akkor adott a következő szöveg:
"Köszönjük a Windows 10 iránti érdeklődését. A Windows 7 és Windows 8 rendszerek akadálymentesítő technológiáit igénybe vevő felhasználókra vonatkozó ingyenes áttérési lehetőség 2017. december 31-én lejárt. A Windows 10 rendszert kiskereskedelmi üzletekben és az interneten vásárolhatja meg, akár önmagában, akár valamilyen eszköz részeként. "
[link]Kérdéseim:
Jogosult vagy-e igénybe venni ezt a lehetőséget a mai napon? (2018. 07. 27.)
Legális lesz-e a rendszer ha 2017. december 31-e után veszed igénybe a lehetőséget?[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
Kamu diákkal vett bérlettel elkap az ellenőr? Szerinted megúszod?
Egyértelműen le van írva:[link]A Windows 7 és Windows 8 rendszerek akadálymentesítő technológiáit igénybe vevő felhasználókra vonatkozó ingyenes áttérési lehetőség 2017. december 31-én lejárt. A Windows 10 rendszert kiskereskedelmi üzletekben és az interneten vásárolhatja meg,
Sok sikert ahhoz, ha valamilyen okból a számítógéped a hatóság kezére kerül...[link]Azonban itt nem ez a gond. Végig arról volt szó, hogy a PH! megtilthatja-e ennek a propagálását. Mivel a Fórum magánterület, ha holnap az üzemeltető úgy dönt, hogy itt tiltott téma lesz a pirézekről beszélni, minden tartalmat törölhetünk, ami a pirézekkel kapcsolatos. Jogászokat erről kérdezzél meg...
Megint csak hasonlat pl. Magyarországon a strandok területén tilos a teljes meztelenség, de a nudista strandokról a textileseket tilthatja ki az üzemeltető....Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
philoxenia
MODERÁTOR
Te kevered a dolgokat össze. A szabály megsértésének következményeiről van szó. A szabályszegést mindegy milyen témában követed el. Arról írtam, hogy ha megszegsz egy szabályt , nem hivatkozhatsz arra, hogy nem értetted. BKK-t eleve most hogy hozod ide? Ha fizetsz a Windowsért adhatsz meg hamis nevet ott is...
Szövegértéssel vannak komoly gondok úgy látom.Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Bird
addikt
Minden tiszteletem a Tiéd Spet, hogy így kiállsz a vélt/valós igazadért.
Maximálisan egyetértek, egy ilyen jellegű "bug"-ért (már ha tényleg az) ráadásul amiről az m$ is tud (inkább kiskapu) nem a mezei ph-s user tehet, főleg ha előtte nyereményjátékon tollat nyert.
Viccet félretéve semmilyen írott szabályt nem sértettél meg szvsz és hidd el sokan melletted állunk. Feltéve, ha akadálymentes technológiák felhasználói közé tartozol.
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
kenwood
veterán
Ha valaki nem zarja be a lakas ajtajat,akkor ugy gondolod, hogy oda mar be is mehetsz?
az ecsem lehet,h a kocsmaban a pubikkal mukodik,de mi szerintem nem vagyunk olyan nexusban, hogy ilyen szavakat hasznalj,amikor hozzam "szolsz"[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
bambano
titán
a windows kiegészítő telepítő nem azért nem ellenőrzi, hogy te jogosult vagy a használatára, mert támogatni akarja az illegális használatot, hanem azért, mert a célcsoport alapvetően hátrányban van, rajtuk lökni még egy adagot helytelen lenne.
attól, hogy valamit megtehetsz, még nem lesz legális. én pl. tudok menni 260-nal az autópályán, mert a szekerem nem tilt le, de ettől ez még nem legális.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen videókártyát?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Facebook és Messenger
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Lexus, Toyota topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.