Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
Írnak negatívumot is, nem védeni akarom, mert nagyon engem sem fogott meg:
"A ládák életerőt és lőszert is rejthetnek. Mivel ezeket elég nehéz elkapni, a pénzgyűjtés elég lassú, és igen sok időt igénybe vehet egy új hajó vagy fejlesztés megkeresése, főleg ha az ember az újjáélesztésre szórja az űrzsetont. Éppen ezért elég hamar azon kaphatja magát a játékos, hogy jó magyar forintért játékpénzt vásárol, lehetne tehát bőkezűbb is a Space Rush SRP osztásban. Az sem ideális, hogy egy újjáéledés után azonnal az ember arcába csapódhat egy újabb aszteroida – jó lenne ilyenkor lélegzetvételnyi szünetet hagyni, hogy a játékos összekapja magát."
-
Jakesz
addikt
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Ez pusztán csak egy reklám a Gamepod részéről, csak mert magyarok a fejlesztők. Tesztnek kevés, mert csak leírja, hogy miről szól a játékot, negatívumokról szó nem esik.
-
Quasi_modo
nagyúr
Ha udvarias vagyok, azt mondom hogy nem tetszik. Ezért kár egy külön cikk.
-
DR01DMAN
aktív tag
Én sem ájultam el tőle. Tabin bírt vagy 20mp-et.

-
Paul119
addikt
nem egy nagy durranás
-
szupermacs
veterán
Sose voltam oda a végtelenített játékokért. Mindig zavart, hogy az elejéről kellett kezdeni. Még akkor is, ha fejleszteni lehetett a játékokban és acsik is voltak. Viszont kicsit emlékeztet a SW: Starfighterre így a képek alapján (bár semmi köze nem lesz hozzá a játékmenet alapján). Nem értem, hogy miért nem inkább régi klassz 3D és 2D játékokkal akarnak inkább vásárlókat csalogatni. A Baldur's Gate jó ötlet volt. Több ilyen kellene telefonokra és tabletekre.
-
greenlizard
csendes tag
Nem fogott meg.
Semmi extrat nem nyujt a millio hasonlo jatekhoz kepest, cserebe vizualisan sem egy nagy durranas.
Persze IAP van, merthat mindenki abbol akar meggazdagoni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Revolut
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Asztrofotózás
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP Omen RTX 3070 8GB GDDR6 Szép Állapotú Eladó!
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest